Armağan mahallesi yeni meram caddesi güllüce 2 sokak no:3 Bina no: 4 Daire 2, Konya
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psk. Ayşegül Halıcı
Tanıdık vasıtasıyla Ayşegül Hanıma ulaştım. Ayşegül Hanımın bulunduğu yerden farklı bir şehirde yaşıyorum. Bu sebeple kızımın seansları online oldu. Ayşegül Hanım işinde çok başarılı bir psikolog, kızımın çok önemli sorunlarını birlikte aştık. Herkese tavsiye ederim.
Ayşegül hanıma bir arkadaşımın önerisiyle ulaştım ,depresyon sebebiyle gittim bu sebepten çok eve kapanmıştım odamdan dışarı çıkmak istemiyordum Ayşegül hanım şikayetlerimi itinayla dinledi gerek bana olan yaklaşımıyla gerek güler yüzlü yaklaşımıyla sanki ailemden birine derdimi anlatıyor gibi hissettim onun yardımıyla şikayetlerimden kurtuldum çok rahatladım şimdi etrafımdakilere direk öneririm.
n...
Ayşegül hanıma arkadaş tavsiyesi ile ulaştım kaygılarım çoğaldığı için terapiye başladım çok ilgiliydi çok sıcakkanlı olduğu için yanında çok rahat ettim. Kendisini tavsiye ederim.
a...
Ayşegül Hanım'ı sosyal medyada keşfettim. İlk randevu için tedirgin yaklaşsam da, süreç beklentilerimin çok üzerinde oldu ve Ayşegül Hanım'ın bilgisine ve tecrübesine hayran kaldım. Obsesif kompulsif bozukluk tanısı konuldu ve bu durum sosyal yaşamımı ve ilişkilerimi olumsuz etkiliyordu. Şimdi her şey çok daha iyi ilerliyor ve danışmanlık sürecine devam ediyoruz. Bence herkesin Ayşegül Hanım gibi bir psikologa ihtiyacı var.
m...
Psk. Ayşegül Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Ayşegül Hanım ile online seanslar yapabildik, çünkü yurtdışında yaşıyorum. Yıllardır yaşadığım sorunun aslında sosyal fobi olduğunu öğrendim ve bu zorluğu Ayşegül Hanım'ın rehberliği ile aşabildim. Ona çok teşekkür ederim.
Sürekli yaşadığım dengesiz ruh halim ve artık bana yerleşmiş olan mutsuzluk duygumu, güler yüzü ve bilgisiyle çözüme ulaştırdı. Çok teşekkür ederim
m...
Ayşegül Hanım'la çalışma nedenim, ani öfke patlamalarımdı. Sabrı ve nezaketiyle süreci birlikte harika bir şekilde yönettik. İyi ki yollarımız kesişmiş. Herkese tavsiye ederim.
g...
Ayşegül Hanım ile oğlum vasıtasıyla tanıştım. Aşırı düşünme sorunum vardı ve sosyal yaşantımı olumsuz etkiliyordu. Ayşegül Hanım ile tanıştıktan sonra görüşmelere devam etme kararı aldım. Çok memnun kaldım, tavsiye edebilirim.
n...
Ayşegül Hanım'ı sosyal medyada görmüştüm. Sayfasını inceledim ve iletişime geçmek istedim. Ayşegül Hanım'la depresif ruh halim nedeniyle başvurmuştum. Güler yüzü ve bilgi birikimi sayesinde şimdi daha da iyiyim. Yurt dışında yaşadığımdan dolayı online seansların bu kadar fayda edebileceğini tahmin edememiştim. Ancak yüz yüze gibi harika bir süreç yaşadık. Bu yaz Türkiye'ye gittiğimde mutlaka tekrar ziyaret edeceğim. Şu an iyi olmamın sebebi Ayşegül Hanım'dır.
i...
Psikolog Ayşegül Hanım'a internet üzerinden araştırarak ulaştım. Son zamanlarda hamileliğimle birlikte kaygılarım daha da artmıştı. Ayşegül Hanım, ilgili ve naif bir kişiliğe sahip. Kısa zamanda sürecimi daha sağlıklı hale getirdi. Kendisinden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Ayşegül Halıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Halıcı, Psikoloji. Size Ayşegül Halıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Kent EGY Testi.
Ayşegül Halıcı adresi nerede?Ayşegül Halıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Armağan mahallesi yeni meram caddesi güllüce 2 sokak no:3 Bina no: 4 Daire 2 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Halıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşegül Halıcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşegül Halıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Halıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşegül Halıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Halıcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Halıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ayşegül Halıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Halıcı hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Halıcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar