Ankara Beştepe Devlet Hastanesi
Beştepeler mah. Alparslan Türkeş caddesi, No:57, Çankaya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ö
Konum: başka bir yer Diğer

100 yıldız olsa yüz yildiz verirdim.Oğlumu 4 aylıkken anaflaksi geçirmesi sonucu Ayşegül hocamıza götürdük ve öyle tanıştık şu an 4.5 yaşında hala alerji tedavimize devam ediyoruz. Süreci çok güzel yönetti ve oğlumun neredeyse hiç bir besin alerjisi kalmadı. Muayene olmaya gittiğimiz zaman sanki aileden biriyle konuşuyormuş gibi oluyor öyle içten öyle empati yeteneği güzel ki bizim telaşlanacagimiz stres yapacagimiz konuları bizden önce söylüyor ve rahatlatiyor.sürecimizi çok güzel yönetti. Allah ebeden razı olsun.Devlet Hastanesi'nde böyle hocalarımızın sayisi artar umarım.

Konum: Ankara Beştepe Devlet Hastanesi Diğer

Kastamonu’dan iki yaşıdaki kızımın rahatsızlanması sonucu sefkli geldiğimiz Dr Sami ulus çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dr Ayşeğül Ertuğrul hocamızın görevini layıkıyla yaptığına şahit oldum. Başarılarının daimi olmasını temenni ederim.

R
Konum: Ankara Beştepe Devlet Hastanesi

Ayşegül hanim hayatımda gördüğüm en mükemmel doktor. Herşeyden önce onu böylesine güzel yetiştiren anneye babaya teşekkür etmek lazım. O kadar iyi bir hanımefendi ki ailenizden biri gibi davranıyor ve siz arkadaşınızla yada bir akrabanızla konuşuyor gibi hissediyorsunuz. Hastalığınızla alakali aklınıza takılan herseyi sorabilmeniz ve onun sizin için elinden geleni yaptığını bilmek çok güzel. Allah ondan razi olsun ve sevdiklerine bağışlasın. Oğlumun hastalığını böylesine mükemmel bir doktor takip ettiği için çok şanslı hissediyorum kendimi.

8 yaşında bir kızım 2 yaşında bir oğlum var Ayşegül hocayla tanışana dek hergün hastanedeydim ama şimdi ise ayda konturole gidiyoruz Ayşegül hoca sayesinde gerrksiz antibiyotikten kurtulduk okadar şeker bir doktorki anlatamam sevecen güler yüzlü alçak gönüllü alerjinin meleği bence bütün doktorların örnek alması gereken bir doktor hastasını kırmayanhastasına değer veren doktorluk yeminini fazlasıyla yerine getiren mükembel bir doktor 8 senedir sami ulusa gidiyorum Ayşegül hoca gibisi yok inşsllah sami ulustan hiç gitmez ona sonsuz teşekkürler

Profili düzenle veya yönet