Ali Çetinkaya Bulvarı No:26 Alsancak, Konak
mi...r
Adı gibi güler yüzlü ,soyadı gibi narin zarif bir hanımefendi. 2 yıldır göğsümde baskıdan şikayet ediyor ,çoğu zamanda nefes almakta zorlanıyordum.Ayşegül Hanım alerjik astımdan şüphelendi ve beni alerji polikliniğine yönlendirdi.Çok doğru teşhiste bulunmuştu.Verdiği ilaçları kullanıyorum çok memnunum ,ayrıca hastasını devamlı takip ediyor.Sizi tanıdığıma çok memnunum .İyiki varsınız AYŞEGÜL NARİN Hanımefendi.
e....n
Çok çok iyi,teşhisleri ile iyileştim..teşekkürler Hastası ile ilgilenen,değerli bir hekim..kısa süre de yeniden yürümeye ve nefes almaya başladım,uzun süredir içmekte olduğum sigarayı da bırakmama vesile olduğu,benim için hayat yeniden başladı..teşekkürler
ru...ı
süper bir hekim tedavi için tam bir araştırma yapıyor baştan sağma değil üzülmememi her şeyin bir çaresi olduğunu ben meme ca olduğum için korkuyorum ama doktorum sayesinde her şey iyi oluçak her kese tavsiye ediyorum dr ayşegül narini
ah...n
Bundan sekiz ay önce zor nefes alan yürümeye dermanı olmayan bir kişiydim tesadüfen semt polikliğine gittim muayene oldum aldığın recetenin sonucunda bende rahalama oldu ayşegül hanım 20 gün sonra gelin tekrar kontrol edeceğim dedi bu hemen hemen şikayetim iyice azaldı kendisini çok teşekkür ediyorum
Ayşegül Narin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Narin, Göğüs Hastalıkları.
Ayşegül Narin adresi nerede?Ayşegül Narin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Çetinkaya Bulvarı No:26 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Narin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Narin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Narin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Narin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Narin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Narin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayşegül Narin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları