EDAD (Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği ) ve TDB (Türkiye Diş Hekimliği Birliği) üyesidir.
Diş Hekimi Randevusu
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Uzm. Dt. Ayşegül Mekikoğlu
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Tam Diş Protezi
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
ok...n
Kanal ve dolgu işlemlerim oldu. Ayrıca diğer dişlerimle alakalı durumdan da haberdar oldum. İletişim, ilgi alaka ve tedavi noktasında gayet memnun kaldım. Çevreme rahatlıkla tavsiye edebilirim.
ay...
Ayşegül Hanım ve Sinan Bey ile tavsiye üzerine tanıştım. Yıllardır korkudan yaptıramadığım implant tedavim nasıl başladı nasıl bitti anlamadım. Süreç, ağrısız sızısız ve şişlik olmadan sorunsuz tamamlandı. İlgileri, işlerindeki özeni, bilgileri, işlem öncesi ve sonrası doğru yönlendirmeleri gerçekten koca bir teşekkürü hak ediyor
ha...k
Ayşegül hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum, kendi evime gider gibi gidiyorum , güler yüz ve çok iyi hizmet alıyorum. İmplant yaptırdım çok memnunum.
ö.....
Ayşegül hanım işinde oldukça bilgili ve zamanın yeniliklerini yakından takip eden ve bu bilgileri hastası ile paylaşan bir hekim. İmplant ve emax kaplama işlemleri yaptırdım. Ağrısız ve başarılı bir tedavi süreci geçirdim. Kesinlikle sonuçtan çok memnun kalıyorsunuz. Ayrıca randevulara tam zamanında alınmam benim için oldukça önemliydi ve bu konuda çok hassas bir klinik.
y....m
Gerek tedavi öncesi gerekse tedavi sırasında ön bilgilendirmeyi çok güzel yaparak kanal tedavisi ve diğer dolgu yapılması gereken dişlerim icin tüm kuşkularımı giderdi. Sonuçtan gayet memnun kaldım kendisine ve ekibine teşekkür ederim tekrardan.
Ayşegül hanıma genel muayeneye gittik. Detaylı açıklamaları, ilgisi ve samimiyeti için çok teşekkür ederiz. Sabırla tüm sorularımıza zaman ayırıp yanıtladığı için ayrıca teşekkürler.
p ...t
Bir diş hekimi olarak babamın implant ve protez tedavisi için bu alanda uzman olan Dr Ayşegül hanıma başvurdum. Ayşegül hanımın tecrübesi, profesyonelliği, hastaya yaklaşımı sayesinde babamı gözüm kapalı kendisine emanet ettim. Klinik oldukça ferah, hijyen kurallarına dikkat ediliyor, çalışanlar güleryüzlü ve hastaya yardımcı. Güvenle tercih edebilirsiniz.
es...d
Diş temizliği ve gece plağı için gittim. Konforlu ve hızlı tedaviden çok memnun kaldım. Ayrica tüm sorularima detayli cevap aldım. Cok tavsiye ederim
na...m
Lamina tedavisi uygulayıp dişlerimin ve gülüşümün mükemmel görünmesini sağlayan Ayşegül Mekikoğluna sonsuz teşekkürler
Dis koltugundan korkanlarin gitmesi gereken bir Dr Aysegul hanim. Hem eli cok hafif hem de genel bilgi vererek icinizi de rahatlatiyor. Disimin hava almasi sikayetiyle tavsiye uzerine gittim. Fakat gozle gorunmeyen bir suru curuk fark etti. Oncelik planlamasi yaparak curuklerim buyumeden hepsinden kurtuldum sayesinde. Sadece Aysegul hanim degil calisanlarin tamami cok ilgili. Takiplerim de cok duzenli bir sekilde yapildi. Kendisine ve tum calisanlara cok tesekkur ediyorum.
Ayşegül Mekikoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Mekikoğlu, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Ayşegül Mekikoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Protetik Diş Tedavisi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Tam Diş Protezi, Dental Anestezi, Köprü Uygulaması, Diş Hekimi Randevusu.
Ayşegül Mekikoğlu adresi nerede?Ayşegül Mekikoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe, Fener Kalamış Cd. no:17 daire:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Mekikoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Mekikoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Mekikoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Mekikoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Mekikoğlu hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Mekikoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Mekikoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Mekikoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Mekikoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ayşegül Mekikoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları