Online Diyet
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
GenTest Diyeti
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt. Ayşegül Göktanır
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Dyt. Ayşegül Göktanır
Beslenme Bilimini ışığı ile, daima sağlıklı olma kavramının önceliği doğrultusunda danışanlarımla buluşuyor ve onlara yol gösteriyorum.
es...ı
Merhaba Ayşegül Hanım, temmuz ayından bu güne kadar hem iletişim anlamında hem de haftalık beslenme programları anlamında oldukça verimli bir süreç geçirdiğimizi düşünüyorum. Toplam iki ay gibi kısa bir sürede 9 kilo vermeyi başardım. Büyük bir mutluluk içindeyim. Yol göstericiliğiniz, işinizdeki profesyonel yaklaşımınız, samimiyetiniz benim diyet programına istekle katılmama katkı sağladı. Beslenme önerileriniz sayesinde aç kalmadan kilo vermenin de mümkün ve kolay olduğunu gördüm. Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
ş.....
Çok memnunum Ayşegül Hanım'dan.Tavsiye üzerine tercih ettim, ben de 3-4 arkadaşıma tavsiye ettim.Onlarada danışanı oldu, sonuçlarım çok güzel ve çok sağlıklı programlar yazıyor.Her seferinde ayrı ayrı benim yeme içme alışkanlığıma ve hayat tarzıma uygun listeler paylaşıyor.Özel programlar hazırlıyor, çalışmaya devam edeceğim.4.5 kilo verdim 1 ayda.Daha motiveyim, daha mutluyum, daha iyi hissediyorum kendimi.
Çok memnunum,kilo vermek ve sağlıklı yaşam için gittim.Program çok başarılı oldu.Görüşmelerimiz gayet başarılı ve olumlu oluyor.Online destek alıyorum, çok memnunum.Oğluma da önerdim, o da danışanı oldu.Herkese öneriyorum.2.5 haftadayım, şimdiden 3.5-4 kilo verdim.Bundan sonrası için de hedefimiz haftada 1 kilo vermek.İyi olacağıma eminim.İnsülin direncim vardı,yediğim gıdalardan dolayı aç hissediyordum.Şimdi tok kalarak kilo veriyorum, şahane ve çok başarılı. Daha önce farklı deneyimlerim de oldu,kilolu biri değilim ama sonuç alamadım,devam edemedim. Ayşegül Hanım'la süreç güzel gidiyor, çok memnunum.
Ayşegül Hanım'a benim kızımın arkadaşları danışıyorlardı. Biz de kendisiyle çalışmaya başladık ve çok fayda gördük.Herşeyden önce kilo vermek istiyorduk ve 3.5 ayda 14 kilo vermiş olduk.Biz ağır vermek istediğimiz için bu kadar oldu. Buna göre bir liste hazırladı Ayşegül Hanım. Kolay bulabileceğimiz,çeşitli listelerdi.Uygularken sıkılmadık.Çok sıcakkanlı yaklaşıyor, çok güven verici. Onunla bu işi başarabileceğinize inanıyorsunuz ve sonuçta öyle oluyor. Vermemiz gereken kilolarımız var,devam ediyoruz.Çok memnunuz, gayet iyi bir diyetisyen.Motivasyonumuzu yüksek tutuyor, hem de mutlu devam ediyoruz.
b...
Ayşegül Hanım’la 2017 yılında doktortakviminden ulaştım. İyi ki de ulaştım. Mükemmel bir insan.. Bilgili tecrübeli alanında oldukça iyi bir diyetisyen olduğu gibi sevgi dolu özenli, güvenilir, çok ilgili, yaptığı diyet listeleriyle harika bir şekilde kilo vermemi sağladı. 2017den bu yana Ayşegül Hanım’la irtibatımızı hiç kesmedik. Benim için bir diyetisyenden daha fazlası diyebilirim ve herkese gönülden tavsiye ederim. Onu tanıdığım için çok şanslıyım. İyi ki varsınız Ayşegül Hanım.
Yetenekli,başarılı,modern ,çağdaş diyet listleri kullanabilen çok başarılı bir danışman.Ayrıca disiplinli,kararlı ve araştırmacı güncel listeler hazırlıyor.Ayşegül Hanım'dan çok memnunum.5 hafta 6 kilo verdim.250 gram da yağdan da gitti.Seanslarım devam etmekte.Memnunum.İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
ga...u
Ayşegül Hanım’a internet üzerinden okuduğum güzel yorumlar üzerine gitmeye karar verdim ve oldukça da memnun kaldım. Çok cana yakın ve tatlı bir insan. Diyetinizi sizin isteklerinize göre çok güzel bir şekilde ayarlıyor. Ve size birçok sağlık konularında yardımcı oluyor. Ayrıca herhangi bir şeye danışma ihtiyacınız olduğunda istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Bu da çok güzel. Ben çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.
me...ç
Ayşegül hanıma tavsiye ve internette okuduğum yorumlar üzerine gitmeye karar verdim. Ayşegül hanım cana yakın, pozitif enerjisi yüksek bu enerjiyi size çok iyi yansıtıyor hatta size geçirebiliyor. Sizi çok iyi motive ediyor. Diyet listesini hazırlarken sizin isteklerinize, sorularınıza kayıtsız kalmıyor ve kişiye özel liste hazırlıyor. Kafanıza takılan birşey olduğunda iletişime rahatlıkla geçebiliyorsunuz.
ar...a
Ayşegül Hanım gerçekten çok başarılı bir diyetisyen, çok ilgili, sıcak ve destekleyici. Bütüncül yaklaşımıyla hastasını sağlığını, sağlıklı yaşamı önceliyor. Size özel çözümler öneriyor.
ha...4
Kendisi ile yeni tanışma fırsatım oldu.kesinlikle çok güleryüzlü ve pozitif bir insan. Daha yeni başladık programa fakat hiç zorlayıcı bir program vermedi.ilk haftadan bile kilo vermeye başladım.
Ayşegül Göktanır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Göktanır, Diyetisyen. Size Ayşegül Göktanır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Ayşegül Göktanır adresi nerede?Ayşegül Göktanır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalıkavak Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Göktanır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Göktanır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Göktanır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Göktanır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşegül Göktanır hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Göktanır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Göktanır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Göktanır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Göktanır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Göktanır hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Ayşegül Göktanır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.