Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
Sevgili Ayşegül hanım ve ekibi hakkında söyleyeceklerim kelimelere sığmaz. Yaklaşık bir yıl kadar önce beyin damarında anevrizma teşhisi nedeniyle Ayşegül hanımla tanıştım. Başarılı bir tedavi uygulandi. Herhangi bir sorun yaşamadan bu surece devam etmekteyim. Ayşegül hanım, her duayı, başarıyı ve teşekkürü hak ediyor. Süreç boyunca size vereceği güvene, psikolojik desteğe, hastaneden ayrıldıktan sonrada ilgisine minnettar kalırsınız. Bu tarz rahatsizliklar zor, özellikle erken yaşlarda çok daha zor. Sizi tedavi edecek hekimin, sadece bir hekim olması bazen yeterli olmuyor maalesef. Umarım herkes sağlıklı yıllar geçirir. Ancak guleryuzunu ve vicdanini da ortaya koyacak başarılı bir hekim ariyorsaniz mutlaka OMÜ tip fakultesi radyoloji bölümünde Ayşegül hanımı tanımalisiniz.
di...z
Oncelikle herkese saglikli gunler. Babannemizi (81 yasinda) 10 eylul'de beynine pihti atmasi sonucu,sag tarafi tamamen hissiz bir sekilde Omu'ye acile goturduk. Durumun ciddi oldugunu anjiyo yapilacagini lakin pihti tam temizlenemezse kalici hasarlar birakacagi soylendi. Ve hatta belki de hastamizi kaybedecektik. Babannem Aysegul hanim ve ekibi tarafindan operasyona alindi ve kanama yayilmadan kasiktan girilerek anjiyosu tamamlandi. Dun itibari ile de cok sukur ki, yogun bakimdan taburcu olduk. His kaybi yok, konusmasinda problem yok. Yogun bakim doktorlarimizin soyledigine gore bir mucize yasamisiz. Tam zamaninda ve yerinde bir uygulama yapilmis. Bu mucizeyi bize yasatan oncelikle Allah'a ve vesile kildigi Aysegul hanima bin tesekkur...Ben ve ailem yasadigimiz surece "Aysegul Idil Soylu" ismini hic unutmayacagiz,her daim duamizda olacak..
hü...n
29 07 2019 tarihinde babamın balon tedavisi ile açtı;doktor olupta Ayşegül hanım kadar mütavazi Güleryüz’lü;anlatımı ;kısacası hasta ve hasta yakını ile ilişkisi süper;Allahım siz ve sizin gibileri başımızdan eksik etmesin ;meslek hayatınızda bolca başarılar hocam
yt...ü
Ayşegül Hocam işinin ehli olması yanında sıcakkanlı, güleryüzlü ve sorularınızı sabırla ve açıklayıcı şekilde cevaplandıran nadide doktorlardandır.Annem beyin kanaması geçirince tedavisini yaptı.Şimdi şükür iyiyiz ve Hocama minnettarız.
Ayşegül İdil Soylu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül İdil Soylu, Radyoloji.
Ayşegül İdil Soylu adresi nerede?Ayşegül İdil Soylu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül İdil Soylu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül İdil Soylu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül İdil Soylu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül İdil Soylu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül İdil Soylu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül İdil Soylu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayşegül İdil Soylu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Radyologlar
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Radyologlar