tc...n
Hatırlarmısınız bilmem ama 1996 okmeydanı SSK da amakiyat ettiginiz pertes (kemik erimesi ) sol kalça ne zaman aklıma gelseniz duacınızım ben adım Şeref Taşkıran ordudan gelirdik hatırlarsanız çok teşekkürler mesleğinizde Türkiye'de teksiniz
su...a
Ayşegül Hocam kızıma yaklaşımıyla ve muayenesiyle bizi çok memnun etti. İlginç olan kendimizdeki duruş bozukluklarını sayesinde farkettik. Bilgisi ve doğru yönlendirmesiyle içimiz rahatlayarak yanından ayrıldık. Şiddetle tavsiye edilir.
t.....
Pes ekinovarusun ponseti yöntemi ile yani mümkün olduğunca cerrrahi operasyonduz tedavisinde tartışmasız Türkiye'de bir numaradır Ayşegül hocam. Üstelik özellikle atipik/kompleks pes ekinovarus tedavisinde üstüne Türkiye'de kimse yoktur. Ayşegül hocama gitmeden önce 5 aylık bebeğimizin 3 ayını yanlış tedavi ile geçirmiştik.
üm...z
Sayın Hocam, Ben 2005 yılında çift taraflı kalça çıkığından amelyat ettğininiz ve hayatına hayat kattığınız ECE YILMAZ ın babasıyım sizin gibi mesleğinde insalığa hizmet etmeyi ilke edinen başarılı birine ne kadar teşekkür etsek te yetmeyeceğini biliyoruz Allah sizden razı olsun bilinki hergün hayır dularımızı alıyorsunuz. saygı ve sevgilerimizle YILMAZ Ailesi
çi...l
4 yaşındaki kızım ayagı içe dönük doğdu 4 günlükken alçıya alındı 6 aylıkken kas amalıyatı oldu. 4 yaşında kemik amalıyatı oldu . ama son amaliyattan güzel sonuç alalmadık.hala içe basıyor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
şe...ı
sayın hocam 9 yıllık hastanız olan hatırlayacağınız üzre ataberk doğramacının annesiyim size oğlum için göstermiş olduğunuz tüm emeğiniz sevgi ve değer için ve eski sağlığına kavuşmasındaki üstün başarılarınız için ne kadar tesekkür etsem azdır dünya ve ahirette yapmış olduğunuz tüm iyiylikler önünüze çıkar insallah görüşmek dileğiyle.saygılar.
Ayşegül Bursalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Bursalı, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ayşegül Bursalı adresi nerede?Ayşegül Bursalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızposta Cad. Emekli Subayevleri 34. Blok, Daire:1 Gayrettepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Bursalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Bursalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Bursalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Bursalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Bursalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Bursalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ayşegül Bursalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları