Akıcılık Bozukluğu Terapisi
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Asay Rehabilitasyon
Ayşegül hanımı doktor takviminden tesadüfen buldum. Ve iyi ki de buldum Ayşegül hanım güler yüzlü sevecen iletişimi çok iyi bir doktor. Oğlumda bazı harfleri söylemek de zorlanıyordu.Seanslara yeni başladık güzel ilerliyoruz.Oğlum da çok sevdi Ayşegül hanımı.
g....)
İkiz çocuklarım için başvurdum. Cümle kuramıyorlardı. Yeni başladık seanslara. Seanslar güzel geçiyor. Ödev veriyorlar. Onları yapıyoruz. Yavaş yavaş kelimeleri çıkartmaya başladılar. Ayşegül Hanım iyi bir uzman. İlgili birisi. Şu anlık memnunuz.
c....)
4 yaşındaki kızımın konuşmasında gecikme var. Bazı harfleri çıkartamıyordu. DoktorTakvimin'den buldum kendisini. Çok memnun kaldım. İşinde başarılı. Şu an kızım konuşmaya başladı. Artık herkes ne söylediğini anlayabiliyor. 5-6 aydır gidiyorum. Ayşegül Hanım güler yüzlü ve sevecen birisi. Kızım da çok seviyor kendisini. İyi bir şekilde yol kat ettik. Herkese tavsiye ederim.
c....)
Kliniğe gittik. Ayşegül Hanım'a yönlendirdiler. Kızlarım işitme engelli. Yaşıtlarına göre geride. 1 sene oldu gideli. Çok iyiye gidiyorlar. Sürekli diyalog halindeyiz. Derslerde video çekip atıyor. Ayşegül Hanım cana yakın gerçekten mesleğini hakkıyla ve severek yapıyor. Çocuklarla çok ilgili. Allah ondan razı olsun. Çok memnunuz.
Atepik otizm teşhisi konulan oğlum için gittik ve 8 aydır devam ediyoruz. Oğlum artık kelimeleri söylemeye başladı, bu çok büyük bir ilerleme. Daha önce hiç konuşmuyordu. Şimdi, 'gel', 'çay', 'su' gibi kelimeleri net bir şekilde söyleyebiliyor. Farklı etkinliklerle çalışarak bize çok yardımcı oldu. Çocuğumda belirgin bir gelişme görüyoruz. Genel olarak aldığımız hizmetten memnunuz.
Rehabilitasyon seanslarına başladık ve kızımda gelişmeler gördüm. Konuşması daha netleşti ve evde yapılan çalışmalarda da daha başarılı oldu. Kızımın gelişiminden memnunum ve uzun süre rehabilitasyon merkezinde olmasından da çok memnunum.
Oğlum kelimeleri tam çıkaramıyordu. Şuan da bayağı yol kat ettik. Konuşmaya başladı. Memnunum.
Kızım ve oğlum için dil konuşma terapisine gidiyoruz. Önceden akıcı konuşamıyorlardı, şu anda daha akıcı konuşuyorlar. Yüz yüze eğitimden memnun kaldık. Gayet güler yüzlü, ılımlı, pozitif; üzmeden, kırmadan, incitmeden her durumda yanlarında oldular. Ayşegül Hanım'ı takdir ediyorum.
t.....
Oğlumda kekemelik olduğu için gittik. Yeni bir süreç ve aldığım eğitimden memnunum. Konuşmasında biraz da olsa değişim oldu. Çocuğumla ilgilenmesinden, ödev vermesinden memnun kaldım. Okulda çözemediğim bir sorun olduğunda okul ile iletişime geçebileceğini söyledi, memnunum.
Çocuğumu kelime türetmesi için götürdüm. Ayşegül Hanım bize çok iyi geldi. Çocuğumda hiç kelime yoktu. Şu anda anne diyor, ver diyor al diyor. Renkleri yuvarlayabiliyor. Ayşegül Hanım'dan memnunuz. Nesneleri daha iyi göstermeye çalışıyor. Çocuğu elinde sevecen ve rahatlıkla tutabiliyordu. Şefkatliydi. Çocuğuma iyi geliyor tabiatını ben de oluşturdu. Evde yapılması gerekenler ile ilgili yönlendirdi. kitap önerisinde de bulundu.
Ayşegül Sulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Sulu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ayşegül Sulu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Ayşegül Sulu adresi nerede?Ayşegül Sulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Davutdede Mahellesi Ankara Yolu Cd No:106 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Sulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşegül Sulu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşegül Sulu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Sulu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşegül Sulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Sulu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Sulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Ayşegül Sulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Sulu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Sulu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.