2011 - KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi İlk Mezun ve İlk Okul Birincisi
2012 - Nisan Ayında Düzenlenen İlk DUS Sınavında Türkiye 23.sü
2016 - KTÜ Ortodonti Anabilimdalında Uzmanlık Eğitimini Tamamladı
YAYINLAR / BİLDİRİLER
A. Uluslararası ve Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler
1. Bayram M, Gençcan A. Polidiastemah Erişkin Bir Vakanın Multidisipliner Tedavisi: Bir Olgu Sunumu, 14. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Kongresi, 25-29 Ekim 2014, Ankara, Türkiye.
2. Bayram M, Gençcan A. İskeletsel Sınıf I, Sınıf II ve Sınıf III Malokluzyona Sahip Bireyler Arasında Fasiyal Profil Çekicilik Algısının Karşılaştırılması: Sözlü Bildiri, 14. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Sempozyumu, 02-04 Kasım 2015, Eskişehir, Türkiye.
3. Bayram M, Gençcan A. Konjenital Lateral Kesici Diş Eksikliği Bulunan îskeletsel Sınıf III Hastanın Kamuflaj Tedavisi: Olgu Sunumu, 14. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Sempozyumu, 02-04 Kasım 2015, Eskişehir, Türkiye.
4. Bayram M, Gençcan A. Essix-Kaideli Yeni Bir Modifiye Twinblok Apareyi İle İskeletsel Sınıf II Malokluzyonun Tedavisi: Olgu Sunumu, 14. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Sempozyumu, 02-04 Kasım 2015, Eskişehir, Türkiye.
5. Gençcan A, Nalçacı R, Çelikoğlu M, Korkmaz, YT, Altıntaş SH. Yarık Dudak ve Alveolar Segmentli Bir Hastanın Multidisipliner Tedavisi: Olgu Sunumu, 14. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Sempozyumu, 02- 04 Kasım 2015, Eskişehir, Türkiye.
6. Uzun B C, Gençcan A, Nur M, Özel M B. Ortodontik ve Periodontal Yaklaşımla Maksiller Retrüzyon Kaynaklı İskeletsel Sınıf III Olgunun Tedavisi: Bir Vaka Raporu, Türk Periodontoloji Derneği 45. Bilimsel Kongresi ve 25. Sempozyumu, 13-14 Kasım 2015, Ankara, Türkiye.
DERECELER/ ÖDÜLLER / BURSLAR
1. Özel Fatma Baş Lisesi Dönem Birinciliği
2. Diş Hekimliği Fakültesi Dönem Birinciliği
3. DUS Türkiye 23. Lüğü, Trabzon 1. liği
4. Türk Eğitim Vakfı Dönem Birincilikleri Bursu
Ortodonti Randevusu
Kemerkaya Mahallesi Gazipaşa Caddesi Eski Mektep Sokak Bulvar Apartmanı No:5/6, Trabzon
Ağız Bakımı Eğitimi
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Ortodonti Uzmanı Ayşegül Gençcan Afşar
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Ortodonti Uzmanı Ayşegül Gençcan Afşar
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
X-Ray
Çene Darlıkları Tedavisi
Ölçü Randevusu
Ortodonti Uzmanı Ayşegül Gençcan Afşar
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
eb...n
Hayatım boyunca hep diş teli takmaktan kaçındım korktum ama ön bir muayenesiz sonucu ilgisi konusması tavrı anında beni bu tedaviye ikna etti suan diş telimi takması için gün sayıyorum ayşegül hanım kadar mükemmeli bir insan daha insanın karısına çıkmaz emeklerine ilgisine sağlık harika bir doktor başarılarının devamını dilerim
r.....
Tanıdıkların tavsiyesiyle gittim kendisine.Diş teli tedavisi görüyorum.Gayet memnunum tedaviden.Güleryüzlü, işini iyi yapan birisi.Hastayla iletişimi de çok iyi. Herkese tavsiye ediyorum.
