Merkez Efendi,29 Ekim Bulvarı 72/B, Merkezefendi, Denizli
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Uzm. Dr. Ayşe Yiğit Keskin Muayenehanesi
Daha sonra sırasıyla 2012'de Özel Şifa Hastanesi, 2013-2016 arasında Özel Denizli Tekden Hastanesi, ve 2016-2021 yılları arasında Denizli Özel Sağlık Hastanesi'nde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak görev yaptım.
Bu süre zarfında hastalarıma karşı olan sorumluluğumu her daim ön planda tutarak, mesleğime ve insan sağlığına katkıda bulunmaya özen gösterdim. Ancak, artık daha fazla vakit ayırabileceğim, çocuklara daha fazla ilgi gösterebileceğim bir ortamda çalışma arzusuyla, hayalim olan çocuk kliniğini çok sevdiğim ve bilgisine deneyimine güvendiğim doktor arkadaşım Uzm.Dr.Aydan Cevriye Çankal ile beraber açtım.Halen kliniğimizde devam etmekteyim.
Sağlık sektöründe edindiğim deneyim ve sevgiyle, hastalarıma daha etkin ve duyarlı bir hizmet sunmayı hedefliyorum. Mesleğimdeki bu yeni dönemde, çocuklara yönelik özel ilgi ve yaklaşımımı sürdürerek sağlıklı bir gelecek için çabalayacağım.
su...
Ayşe Hanım ile tanıştığımız için çok şanslıyız. Öncelikle, uzmanlık alanındaki bilgisi, güncel gelişmeleri takip etmesi ve deneyimi beni gerçekten etkiledi. Her randevuda sorularımıza detaylı yanıtlar verdi ve her annede olduğu gibi endişelerimi dikkate aldı. İletişimi mükemmel; bizi rahat hissettirmek için her zaman zaman ayırdı. Tedavi sürecimizi hep açık bir şekilde anlattı ve bizi sürekli bilgilendirdi. Ayrıca, tedavi sürecindeki takipleri de her zaman oldukça özenliydi. Çocuklarımın tedavisinde ve gelişiminde hep bütüncül olarak yaklaştı.
Sonuç olarak, Ayşe Hanım'ı herkese (özellikle oğlum gibi sık hasta olan alerjik çocuklara) tavsiye ediyorum. Güler yüzlü, profesyonel ve gerçekten ilgilenen bir doktor arıyorsanız, doğru yerdesiniz.
ek...u
Ayşe hanımı internetten araştırarak gitmiştik. İyikide gitmişiz. Çok memnun kaldık. Kabızlık sorunumuz vardı. Sorunumuzu detaylı bir şekilde çözüm yolu sundu. Son derece profesyonel yaklaşımda bulundu. Türkiye’deki hekimlerin kıymetini bilmek lazım
İstanbul'dan Denizli'ye bayram dolayısı ile gelmiştim.Bebeğim 2,5 aylık öksürük ve hırıltı sebebi ile hocamızı ziyaret ettik görüp görebileceğiniz en naif ,en güler yüzlü ve açıklayıcı bilgileriyle bizi aydınlatan bir hekim.Keşke Denizli'de yaşasam ve hep kendisine gitsem dediğimiz hocamız iyi ki.
ne...n
Oğlumun doğum süreciyle başladı maceramız gece yarısı demeden gün ortası tatil demeden her zaman sevgi dolu kalbiyle her ihtiyacımız oldugunda yanımızdaydı. İyi ki tanımısım iyi ki kesismis yollarımız.
Hasta
Hayatımda gördüğüm en tatlı doktor :) Çok sakin, rahatlatıcı..Bebeğimin doğumundan itibaren kontrole kendisine gidiyoruz. Benim gibi evhamli bir anne için süper bir seçim oldu. Bilgisi çok iyi.
ay...
Oğlum doğdu andan itibaren ayşe hanım tercih ettik yani 5yıl olcak çok sık ateşlenen boğaz enfeksiyonu geçiren bi çocuk güler yüzlü ve en önemlisi işinde çok başarılı iyiki tanımışım
me...ç
Oğullarımın doğumundan beri gelişim ve tedavi süreçlerini doktorumuz Ayşe Hanım takip ediyor. İlgisi alakası ve bilgisi bizi yeterince memnun ediyor. Çocuklar hasta olunca hiç çekinmeden doktorumuza gitmek istiyorlar. Çok teşekkürler Ayşe teyzemiz iyi ki varsın.
z.....
Ayşe hanım oğlumun doğumundan bu yana gittiğimiz çok sevdiğimiz doktorumuz Güler yüzlü sıcaklığı tek tek her detaya bakması açıklaması ve bizi rahatlatması ne zaman arasak ya da mesaj atsak geri dönüşü olsun her konuda çok iyi bir doktor kendisini çok seviyoruz
i̇...r
Böylesine detaylı açıklama yapan ve bir okadarda naif bir doktorla karşılaşmadım diyebilirim,bizim soru sormamıza yer bırakmadan anlatan ilgilenen ,ve ilaçlarıyla nokta atışı yapan bir doktor,tanıyalı cok kısa bir süre oldu fakat bizi bu kısa sürede oldukça memnun etti,mesai dışı mesajlara da ilgiyle cevap vermesi oldukça memnun edici.Seni seviyoruz Canım doktorumuz
Ayşe hanımla kızımın doğumundan beri birlikteyiz.Bence çocuklarla çok iyi bir iletişimi var ve bu çok önemli.Biraz çekingen bir kızım olmasına rağmen Ayşe hanımın sakinliği ve güler yüzü sayesinde kontrollerimiz minimum problemle hatta problemsiz geçiyor diyebilirim.Bunun dışında şuan kızım 3 yaşında bu sürece kadar tüm yönlendirmeleri kesinlikle iyi sonuçlandı.Kaygılı bir yapım olmasına rağmen Ayşe hanımın fikirlerine ve yönlendirmelerine çok güveniyorum.Doktordan çıktıktan sonra acaba mı diye düşünmüyorum çünkü kesinlikle o güveni sağlıyor.Bundan sonra da onunla devam edeceğiz sürecimize.Kesinlikle öneriyorum
Ayşe Yiğit Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Yiğit Keskin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ayşe Yiğit Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Fototerapi, Çocukta gelişimi izleme, Sağlam Çocuk Muayene, Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Hasta çocuk muayenesi, Çocuklarda Astım.
Ayşe Yiğit Keskin adresi nerede?Ayşe Yiğit Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Efendi,29 Ekim Bulvarı 72/B Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Yiğit Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Yiğit Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Yiğit Keskin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Yiğit Keskin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Yiğit Keskin hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Yiğit Keskin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Yiğit Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Yiğit Keskin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Yiğit Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Ayşe Yiğit Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Yiğit Keskin hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Yiğit Keskin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla