20'lik Diş Çekimi
Ayşegül Onuşluel Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
a....a
Dişime implant yaptırdım çok memnunum. ki bütün aile onu yaptırdı ve herkes on numara memnun güler yüz tatlı dil gerek kendisi gerek sekreteri ve asistanı
.....
Ayşegül hanım diş hekimliği konusunda son derece uzman,işinin ehli ve güleryüzlü samimi davranışıyla hastasına güven veren bir kişi.Kendisini yaklaşık 20 yıldır tanırım.İlk hastalarından biriyim.Bir çok diş operasyonundan son derece memnun ayrıldım.
be...n
Yaklaşık 11 yildir Ayşegül hanima muayene oluyorum bir çok operasyon yapti burda saymakla bitmez bir keresinde bile aci ve mutsuz bir şekilde ayrilmadim. Güleryüzlü pozitif enerjisini size yansitan bir doktor ayrica size verdiği profosyenel bilgilerde cabasi soylenecek daha cok sey olsada bunu deneyimleyip görmeniz lazim tşkler Ayşegül hanim tşkler sevgili asistani arzu hanim. ...
vě....
Başarılı ve meşakkatli gömü diş operasyonu ardından,hiçbir komplikasyona maruz kalmadan,rahat ve olması gerektiği gb bir nekahat dönemi geçirdim.Araştırmalarım sırasında diğer Dr.'ların, aldırmamı önermedikleri aylarca bana müthiş rahatsızlık veren dişten kurtardı.Donanımlı,güler yüzlü kişiliği,empati kurma yetisi oldukça kuvvetli,engin tecrübesi ve titizliği ile O'nu tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. "Malumunuz,diş koltuğuna oturmadan önce hep bir korku ve tedirginlik oluşur ya içimizde hassasiyetlik başlar!...Ayşegül Hanım,bu konudaki önyargılarımı ve korkularımı ortadan kaldırdı.Gözüm kapalı huzur içerisinde,Onun muayenehanesinde ve doktorluğunda tüm diş operasyonları ve tedavileri için kendimi O'na teslim edebilirim.
Eğer sizde"Hijyenik bir mekanda güler yüzlü pozitif,tecrübeli bir doktor kontrolünde son derece güvenli, içiniz rahat,endişelere yer vekmeksizin diş tedavilerinizi yaptırmak için Dr.arayışındaysanız;doğru adrestesiniz".Bence kendisini tanımalısınız,emin olun yanılmazsınız.Bir kez daha teşekkürler doktorum :)
ni...k
Doktor Ayşegül Onuşluel, teorik ve pratik anlamda işinin uzmanı bir doktor. Halk arasında eli hafif dediğimiz dişçi korkusunun önüne geçebilen birisi. 4 gömük yirmiliğimi operasyonla aldirdim, sorunsuz ağrısız ve sizisiz bir şekilde halloldu her operasyonda gülümseyerek mutlu ayrildim. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir diş hekimi işinin hakimi ve uzmanı.. Ayşegül hanim, örnek kişiliği ve doktorluğuyla çok memnun kalarak ayrilabiliceginiz bir diş hekimi.
he...m
Uzun senelerdir, gerek ailem, gerek ben dişle ilgili yaşadığımız her türlü sıkıntı ya da rutin kontroller için Ayşegül Hanım'a gidiyoruz. İlk tanıştığımız zamana kadar olan diş hekimi korkusunu ortadan kaldırdığı gibi, pozitif yaklaşımı ve uzmanlığıyla herkese tavsiye edebilirim.
Ayşegül Onuşluel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Onuşluel, Diş Hekimi. Size Ayşegül Onuşluel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, 20'lik Diş Çekimi, İmplant, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Zirkonyum Porselen Kronlar, Lamina Uygulamaları, Hassas Bağlantılı Protezler, Estetik Porselen.
Ayşegül Onuşluel adresi nerede?Ayşegül Onuşluel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1643. Sokak No:51 D:2 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Onuşluel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Onuşluel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Onuşluel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Onuşluel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Onuşluel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Onuşluel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Onuşluel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Onuşluel hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ayşegül Onuşluel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri