Diş Dolgusu
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Lamina Uygulamaları
20'lik Diş Çekimi
Küçükbakkalköy Mahallesi, Küçükbakkalköy E 80 Bağlantı Yolu No:5, 34750 Ataşehir, İstanbul
Dentopia Ataşehir Diş
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Lamina Uygulamaları
em...k
Uzun zamandır gittiğim bir doktor. Tedavisini yerinde zamanında yapıyor. Mesleğinde en iyisini olduğunu düşünüyorum. Daha önce kanal, dolgu, implant işlemleri yaptırdım. Şuanda da başka işlemler yaptırıyorum. Ailecek gittiğimiz ve çok memnun kaldığımız bir doktor.
ha...ç
ilk diş ağrım sebebiyle Ayşegül hanıma gittim sonra 15 senedir gittiğim hekimim oldu.Dolgularımı kanal tedavimi yaptırdım 1 ay önce de diş eti tedavisi için gittim çok memnunum güler yüzlü eli hafif bir hekim
ç.....
Ayşegül hanıma diş tedavim için tavsiye üzerine gittim son derece memnun kaldım çok iyi bir doktor yaptığı işi iyi bir şekilde yapıyor. Konuşması ile hastasını rahatlatıyor çevremdekilere tavsiye ediyorum
i̇...k
Ayşegül hanım uzun yıllardır doktorum tüm diş tedavimi kendisine yaptırdım oğlumun da ortodonti tedavisini yaptı eli çok hafif güler yüzlü ilgili işini iyi yapan bir doktor çok memnunum
gü...k
Ayşegül hanım benim 20 senelik doktorum kendisinden çok memnunum dişim ile ilgili tüm işlemleri kendisine yaptırıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.Sakin ve sabırlı bir yapısı var hastasını rahatlatan detaylı bilgi veren bir hekim
al...n
İlk olarak tavsiye üzerine gittiğim Ayşegül hanım uzun yıllardır gittiğim diş hekimim oldu birçok işlemi kendisine yaptırdım en son 20 lik dişimi çektirdim kendisinden çok memnunum teşhisleri doğru bilgili bir hekim
ne...l
Ayşegül hanımın eski hastasıyım diş çekimi için dişimle ilgili sorun için hep kendisine giderim arkadaşlarımı da yönlendirdim asla izini kaybetmek istemediğim bir hekim. Doktorumdan çok memnunum
me...n
Ayşegül hanıma diş dolgularım için gittim bana da başka biri tavsiye etmişti işini titizlikle yapan nazik bir hekim ben memnun kaldım herhangi bir problem yaşamadım
ey...n
Ayşegül hocam'a tavsiye üzerine gitmiştim. İlgisinden çok memnun kaldım. Dişim kırılmasından dolayı gittim. Dişimin onarımını yaptıkdan sonra dolgu işlemi gerçekleştirdi. Yaptığı bütün hizmetlerinden çok memnun kaldım.
Ayşegül Gülerer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Gülerer, Diş Hekimi. Size Ayşegül Gülerer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Beyazlatma, Lamina Uygulamaları, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu.
Ayşegül Gülerer adresi nerede?Ayşegül Gülerer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mahallesi, Küçükbakkalköy E 80 Bağlantı Yolu No:5, 34750 Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Gülerer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Gülerer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Gülerer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Gülerer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Gülerer hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Gülerer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Gülerer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Gülerer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Gülerer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Gülerer hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Ayşegül Gülerer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri