na...z
Ayşegül hocam güler yüzünüz samimiyetiniz içtenliğiniz kelimelerle anlatılamaz. Labioplasti operasyonu geçrdim kendisine ameliyat sürecim öncesi sonrası her koşulda destek oldu . Şuan 2.günüm hiçbir ağrım yok 2.gün olmasına rağmen görüntüden çok memnunum
Uzun süredir yaptırmak istediğim ve ertelediğim bir operasyondu şimdi keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Ağrı kesici bile almadan atlatıyorum süreci. İyi ki ayşegül kalın değerli hocama minettarım
Hasta
Doktoruma ilk gittigimde hamile kalmak istediğimi direk aşılama istediğimi söyledim oda sağolsun değerlerin öyle kötü değil normal yıllarla da kalabilirsin dedi tedavi surecinden 2 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim önce Allahin sonra doktorumun sayesinde başarılarının devamı dilerim çok teşekkür ederim
sü...l
2gebeliğimin takibini yapan kibar tecrübesi cok fazla ilgisi bilgisiyle mükemmel bir doktor. 2.gebeliğimde bebekteki anomali sbebiyle yasadıgım üzüntü stres karsısında bni her zaman rahatlattı ve tecrübleri netcesylede her tesbiti dogru cıkan insan canlısı insan. Hersey için tesekkr ediyorum. Düşünmeden tercih edilebilecek bi doktor. Hem bilgili hem güler yüzlü ilgili bi doktor isterseniz hiç düşünmeyn
el...a
Öncelikle samimiyetini çok özledim ilk bebeğimde okdr stresliydim ki aklıma takılan her soruya net cevaplar vererek doğuma hazrlanmaya yardımcı bir abla gbi yanındayken insan bütün kötü olayları unutuyo diyebilirim ve onun güzel enerjisi size ve bebeğe öyle güzel yansıyo ki iyiki sizi tanimişım Ayşegül hocam okdr iyi ve tecrubeli bir doktorsunuz ki her gelen bnm gbi cikiyo sizin yanınızdan güzel dualarımız sizinle Büşra ve Kübra Sarıkaya bebeklerin annesi çok öpüyorum
Tek kelime ile mükemmel bir doktor. ilk bebeğimi doğurdum bunun telaşı verdiği ilk hamilelikle ilgili endişeler her ne varsa tüm sorularıma sabırla ve güler yüz ile cevap veren bir doktor. O kadar çok şey merak ediyordum ki sorularımı liste yapıp götürüyordum ona bile sabırla cevap veriyordu. Insan yeterince gergin oluyor bu konuda çok desteği oldu doktorumun Allahrazi olsun.. Ayrıca özel hastanelerin sezeryana yönelmeleri durumu Ayşegül hanimda asla yok. Gebeliğim boyunca bir kez olsun sezeryan konuşmadık. Oğlumu normal doğum ile dünyaya getirdim. Doğuma doktorumuz geldi. O kadar alışmışım ki sanki ailemden biri gibi özledim doktorumu. Rabbim tüm hamileleri böyle işini seven doktorlarımızla karşılaştırdık inşallah...
pı...r
Aysegul hanimi Kurtköy Ersoy Hastanesi'nde tanıdım hamilelik sürecinde ve doğumdan önce ve sonra ilgisi alakası nezaketi ile beni kendine hayran bıraktı Kurtköy Ersoy Hastanesi'nden ayrıldığını duydum çok üzüldüm. Böyle doktorlara her zaman rastlayamiyoruz maalesef....
i̇...e
Ayşegül Hanım Harika bir hekim.Eşimin gebeliğinin başından itibaren kendisi ile yola devam ettik.Tecrübelerine,görüşlerine güvendik.Net olması ,samimi olması bizi çok rahatlattı.Sorunsuz geçen doğum operasyonu ile kızımızı kucağımıza aldık.Güleryüzünüz ve herşey için çok teşekkürler Ayşegül Hanım.
mi....
Ben mine sarı çok memnun kaldım spinal anesteziyle doğumum oldu ve ikinciye hamileyim ayşegül hocam çok ilgili sorularıma sabırla cvp veren cana yakın bir doktor tavsiye ederim iyiki tanımışım
mi....
r.....
Canım doktorum..bir insan bu kadar mı iyi yaklaşımı ferahlatan anlayışlı saygılı bir insan olur.. dualarımızin karşılığı olarak bize verilen biricik doktorum adaşım Ayşegül hocam seni çok özledik.. vesilenizle çok güzel ve kolay bir şekilde doğan biricik oğlum bugun 69 günlük oldu.inanin her daim duamda ve yuregimdesiniz.hamile olan her tanıdığıma sizden bahsediyorum.gelenker çok memnun kalmışlar. Rabbim ilginizi güzelliğinizi daim eylesin..insaAllah ikinci hatta 3.bebegim olursa onlarda sizin ellerinizden gelsinler dünyaya.. sizi çok seven hastanız duaciniz Ayşegül..
Ayşegül Kalın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Kalın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ayşegül Kalın adresi nerede?Ayşegül Kalın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Kalın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Kalın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Kalın hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Kalın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Kalın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Kalın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Kalın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Kalın hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Ayşegül Kalın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları