Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +11 daha fazla

Konum: Rönesans Psikoloji Bireysel Terapi

Dikkat dağınıklığı, konsantrasyon güçlüğü nedeniye Ayşegül Hanıma başvurdum. İlk seanstan itibaren ilgisiyle mesleki bilgi birikimini danışanına aktarmadaki yeterliliği ile bana çok yardımcı oldu. Şu anda işime tam anlamıyla konsantre olabiliyorum bu da çalışma hayatındaki başarımı yüzde yüz etkiledi. Online ya da yüz yüze seans almak için psikolog arayan herkese gönül rahatlığıyla Ayşegül Hanımı öneriyorum. Her şey için çok teşekkürler Ayşegül Hanım

Konum: Rönesans Psikoloji Bireysel Terapi

Kardeşimin önerisiyle ulaştım Ayşegül hocaya.Ben ölüm ve yas terapisi için kendisine danıştım. Çok zor durumdaydım, hayattan kopmuştum.Eşimi yeni kaybetmiştim. Ne işe gidebiliyordum ne yemek yiyordum.İnsanlarla görüşmek istemiyordum, şuan normale döndüm.Atlatıyorum,hala görüşüyorum kendisiyle.Şimdi işe de başlayabildim, günlük yaşantıma dönebildim.Ben kendimi çok yakın hissediyorum.Hem zor zamanımda karşılaşmış olmam hem insani yapı olarak kendime yakın bulduğum için daha güzel yol alabildiğimi düşünüyorum.Soğuk bir insan değil.Danışmak isteyen kişilere tavsiye ederim. teşekkür ederim size.

Ö
Konum: Rönesans Psikoloji Bireysel Terapi

Hayatımla ilgili yaşadığım sorunları ifade etmeme kelimeler yetmez. Ama şu da var ki Ayşegül hanımın ilgisi, alakası, yaklaşımı konusundaki duyduğum memnuniyeti de ifade etmeme kelimeler yetmez. Kendisinin bu terapi sürecinde, kısaca insana verdiği değer takdire şayandır. Bilgi, tecrübe ve karşısındaki kişiye verdiği güven bence övgüyü hakediyor. Terapi süreci ile ilgili olarak her aşamada olumlu izlenim edindim. Bu arada Bana göre en önemli hususlardan biri de zamana bağlı kalmaksızın, size göre zamanınız daralsa da bitse de kesinlikle konuşmayı ve sözlerinizi konuyu bitirmeden görüşmeyi sonlandırmaması. Bu terapi de kişiye verilen değeri ve saygıyı gösterir. Bireyin de istediği budur. O yüzden Ayşegül hanım’a bu süreçte sağladığı katkı ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarı her daim onunla olsun.

K
Konum: Rönesans Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi

Öncelikle teşekkürden öte Ayşegül Hanıma minnettarım. Takıntılarım yüzünden hayatım büyük bir çıkmazdaydı dışarı çıkmak herhangi bir nesneye dokunmak benim için mucizeydi ellerim yıkamaktan yara olmuştu belki de günde 100 defa elimi yıkardım. Ayşegül Hanım ile tanışıp seanslardan sonra kendimi yeni doğmuş gibi hissettim artık dışarı çıkabiliyorum artık nefes alabiliyorum en büyük hayalim olan koşmak evet koşmak sağ sola çarpsamda dikkat etmeden koşmak ben bunu gerçekleştirdim Ayşegül Hanım ile yürüdüğümüz bu yolda biz bunu gerçekleştirdik. Ben hastalığımın en dip noktasındaydım ama şimdi çok iyiyim yeni doğmuş gibiyim her sabah yeni bir güne uyandığım için mutluyum. Teşekkür ederim Ayşegül Hanım.

Konum: Rönesans Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi

Ayşegül Hanım danışanına günden güne daha iyi hissettiren, gerçekleri bize yönelttiği sorularla anlamamızı sağlayan çok iyi bir terapist yanından hep mutlu ve çözüme kavuşmuş olarak ayrıldığımı hissediyorum. Birçok terapi deneyimi olan bir danışan olarak Ayşegül Hanımın samimiyeti içtenliği uzmanlığından dolayı gözüm kapalı tavsiye ediyorum ayrıca terapi verdiği ortamda çok kaliteli ve temiz bunun önemi de çok büyük. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Konum: Rönesans Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi

Ayşegül hanım son derece ilgili ve alakalı,işini profesyonelce yapan bir psikolog.Ben gittiğim için çok memnun kaldım ve seanslar sonuç odaklı oldu.Kendimiz bir çizelge hazırlayıp Ayşegül hanıma gelmiştik ve sonuç aynı şekilde gerçekleşti.Samimiyeti, içtenliği, yaklaşımı çok güzeldi.Desteği yeterli oldu.İnsanlar şüphe etmeden destek alabilirler çünkü Ayşegül hoca gerçekten işini çok iyi yapan , net olan bir psikolog.Allah razı olsun kendisinden