Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Aile Danışmanlığı Randevusu
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Adanya Psikoloji ve Aile Rehberliği
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikoonkoloji
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Adanya Psikoloji ve Aile Rehberliği
1-Aile Danışmanlığı Eğitimi (2015,Ankara) : Hasan Kalyoncu Üniversitesi (475 saat)
2-Pozitif Psikoterapi Temel Eğitimi (2016,Ankara) : WAPP(World Association of Positive Psychothreapy)
3-Bilişsel Davranışçı Uygulayıcı Eğitimi : Bilgelik Enstitüsü ve Bilişsel Davranışçı Terapistler Derneği (İstanbul)
4-Travma,Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Terapisi Uygulayıcı Eğitimi : Bilgelik Enstitüsü ve Bilişsel Davranışçı Terapistler Derneği(İstanbul)
5- Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi : Nevin Dölek (20 saat)
6- Transaksiyonel Analiz (TA) 101 Eğitimi : Judy Shaw
7- Psikotravmatoloji Eğitimi : Dr.Sheyda Rafat (30 saat)
8-Duygu Odaklı Çift Terapisi Eğitimi : Prof.Dr. Cebrail Kısa (90 saat)
9-Mc Master Aile Terapisi Eğitimi : Prof.Dr. Veli Duyan
10-Evlilik ve Çift Terapisi Eğitimi : Dr. Cem Keçe /Cised (120 saat)
11-Cinsel Terapi Eğitimi : Dr.Cem Keçe/Cised (120saat)
12-Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Eğitimi: Prof.Dr.Cengiz Güleç,Prof.Dr.Elvan İşeri,Prof.Dr.Orhan Derman,Dr.Obengül ejder (320 saat)
13-Metaforik Yaklaşımla Holistik İyileşme Eğitimi : Op.Dr.Cüneyt Tuğrul
14-Temel Danışmanlık Yeterlilikleri Uygulama Atölyesi : Olgu Psikoloji (30 saat)
15-Aile Danışmanlığından Uygulamalar : Uzm.Psikolog Sibel Düzakın (16 saat)
16-Ergenlerle Görüşme Teknikleri : Psikoaktif
17-1.Uluslararası Evlilik,Çift ve Aile Danışmanlığı Kongresine katılmıştır. (İzmir)
18- 1.Uluslararası Evlilik,Çift ve Aile Danışmanlığı Kongresi kapsamında 'Yetişkin Bağlanma Örüntüleri ve Aile Dinamiğinde İlişki Memnuniyeti' çalışma grubu : Arthur Freeman
191.Uluslararası Evlilik,Çift ve Aile Danışmanlığı Kongresi kapsamında ''Boşanma Danışmanlığı'' : Psk.Dr.Mehmet Şakiroğlu
ç.....
Merhaba..
Çok zorlu bir süreçte iken uzman arayışına girdiğim sırada bir arkadaşımın tavsiyesi ile Ayşegül hanımla tanıştım.Kendisi sakin ve güven verici yaklaşımı ile bu zamana kadar fark etmediğim bir çok şeyi fark etmemi sağladı.Önerdiği kitaplar sayesinde farkındalığım pekişti.Şu ana kadar kendisinin yaklaşımı,bilgisi ve yol göstericiliği ile çok yol kattettiğimi düşünüyorum.seanslarımız devam ediyor daha da iyi olacağıma inanıyorum.iyi ki diyorum iyi ki Ayşegül hanım..
n...
Arkadaşım kendisini tavsiye etmişti. İyi ki kendisi var hayatımda, Panik atak sebebiyle başvurdum. Ayşegül Hanım ile geçen sürecimizde bir çok konuda farkındalığımı arttırdı. Anlayışı duruşu soruları gerçekten harika . Tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum.
g...
Ayşegül Hanım'a internetten araştırırken ulaştım. Spesifik bir nedenim yoktu ama çok bunaldığım ve depresif olduğum bir dönemdi. Kaç ay oldu bilmiyorum ama aşırı memnunum ve çok iyiyim çok büyük gelişme kaydettim. Her seans da daha iyi oluyorum. Ayşegül Hanım gerçek bir profesyonel. Uzmanımızın en beğendiğim özelliği kesinlikle gerçek bir profesyonel olması ve müthiş saygılı ve ilgili bir danışman olması. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, ediyorum da.
p...
Ayşegül Hanım'a 2 yıl önce bu web sitesinden ulaştım. Kendimle ilgili değiştirmek istediğim birçok konu vardı, özellikle aile ilişkileri ve benimle ilgili ilişkim. Ayşegül Hanım bana çok farklı bakış açıları gösterdi, hem kendi eşsiz deneyimi, hem okuduğu kitaplar hem de araştırdığı konularla bunu gerçekleştirdi. Beni anladığını ve destek olduğunu her zaman hissettim. Artık ilişkilerimde bambaşka bir bakış açısına sahibim ve bu beni en çok rahatlatan konulardan biri oldu. Kendimle ilgili bazı özelliklerde neden böyle olduğumu sorguladığım zamanlarda bana çok yol açtı ve nedenlerini birlikte konuşarak bulduk. Nokta atışı kitap önerileriyle bana yol gösterdi. Ayşegül Hanım'ın en sevdiğim özelliği kesinlikle bakış açımda yaptığı değişiklikler oldu. Kendisini kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Kendiniz için yapabileceğiniz en büyük iyilik, Ayşegül Hanım ile bir seansa katılmak olacaktır.
a...
Ayşegül Hanım’a arkadaşımın referansı ile danıştım. Eşimle ilgili sorunlarım vardı. Bir çok nokta atışlarıyla beni hayretler içinde bırakarak eşimin ve benim bir çok travmalarımı görmemi sağladı. Bu farkındalık beni çok fazla aydınlattı ve kabul edişle birlikte sorunlara çözüm odaklı bakmamı sağladığı ve bana bu yolu açtığı için Ayşegül Hanım’dan çok memnunum. Ayşegül Hanım’ın Sakin ve ciddiye alan tavırlarıyla kendinizi güvende hissediyorsunuz. Ayrıca seans ortamının; müthiş huzur ve güven veren bir ortam olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
t...
Uzmanımıza arkadaş tavsiyesi üzerine ulaştım.Yaşamımla ilgili çeşitli sıkıntılarım vardı. Uzun zamandır seanslarına katılıyorum ve çok iyi hissediyorum kendimi, oldukça verimli bir süreç geçirdim. Uzmanımızda en beğendiğim özellik, sakinliği ve sorunlarıma çözüm bulmamdaki yol göstericiliği. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim, zaten ettim de ..
b...
Uzmanıma arkadaşım tavsiyesiyle ulastım. Kaygılarımdan dolayı destek almak istedim. Ayşegül Hanım’la gerçekleşen sürecim inanılmaz iyi gidiyor, kendisi bana çok yardımcı oluyor gerçekten hayatımı iyi yönde çok etkiledi. Uzmanımızda en beğendiğim özellik tam anlamıyla her şeyi diyebilirim. Çevremdeki herkese tavsiye ettim ve giden tanıdıklarım var.
s...
Ayşegül Hanım'a internet yorumlarından ulaştık. İlk başvuru sebebimiz eşimle yaşadığımız iletişim problemlerini aşmaktı. Birbirimizi doğru anlamamız için görüşmelerde farklı bakış açısı kazanmamızı sağladı. Şimdilerde bireysel görüşmeye devam ediyorum ve kendimi daha iyi tanımam ve anksiyetelerimi yönetmekle ilgili büyük yardımları oluyor. Ayşegül Hanım'ın yargılamadan, şevkatle ve anlayışla sizi dinlemesi, sizin bile fark etmediğiniz sorunları nokta atış bulması kendinizi güvende hissettiriyor. Ayrıca önerdiği kaynaklarla görüşme sonrasında süreçten kopmamanızı sağlıyor. İyi ki kendisine başvurmuşuz. Herkese tavsiye ederim.
t....m
Aile terapisine negatif duygularla gelip devam ettiğimiz sürece güler yüzüyle ve anlayışıyla görmediklerimizi görüp düşünmediklerimizi düşündüğümüz bize farklı bakış açıları kazandıran ve farkındalığımızı artırıp empati kurma yönümüzü geliştirmemizde çok büyük katkısı olan ve eşimle yürüdüğümüz evlilik yolunda birbirimize daha anlayışlı olmamızı, daha kenetlenmemize sağlayan Ayşegül hanıma çok teşekkür ediyoruz.
Ayşegül hanımdan psikoterapi aldığım zaman;olaylara bakış açımın sebebini daha iyi sorgular hale geliyorum,davranışlarımın altında yatan nedenleri daha iyi anlayabiliyorum.Olaylara çok yönlü bakabilmemi sağlıyor.
Ayşegül Özkan Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Özkan Uzun, Aile Danışmanlığı. Size Ayşegül Özkan Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Ayşegül Özkan Uzun adresi nerede?Ayşegül Özkan Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ümit mah. 2539. sk. No:18/12 Ümitköy Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Özkan Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Özkan Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Özkan Uzun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Özkan Uzun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşegül Özkan Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Özkan Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Özkan Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Özkan Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Ayşegül Özkan Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.