fa...y
Gözeneklerim için ve genel olarak cildimin daha iyi görünmesi için karbon peeling yaptırıyorum. Başta şüpheli yaklaşmıştım etkisini hemen görmeyi beklemiyordum ancak doktor tarafından yapılıyor olması içimi rahatlattı. Cildiye doktoru Ayşegül İyileşen Daş bizzat kendisi ilgileniyor. Gözenekler için inanılmaz bir uygulama. İlk seans sonrasında bile parladığınızı ve cildinizin yumuşadığını görebilirsiniz. Cildim durulaştı, matlaştı, gözeneklerim epey küçüldü. 5 seanslık paket almıştım 2 hafta aralıklarla yaptırıyorum. Bu tip işlemlerin doktor gözetiminde yapılması ve ayşegül hocanın ilgisi sebebiyle çok memnun kaldım. Genelde herkes şikayeti olunca yazar ancak gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Kesinlikle bu tip uygulamaları doktor kontrolünde yaptırın.
Ayşegül İyileşen Daş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül İyileşen Daş, Dermatoloji.
Ayşegül İyileşen Daş adresi nerede?Ayşegül İyileşen Daş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nevşehir Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül İyileşen Daş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül İyileşen Daş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül İyileşen Daş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül İyileşen Daş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül İyileşen Daş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül İyileşen Daş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşegül İyileşen Daş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.