Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Sevgili Ayşegül hanım ve ekibi hakkında söyleyeceklerim kelimelere sığmaz. Yaklaşık bir yıl kadar önce beyin damarında anevrizma teşhisi nedeniyle Ayşegül hanımla tanıştım. Başarılı bir tedavi uygulandi. Herhangi bir sorun yaşamadan bu surece devam etmekteyim. Ayşegül hanım, her duayı, başarıyı ve teşekkürü hak ediyor. Süreç boyunca size vereceği güvene, psikolojik desteğe, hastaneden ayrıldıktan sonrada ilgisine minnettar kalırsınız. Bu tarz rahatsizliklar zor, özellikle erken yaşlarda çok daha zor. Sizi tedavi edecek hekimin, sadece bir hekim olması bazen yeterli olmuyor maalesef. Umarım herkes sağlıklı yıllar geçirir. Ancak guleryuzunu ve vicdanini da ortaya koyacak başarılı bir hekim ariyorsaniz mutlaka OMÜ tip fakultesi radyoloji bölümünde Ayşegül hanımı tanımalisiniz.

Konum: başka bir yer Diğer

Oncelikle herkese saglikli gunler. Babannemizi (81 yasinda) 10 eylul'de beynine pihti atmasi sonucu,sag tarafi tamamen hissiz bir sekilde Omu'ye acile goturduk. Durumun ciddi oldugunu anjiyo yapilacagini lakin pihti tam temizlenemezse kalici hasarlar birakacagi soylendi. Ve hatta belki de hastamizi kaybedecektik. Babannem Aysegul hanim ve ekibi tarafindan operasyona alindi ve kanama yayilmadan kasiktan girilerek anjiyosu tamamlandi. Dun itibari ile de cok sukur ki, yogun bakimdan taburcu olduk. His kaybi yok, konusmasinda problem yok. Yogun bakim doktorlarimizin soyledigine gore bir mucize yasamisiz. Tam zamaninda ve yerinde bir uygulama yapilmis. Bu mucizeyi bize yasatan oncelikle Allah'a ve vesile kildigi Aysegul hanima bin tesekkur...Ben ve ailem yasadigimiz surece "Aysegul Idil Soylu" ismini hic unutmayacagiz,her daim duamizda olacak..

Konum: başka bir yer Boyun damar tıkanıklığı

29 07 2019 tarihinde babamın balon tedavisi ile açtı;doktor olupta Ayşegül hanım kadar mütavazi Güleryüz’lü;anlatımı ;kısacası hasta ve hasta yakını ile ilişkisi süper;Allahım siz ve sizin gibileri başımızdan eksik etmesin ;meslek hayatınızda bolca başarılar hocam

Konum: başka bir yer

Ayşegül Hocam işinin ehli olması yanında sıcakkanlı, güleryüzlü ve sorularınızı sabırla ve açıklayıcı şekilde cevaplandıran nadide doktorlardandır.Annem beyin kanaması geçirince tedavisini yaptı.Şimdi şükür iyiyiz ve Hocama minnettarız.

Profili düzenle veya yönet