Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ş
ş.....
Telefon numarası doğrulandı
İLGİLİ ,GÜLER YÜZLÜ AYNI ZAMANDA İŞİNİ SEVİYOR VE ÇOK İYİ BİR DOKTOR. UZUN SÜRE BİRÇOK HASTANE GEZEREK HASTALIĞIMA ÇARE ARADIM.BİR GECE YİNE AĞRILARIM VE ATEŞİM OLDUĞUNDA ACİL SERVİSE GİTTİM VE DR.AYŞEGÜL HANIM BENİ GÖRÜR GÖRMEZ SİZDE SLE Mİ VAR NE ZAMANDIR DEĞİNCE ŞAŞIRDIK VE EVET DEDİK TANIYI KOYABİLMELERİ 2-3 YIL SÜRMÜŞTÜ ÇÜNKÜ.VE GECE BOYUNCA AĞRILARIMI VE ATEŞİMİ İYİLEŞTİRDİ VE ÖNERİLERİ DE ÇOK FAYDALI OLDU.ARTIK ATAK SIKLIĞIM AZALDI.
U
um...t
Telefon numarası doğrulandı
Bu zamana kadar tanıdığım en iyi doktor Ayşegül hanım.
Ayşegül Sanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Sanlı, Acil Tıp.
Ayşegül Sanlı adresi nerede?Ayşegül Sanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4 Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Sanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Sanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Sanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Sanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Sanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Sanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayşegül Sanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenişehir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar