Üniversite: İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
Uzmanlık: İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı
Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Deneysel Tıp Araştırma, Sinirbilim Anabilim Dalı, Elektro-Nöro-Fizyoloji Tezli Yüksek Lisans Eğitimi (M.Sc.)
Yabancı Dil: İngilizce
Tezler
1. Periferik Sinir Sistemi Hastalıklarında Antigangliozid Antikor Yanıtı (Uzmanlık Tezi, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında Prof. Dr. A. Emre Öge danışmanlığında- 1997)
2. Servikal Spondiloz Hastalarında Manyetik Stimülasyon ve Üçlü Uyarım Tekniği Kullanımı (Yüksek Lisans Tezi, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sinirbilim Anabilim Dalı, Elektro-Nöro-Fizyoloji, Prof. Dr. Jale Yazıcı danışmanlığında- 2011)
Sertifikalar
- Türk Uyku Tıbbi Derneği Uyku Hekimliği Sertifikası
Yayınları:
1993-1994...Lance - Adams Sendromu / 1994...Herediter Duysal ve Otonom Nöropati / 1995...Bir Portal Sistemik Miyelopati Olgusu / 1995...Nörojenik Toraks Çıkışı Sendromunda Sinir Kökü Uyarımı / 1996...Akut İnflamatuar Polinöropati, Klinik ve Elektrofizyolojik Gösteriler / 1996...Brakiyal Pleksusu Etkileyen Hastalıklarda Manyetik Sinir Kökü Uyarımı /1995...Magnetic Stimulation in Neurogenic Thoracic Outlet Syndrome / 1997...Periferik Sinir Sistemi Hastalılarında Antigangliyozid Antikor Yanıtı / 1997...Paraneoplastik Opsoklonus Miyoklonus Ataksi Sendromu / Akut Motor Aksonal Nöropati / 1997 Periferik Sinir Sistemi Hastalıklarında Antigangliyozid Antikor Yanıtı / 2002...Primer Progresif Afazi / 2001...İnme Sonrası Gelişen Hemikare / 2001 Lamotriginr Bağlı Toksik Epidermal Nekroliz / 2002...Serebral Venöz Sinüs Trambozlu 7 Olgu / 2002...Kliniğimizde 20 Ay İzlenen İskemik İnme Olgusu
Üye Olduğu Dernekler:
Parkinson Takibi
Polsomnografi
Uyku Testi (Polisomnografi)
li...r
Ayşegül Daldal’a yıllar önce ilk olarak sağ elimdeki ağrılar nedeniyle muayene oldum. Yapılan tetkikler neticesinde karpal tünel sendromu teşhisini koydu be gerekli tedaviyi oldum. Sonrasında polinöropati rahatsızlığım nedeniyle yine Ayşegül Hanım’a gittim. Kendisi aynı zamanda annemin de doktorudur. Hekim olarak da insan olarak da çok değerli birisi. Sizi her zaman sabırla dinler, samimidir, ilgilidir, güler yüzlüdür. En çok güvendiğim hekimlerden biridir Dr Ayşegül Hanım.
v...
Dr Ayşegül Hanım 12 yıldır eşimin tedavisi ile ilgileniyor. Ayak sendromu sol ayak güç kaybı vardı sinirlerde zedelenme olmuştu. Bugün yürüyebilmesinde faydası çok tedavisi iyi geçti. Bir doktor bu kadar mı iyi olur.. çok memnun kaldık, tavsiye ederiz.
Ayşegül Hanım'a başka bir doktorun tavsiyesi ile ulaştım. Ayşegül Hanım babama bazı testler yaparak ve babamın şikayetlerini dinleyerek neropati teşhisini koydu 10 yıldır babamın ve benim doktorumdur, beni ve rahmetli babamı hiç yalnız bırakmadı ,Ayşegül Hanım bizim evin kurtarıcı meleğidir ,benim hastalığım de genetik bulup tedavi etmeye başladı, şimdi de eşimin doktoru. Bir doktor da en önemli özellik hasta da ki hastalığı savaşmaya öğretmek bu bi tek Ayşegül Hanım'da gördüm hayranım diyebilirim her aradığımda panik yaptığımda telefonu açtı ve bana teselli ve bilgi verdi ,bende de neropati ve polineropati teşhisini koydu ,ilerlemeyen hastalığımdan bilgi ve ilaç dozunda anlaşarak 10 yıldır ilerliyorum
u.....
