Doktor Muayenehanesi
Gastroenteroloji Randevusu
Gastroenteroloji Randevusu
Doktor Muayenehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
bu...m
dr aysegul hanimla iki yildir tedavi goruyorum dr olarak mukemmel bir i dr ziyade bir arkadas gibi benim kurtarici melegim cok tesekkurler ilginiz icin
he...i
dr.ayşegül hanıma ilk defa muayene oldum.gözlemim dr -hasta ilişkilerinde mükemmel diyebilirim.tedavim devam ediyor.teşhis ve tehkikleri olumlu.
Ayşegül Öziş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Öziş, Gastroenteroloji. Size Ayşegül Öziş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gastroenteroloji Randevusu.
Ayşegül Öziş adresi nerede?Ayşegül Öziş adresini belirtmedi. Ayşegül Öziş yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ayşegül Öziş adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Öziş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Öziş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Öziş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Öziş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Öziş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Öziş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayşegül Öziş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.