Ayşegül Hanım'dan gayet memnunum, çok iyi anlaşıyoruz.Bütün isteklerime yanıt veriyor.Güvendiğim için herkese tavsiye ediyorum.Ben yurtdışında tel taktırmıştım.Başka doktor taktığı için müdahale etmedi hiçbir doktor.Ayşegül Hanım beni kabul etti.Bir diş çekimi yaptı, hiçbir sıkıntı da yaşamadım.Tel tedavimi de 2 senedir kendisi kontrol ediyor.Güzel bir sonuca vardık.Herkese tavsiye ediyorum.
f.....
Arkadaşlarımın tavsiyesi ile kendisine geldim.Dişlerimde yamukluk vardı, tel tedavisine başladık.Tedavimizi 2 ay sonra bitireceğiz.Şu an çok iyi durumda.Çok ilgili biri.Lastik kullanımı açısından soru sormuştum, çok hızlı dönüş yaptı.Hastalara öneririm kendisini.
Ben daha önce de tel tedavisi görmüştüm ama o zaman doktorumdan memnun değildim.Bozulmalar olmuştu.Bana çok güzel güven verdi, kendisiyle başladık.Çok iyi, güzel ilerliyoruz.İstediğim gibi soru soruyorum, çok güzel cevaplıyor.Bir sıkıntım olduğunda hemen ulaşabiliyorum kendisine.Benim için çok iyi oldu.Tel tedavisi için soran herkese Ayşegül Hanım'ı öneriyorum.
ö.....
Benim dişlerimde boşluklar vardı, ayrık ayrıktı.Diş teli taktırmak için kendisine geldim.Tel tedavim bitti.Telleri çıkardıktan sonra şimdi plak kullanıyorum.Beklediğim gibi bir görüntü oldu.Hasta iletişimi gayet yeterliydi, gayet memnunum kendisinden.Bence iyi bir diş hekimi.Hastalara öneririm.
ay...
Kızımın alt çenesi dar, dişleri çapraz, eksik ve gömülü diş rahatsızlıkları vardı. Tedavimiz beklentimin çok üstünde güzel sonuçlar verdiherşey den önce artık güle biliyor yemek yerken çene bozukluğunun vermiş olduğu rahatsızlıklarda bitti. Akraba önerisiyle başladım iyiki diyorum tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum dualarımdasınız.
Doktor hanım çok ilgili kesinlikle içiniz rahat bir şekilde kliniğe gidebilirsiniz. Ben çok endişeliydim ama sayesinde rahatladım ve bugün ortodontik tedavim başladı . Doktor arayışında olanlar mutlaka Ayşegül hanımla görüşmeli .
i̇....
Dişlerinde eğiklik vardı kızımın, onların düzeltilmesi için başvurduk.Tel takıldı, teller ile düzelme oldu.Tedavisi hala devam etmekte. 2019 yılından beri kullanıyor, düzelme oldu.Herhangi bir problemimiz yok, devam ediyoruz.Kendisine komşumun referansı ile telefon numarasını alarak ulaştık.
d.....
Kendisi işinde sabit bir insan.Biraz sert olmasının yanı sıra ben işe bağlıyorum.Hastasıyla fazla ilgilenemiyor, tabi ki çok hastası olduğu için olabilir.Ben mutluyum.Ağzımda fazlalık dişler vardı, bir de damağım öndeydi.Fazlalık dişlerin yerini doldurmanın 1-2 sene alacağını söyledi, lastik tedavisi de görüyorum.Fazlalık dişlerimin yarattığı boşlukları doldurmak üzere ilerliyoruz. Acılı va ağrılı bir süreç ama güzel dişlere sahip olmak için çekilebilir.Arkadaşımı da kendisini sevdiğim için Ayşegül Hanım'a yönlendirdim.
Ayşegül Gençcan Afşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Gençcan Afşar, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Ayşegül Gençcan Afşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Kontrol Randevusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu.
Ayşegül Gençcan Afşar adresi nerede?Ayşegül Gençcan Afşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mahallesi Gazipaşa Caddesi Eski Mektep Sokak Bulvar Apartmanı No:5/6 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Gençcan Afşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Gençcan Afşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Gençcan Afşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Gençcan Afşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Gençcan Afşar hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Gençcan Afşar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Gençcan Afşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Gençcan Afşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Gençcan Afşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Gençcan Afşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Ayşegül Gençcan Afşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.