Elimdeki uyuşma şikayetimle gittiğim randevumda Ayşegül Hanım benimle çok iyi ilgilendi. Şikayetim ile ilgili EMG incelememi yapıp sinir sıkışması tehşisini koydu, ve rahatsızlığım büyümeden tedavileri sayesinde iyileştim. Rahatsızlığım, şikayetlerim ve tedavim ile ilgili bana en iyi şekilde yardımcı olan Ayşegül Hanım’ı herkese öneririm.
c ...a
Ayşegül hocaya baş dönmesi ve bayılma şikayeti ile muayene oldum. Kendisinin güler yüzü ve enerjisi ile kendinizi rahat ifade edebileceğiniz asırı tatlı bir doktor. Tüm anlattıklarımı samimiyetle dinlemesi ilgili ve alanında Uzman olması içinizi ferahlatıyor.
Tedavi sürecinde kendisinin vermiş olduğu ilaçlar ve tavsiyelerde tüm şikayetlerim neredeyse son buldu. Gerçekten gönül rahatlığı ile muayene olabilirsiniz.
s....ö
Anneannemin parkinsonu ve hayal görme durumları vardı. Sağolsun bizimle çok ilgilendi yanlış verilmiş olan ilaçlarımızı düzenledi ve anneannemin hayal görmeleri kesildi. Kendisi çok nazik ve işinde uzman.
r....g
Migren şikayetiyle gittiğim doktorum Ayşegül hanım muayene sırasında o kadar ilgiliydi ki ataklarım sırasında yaşadığım şikayetlerimi uzun uzun dinlemesi benim için çok değerliydi bir hasta için en önemliside bu olduğunu düşünüyorum doktorun ilgili olması, dinlemesi. Alzhemier hastası anneminde doktoru olur kendisi uyguladığı tedavi sayesinde unutkanlıklarında azalma oldu. Kendisine ailecek sonsuz teşekkür ediyoruz.
b....s
Kas seyirmesi icin genel igneli emg tarama icin hocamiza gitdim. Soylenecek cok sey yok ama.cok iyi nazik guleryuzlu ve isinin ehli bir norolog doktorumiz oldugunu cok rahat soyleyebilirim. Tesekkurler Aysegul Hocam.
v.....
Ayşegül Hanım'ı 10 sene önce tanıdım.Kendisiyle 5-6 senelik bir takibimiz oldu.Bende epilepsi rahatsızlığı vardı, bana baya yardımcı oldu.Ben memnun kaldım .Rahatsızlığım şu an iyi durumda, yakın bir takipte olmasam da hala kendisiyle göürüşüyorum.Sorularım olunca, sıkıntılarım olunca kendisini arıyorum ve görüşüyorum.Kendisi candan ilgilenip takip ediyor.Mütevazi bir kişi, herşeyi rahatlıkla sorabiliyorum, cevap alıyorum.
c.....
Ayşegül Hanım'a çok uzun yıllardır, yaklaşık 15 yıldır gidiyorum.Hem insan olarak hem doktor olarak çok beğeniyorum.Başa çıkamadığım bir migren tedavim vardı, çok şükür kendisiyle beraber üstesinden geldik.Şimdi düzenli kontrollerime gidiyorum.Nöroloji alanında gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Muhteşem biri.Doktorluğu da insanlığı da çok güzel.Ben hiçbir sorun yaşamadım kendisiyle. Mesai saatleri dışında da aradım,çok candan ilgileniyor.En ufak bir rahatsızlık duyduğunu hissetmedim.Emeklerine sağlık.Ben çok çok memnunum kendisinden.
Ayşegül Daldal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Daldal, Nöroloji. Size Ayşegül Daldal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, CPAP Titrasyonu Amaçlı Uyku Testi, EEG (Elektroensefalografi), EMG, Uyku Testi (Polisomnografi), Epilepsi Tedavisi, Baş Ağrısı Değerlendirme, Baş Ağrısı Tedavisi, Migren Tedavisi.
Ayşegül Daldal adresi nerede?Ayşegül Daldal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mahallesi 4. Cadde No: 36 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Daldal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Daldal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Daldal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Daldal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Daldal hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Daldal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Daldal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Daldal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Daldal hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ayşegül Daldal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Daldal hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Daldal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar