Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Ayşegül Satar Muayenehanesi
2013 yılında Ege Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nde uzmanlık eğitimimi almaya başladım. Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak Ege Üniversitesi ve ardından Ardahan Devlet Hastanesi’nde hizmet verdim. Dokuz yıldır Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında hizmet vermekteyim.
Avrupa Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği (EABCT) üyesi olup, 2018-2020 yılları arasında Dr. Maria Ceu SALVADOR tarafından düzenlenen ‘’Çocuk ve ergenlerde İyi ve Etik Uygulamalar Bağlamında Bilişsel ve Davranış terapisi (BDT)’’ eğitimini tamamladım. 2021 yılında Başkent Üniversitesi tarafından düzenlenen eğitim programına katılarak oyun terapisi uygulayıcı sertifikası aldım.
Özgül öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu gibi nörogelişimsel bozukluklarda sosyal biliş, otizmde nörogörüntüleme yöntemleri, üstün zekalı çocuk ve gençlerin genetik özellikleri, bu bireylere yönelik eğitim müdahaleleri gibi alanlarda çeşitli bilimsel çalışmalarda yer aldım.
Mesleğimi daha uygun koşullar ve sürelerde yaparak danışanlarım ve aileleri için Balıkesir’deki özel muayenehanemde hizmet vermeye başladım.
m....)
Çocuğumun dikkat eksikliği ve hiperaktivite şikayetlerimizden dolayı Ayşegül Hanım'la görüşme sağladık. Kendisi başarılı bir doktor. Balıkesir halkından ihtiyacı olan herkese kendisini öneriyorum. Çocuğumun tedavisinden sonuç aldım. Görüşmelerimizden sonra davranışlarında değişiklik, okul başarısında ve duygu ifadesinde artış, akran ve aile ilişkilerinde düzelmeler oldu. Her türlü olumlu yanıt aldım.
g....)
Ardahan'da yaşıyorum. Ayşegül Hanım'ın hizmet verdiği süreçte takipli danışanıydık. 3 yıl kadar danışmanlık hizmeti aldık. Kendisi insan ötesi insan, mükemmel bir doktor. Ayşegül Hanım Balıkesir'de olmasına rağmen hala bana yardımcı oluyor. Çocuğumun hiperaktivite ve dikkat dağınıklığı olduğu için görüşme sağladık. Zaman isteyen bir süreç. Kendisi ilaç başladığı ya da değiştirdiği zaman sürekli gözlem altında alarak her halinden haberdar oluyor. Gece bile olsa mesaj atabileceğimi söyledi, her şekilde dönüş sağlıyor. Uzaklarda olmasına rağmen aynı şekilde destek oluyor. Çocuğumda ilerleme var. İlaç kullanmasa aynı olabiliyor ama şu anda iyi devam ediyoruz. İyi ki Ayşegül Hanım'ı tanımışız. İyi ki doktorumuz olmuş. Allah yolunu açık etsin.
f....)
Ayşegül Hanım'a çocuğumda uyku ve gelişim takibi için görüşme sağladım. Görüşme sağladığımda oğlum 10 aylıktı. Neler yapmam gerektiğini söyledi, nasıl desteksiz uyuturum diye anlattı. Bebeğim uyumadığı için ben de uyuyamıyordum bana da yardım etti. Daha çok gelişimiyle ilgilendi. Çok yardımcı oldu. Kendisiyle hala da iletişimdeyiz. Çok memnun kaldım. Kendisiyle görüşmeye devam ediyorum.
a....)
Ayşegül Hanım'la 1-1 buçuk yıl kadar önce uzun bir süre görüşmemiz oldu. 6 buçuk yaşındaki oğlumla ilgili okul korkusu ve ayrılıkla ilgili yoğun sıkıntılar yaşamıştık. Kendisinin desteği sayesinde hızlı bir şekilde toparlandı. Şimdi çok iyiyiz ve memnun kaldık. Ayşegül Hanım her şeyden önemlisi empati yapabilen bir insan. Anne olarak rahat konuşabilmek benim için çok kıymetliydi. Mesleğinde verdiği bilgilerle başka arayışa girmedim. Çok fayda gördüm, yeterli oldu.
Ayşegül Satar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Satar, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Ayşegül Satar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Cümle Tamamlama Testi, Aile Çiz Testi, Good Enough Zeka Testi.
Ayşegül Satar adresi nerede?Ayşegül Satar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Plevne Mah. Küçük Sok. No:1 Kat:1 D: 8 Hakan Arda İş Merkezi Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Satar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Satar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Satar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Satar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşegül Satar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Satar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Satar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Satar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayşegül Satar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Satar hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Satar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.