Bursa, Bursa
Psk. Ayşegül Toker
Bursa, Bursa
Psk. Ayşegül Toker
Daha önce Akademik Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hizmet vermiştir.
n....b
Günlük hayatımdaki sorunlar için gidiyorum. 8 aydır görüşüyoruz. Hayatımda çok fazla farkındalık oldu. Aramızdaki ilişki çok güzel. Rahat konuşabiliyorum kendisiyle. Yargılamadan dinliyor. Ben gerçekten kendisinden memnunum.
s....b
Zorlu bir süreçten geçiyordum, kendisine bu dönemde başvurdum. 10 seanstır gidiyorum. O zorlu süreci atlattım. Seanslar sayesinde pozitif anlamda hayatımda değişiklikler oldu. Ayşegül Hanım çok güzel dinleyen ve karşısındaki kişiye tanı koymadan yol göstermeye çalışan bir uzman. Ben memnunum.
i.....
İlk psikolog deneyimimdi ve uzun süredir beklediğim şeyi bulmuş oldum. Gerçekten iyi bir dinleyici güler yüzlü bir şekilde sizi anlıyor dinliyor ve kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Umarım güzel bir süreç olarak ilerlemeye devam ederiz.
Ayşegül Hanım çok kolaylıkla iletişim kurabildiğiniz, sizi gerçekten dinlediğini hissettiğiniz bir psikolog. Onunla yaptığımız seanslarda kendimle ilgili farkında olmadığım şeyler gün yüzüne çıktı ve bu sayede sorunlarıma çözüm bulmak kolaylaştı.
Yıllardır negatif düşüncelerim sebebiyle problem yaşayan biriyim hayatın hep olumsuz yönlerine odaklanırdım, bu hayatımın en önemli anlarını mahveden bir durumdu malesef ama Ayşegül hanımla yaptığımız seanslardan sonra ciddi anlamda kendimi kontrol edebildiğimi sorunlarıma nasıl yaklaşmam gerektiğini öğrendim yaklaşım olarak da cok samimiydi çok memnun kaldım Ayşegül hanıma teşekkür ederim ve tavsiye ederim
Ayşegül Toker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Toker, Psikoloji. Size Ayşegül Toker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Ayşegül Toker adresi nerede?Ayşegül Toker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Toker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşegül Toker uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşegül Toker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Toker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ayşegül Toker hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Toker ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Toker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Toker tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Toker hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ayşegül Toker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Toker hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Toker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar