Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Güngören Mah. Akik Sk. No:1/3, Çekmeköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı

Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi +7 daha fazla

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

El Rehabilitasyonu

Ergoterapi

Çekmeköy Ergoterapi

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi bölümünü 2019 yılında onur öğrencisi olarak bitirdi. Öğrenimi sırasında çeşitli yaş gruplarında ortopedik, psikiyatrik, nörolojik vakalarla günlük yaşam aktiviteleri, duyu bütünleme, bilişsel rehabilitasyon üzerine gerçekleştirilen seansların gözlem ve klinik değerlendirme süreçlerinde aktif rol aldı ve uygulamalar gerçekleştirdi. Mezuniyetinden sonra yaygın gelişimsel bozukluğu, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, mental retardasyon, serebral palsi, down sendromu, gelişim geriliği, yeme bozuklukları, genetik sendromu ve nörolojik bozukluğu olan çocuklarda duyu bütünleme, akademik beceriler, sosyal beceriler, günlük yaşam aktiviteleri, ince ve kaba motor becerileri üzerine çalışmalarına devam etmektedir.

Konum: Çekmeköy Ergoterapi Ergoterapi

Ayşegül hoca abartısız hayatımıza giren en büyük şanslarımızdan biri olabilir biz oğlumuzun ağız hassasiyeti ve çiğneme problemi için kendisine başvurmuştuk bu kadar kısa sürede böyle gelişim beklemiyorduk gerçekten .Güler yüzü samimiyetiyle ailemizden biri gibi ve hiç ayrılmak istemiyoruz iyiki var Ayşegül hocamız

Konum: Çekmeköy Ergoterapi Ergoterapi Randevusu

Çok sıcak kanlı güler yüzlü bir hanımefendi.Cocugum da katı gıda reddi vardı bunun üzerine araştırma yaparken tanışmış oldum kendisiyle suan için gayet sürecimiz yolunda ilerliyor inşallah oğlumda daha da güzel gelişmeler görmek nasip olur .Kendisiyle tanıştığıma çok memnunum

Erg. Ayşegül Kır

Çok teşekkür ederim, iyi ki tanıştık.

Ayşegül Hanımla otizmli oğlum için çalışmıştık. Oğlumun parmak kasları çok zayıftı ve göz takibi çok kısa süreliydi. Bunlarla ilgili daha çok çalıştık ve çok kısa süre içerisinde oğlumdaki değişimleri fark ettik. Mesela yazı yazarken çok silik bir şekilde yazardı, ama aldığımız çalışmalar sonucunda artık yazısı çok net bir şekilde gözüküyordu. Ayşegül hocam gerçekten çok sabırlı ve başarılı biri. Sürekli araştırma yapardı bizim için, ev ödevlerimiz için. Biz onu çok seviyorduk, kendi alanında çok başarılı bir terapist. Başarıları her zaman daim olsun ve bizim kalbimize dokunduğu gibi birçok ailenin de kalbine dokunacağına inanıyorum.

Erg. Ayşegül Kır

Çok teşekkür ediyorum, küçüğüme sevgiler.

Ayşegül Hocam'ı kesinlikle tavsiye ederim. Oğlum da yoğun bir duyusal hassasiyeti vardı ve takıntılıydı. Onun sayesinde birçok duyusal hassasiyetini yendi oğlum. Derslerini ve Ayşegül Hoca'sını çok seviyor. İşini çok seven ve çocuklar üzerindeki etkisi çok iyi, her şeyden önemlisi merhametli bir insan, işinin hakkını veren değerli bir insan. Oğlum ile şimdi dikkat dağınıklığı çalışıyor. Kendisinden çok memnunuz.

Erg. Ayşegül Kır

Çok teşekkür ediyorum, küçüğüme sevgiler.

P

Kendisinden 10 ay bir kurumda eğitim aldık. Kesin olarak kızımın oyun süresinde %100 artış oldu. Ders sonunda uzun uzun yorumlar yapan, videolar ve ödevlerle aileyi destekleyen biri. Gelişime açık ve hırslı. Özellikle son 3 ayda kızımla ders yapmaktan aşırı keyif alıyorlardı. Hatta kendisi kurumdan ayrılmadan önce bizi bırakmak istemediğini söyleyip gideceği için üzülmüştü. Yani çocuklara karşı o kadar bağlı, vicdanlı, ve çocuk odaklı biridir kendisi. Gayreti, emeği için teşekkür ederiz. Kendisinin daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz her daim yolu açık olsun.

Çok teşekkür ederim, küçüğüme sevgiler…

Oğlumun duyu bütünleme değerlendirmesini yaptırmak istediğimi aynı kurumda çalıştığımız arkadaşımla paylaştığımda bana Ayşegül hanımdan bahsetti. İş arkadaşımın çocukları da Ayşegül hanımdan duyu bütünleme terapisi alıyormuş. Bu vesile ile kendisine başvurduk. İlk değerlendirmeden itibaren Ayşegül hanımın alanına hakimiyeti ve oğlumuzla olan ilişkisi bizi çok etkiledi. Oğlum her cumartesi Ayşegül ablasına gidebilmek için heyecanla gün sayıyordu. Harika bir bağ kurdular. Seanslar sürecinde Ayşegül hanım oğlumuzu bize yeniden tanıttı. Oğlumuzun nelere ihtiyacı olduğunu, neler yapmamız gerektiğini tüm detaylarıyla açıklayıp bizi yönlendirdi. Ayşegül hanım, bizi bilgilendiren ve geliştiren birçok kaynak sundu. 6 ay kadar bir sürede dürtüsellik, dikkat sorunları da dahil olmak üzere birçok meselede iyileşme gördük. Kendisine minnet duyuyoruz ve bu alanda ihtiyacı olan herkese Ayşegül hanımı samimiyetle tavsiye ediyoruz.

Çok teşekkür ederim, küçüğüme sevgiler…

Ayşegül hocamla geçen sene tanıştık. Arkadaşımıza kızımızla ilgili birkaç sorunumuzdan bahsetmiştik. O da bize Ayşegül hocayı önermişti. Gittik ve 6-7 ay devam ettik. Duyu bütünlemede düşük vücut farkındalığı vardı. Birçok şikayetimizi geçirdi. Huzursuzluk hissettiği şeyleri bıraktı. Kızımızla memnun kalmıştık. Tavsiye ederim.

Ş
Konum: Çekmeköy Ergoterapi

Bir müddet otizmli oğlumun ergo terapstliğini yaptı. Oğumu eğitirken bizede evde uygulamamız gereken ödevler verirdi. Oğlum hala özel eğitime gideceği zaman Ayşegül’e gidelim der kurumdan ayrıldığını hala söyleyemedim bu gün yokmuş bidahana diyerek geçiştiriyorum. Öğrencileri ile muhteşem bağ kurmuş

R
Konum: başka bir yer Diğer

Ayşegül hanımla 7 yaşındaki oğlumun sınıf öğretmenin kalem tutmasının zayıf olduğunu söylemesi üzerine yakınımızın tavsiyesiyle tanıştık. Her şeyi çok detaylı açıklıyor, ödevlerle çok güzel destekliyor. Oğlumun gelişimine de çok faydası oldu. Oğluma da bir abla gibi yaklaştı çok seviyoruz onu.

Konum: Çekmeköy Ergoterapi

3.5 yaşındaki oğlum için ergoterapi alması yönünde görüş gelince, dr.umuzun tavsiyesi ile Ayşegül Hnm ile tanıştık.Oğlumda işitsel,dokunsal hassasiyet ve kas zayıflgı vardı.Parmakucu yürüme.İlk seansta ölçek uyguladı. 4ay gittik.oğlumda gelişmeler gördüm.Bir anda değişim bklmyrdm. En önemlisi oğlum Ayşegülü çok sevdi.Severek gitmek istedi.Bazen haftda 2 seans aldık.Önce köpükle çalıştılar.Köpüğe dokunmayan oğlum, kendini köpüğe buladı."Ayşegül bana kirlenmeyi ogrettigin için teşekkür ederim." Öneriler aldık Ayşe Hanımdan.Kas olarak guclendi. Denge olarak da.detaylı yazablyrm,süreç hakkında hep bilgilendirildik.Başka kurumda fizytrpst ile çalıştık.Kendisi sürekli iletişim içindeydi.Biz kendisini çok sevdik. Şimdi oğlum okullu bir çocuk.anasınıfında ve işitsel, dokunsal olarak çok rahat geçiyor. Biz kendisine her şeyden önce yüce gönlü, vicdanı, mesleki gelişimi, çabası ,emeği, meslek etiği, çocuk sevgisi, içtenliği, profesyonel ve bilimsel yaklaşımı daha bir çok şey için minnettarız.