Eğitim gördüğüm süre boyunca Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Türkiye Multiple Skleroz Derneği başta olmak üzere çeşitli kurumlarda staj yaptım ve birçok vaka ile çalışarak deneyim kazandım.
Mezun olduktan sonra, etkinliği kanıtlanmış ve bilimsel temellere dayanan Bilişsel ve Davranışçı Terapi (BDT) alanına yönelerek BDT eğitimleri aldım. Uzun süreli terapiye gerek görmediğim bazı sorunlarda eğitimini aldığım Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi yöntemi ile sorunların geçmişi ve nedenlerinden ziyade alternatif çözüm yolları üzerine çalışıyorum.
Aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesinden almış olduğum Aile Danışmanlığı eğitim programıyla aile ve çiftlerle çalışmaktayım. Ek olarak yetişkin ve çiftlere Cinsel Terapi hizmeti sağlıyorum.
Terapi süresince gerek gördüğüm durumlarda yetişkin, ergen ve çocuklara Objektif Değerlendirme Testleri uygulamaktayım. Çocukluk dönemindeki danışanlarımla Oyun Terapisi, Bilişsel ve Davranışçı Çocuk Terapisi ve Masal Terapisi ile çalışmaktayım.
Bu eğitimler çerçevesinde yetişkinler, çiftler, ergenlik dönemindekiler ve çocuklarla süpervizyon desteği de alarak profesyonel olarak yüz yüze ve online terapi hizmeti veriyorum.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Vajinismus Tedavisi
Çocuk Gelişim Testi
ö.....
Ayşegül Hanım alanında son derece deneyimli biridir , danışanlarının sorunlarını çözmek için verdiği çabadan ne kadar donanımlı olduğunu görebilirsiniz . Kendisi çok kibar ve ilgilidir . Yıllardır psikolog / psikiyatri uzmanı desteğiyle okb yi hafifletmeye çalışan biri olarak iyileşme sürecimde bana etkisini ne kadar anlatsam az kalır . Ayşegül hanıma çok teşekkür ediyorum , tereddütte düşmeden kendisinden yardım alabilirsiniz kesinlikle pişman olmazsınız .
gi...m
Ayşegül hanımın yaklaşık 2 yıldır danışanıyım ve bu süreçte kendisinin hayatıma ve bana yönelik katkısı çok büyük ölçüde oldu. Yaşadığım çok zorlu süreçleri onun sayesinde atlatıp ilerliyorum. Sürekli bambaşka bir bakış açısıyla da bakabileceğimi öğreniyorum kendisine çok teşekkür ediyorum. İyi ki kendisiyle yolumuz kesişti.
Ayşegül hanımla 7-8 aydır terapi sürecini gerçekleştiriyoruz. Yüksek kaygı yaşadığımız için başlamıştım. Kendisinin hayatımda olumlu yönde çok büyük etkileri oldu. Her gün daha iyiye gittiğimi özsaygımın ve sevgimin arttığını hissediyorum. Bu süreçte iyi ki onunla çalıştım kendisi çok anlayışlı ve disiplinli bir psikolog.
y....a
Ayşegül Hanım yıllarından beri rahatsız olduğum stres ve kaygı problemimi çözmemde bana yardımcı oldu, gerçekten kendimi fark etmemi sağladı. İyi ki varsınız
u....t
Uzmaniniza internet uzerinden ulastik
Uzmaniniza aile ici problemler icin basvurduk
Ayşegül hanimla gecen süreç çokyararlı oluyor hala devam ediyoruz
Uzmanınızda en beğendiğim özellikler
Profesyonel olması
İşini çok ciddi yapması
Herzaman güleryüzle karşılaması
Aradığım bütün özelliklere sahip aslında
Şu ana kadar olumsuz hiçbir şey olmadı uzmanınızla
Uzmanınızı herkese tavsiye ediyorum tabiki kesinlikle
10 üzerinden 10 eksiksiz gerçekten
Herşey için çok teşekkür ediyorum kendisine
Selamlar sevgiler
g.....
Ayşegül Hanım'a internetten ulaştım. Kendimi sürekli mutsuz hissettiğim ve çok düşünceli bir ruh halinde olduğum bir dönemde psikolog desteği almak istedim. Ayşegül Hanım farklı bakış açıları, güler yüzlülüğü ile bana gerçekten iyi geliyor. Her hafta olan biteni ona anlatıp onun yaptığı yorumları ilgiyle dinliyorum. Önerilerini dikkate aldığımda faydasını kesinlikle görüyorum. Çevreme de tavsiye ediyorum kendisini. Kendisinden çok memnunum
Yurtdisinda yasadigim icin kültür farkliligindan dolayi gittigim psikologlardan verim alamadim. Online terapiye ön yargimi da Aysegül Hanimla yiktim diyebilirim. Aysegül Hanim anlayisli, ilgili bir dinleyici, bilgili ve verdigi örneklerle size sizi anladigini hissettiriyor ve ufkunuzu aciyor. Benim icin terapi artik bir aliskanliga dönüstü, bence hepimizin ihtiyaci. Kendimi ilk zamana göre cok fazla rahatlamis hissediyorum. Tesekkür ederim Aysegül Hanim. Herkese tavsiye ederim
Ayşegül Hanım'a internetten ulaştım. Kaygı sebebiyle başvurdum. Geçen süreçten gayet memnunum, hızlı ilerliyoruz ve bana çok iyi geliyor. Beğendiğim en belirgin ve iyi özellik,insanın sakin kalıp bakış açısını daha olumlu ve gerçekçi yönde değiştirmesi ve bunu fark ettirmesi. tabi ki tavsiye ederim çevremde ki herkese
y....a
Ayşegül Hanım'dan çok memnunum. Kendisiyle problemlerim bittikleri sonra da görüşmeye devam etmek istiyoruz. internette araştırırken ofisi evime yakın olduğu için ulaştım erkenden dönüş yapıp ilgi gösterince çok mutlu oldum.. 9 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra kendimi rahatlamış hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Ayşegül Hanımla yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz. Daha önce de terapi aldım ancak Ayşegül Hanımın çalışma şeklli beni çok rahatlatıyor. Kendisi anlayamayacağım bir yerden bir düşünceyi rahatlıkla çıkartabiliyor. Sayesinde farkındalığın arttı ve insanlara bakışım değişti. Herkese tavsiye ederim
Ayşegül Sezgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Sezgin, Psikoloji. Size Ayşegül Sezgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Ayşegül Sezgin adresi nerede?Ayşegül Sezgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat caddesi 106/1 kat :1 daire:10 küçükyalı merkez - Maltepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Sezgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Sezgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Sezgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Sezgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Ayşegül Sezgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Sezgin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Sezgin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Sezgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Ayşegül Sezgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Sezgin hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Sezgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu