Ataşehir mahallesi 8211/8 sk no:23 kat:1 daire:1, İzmir
Port Medikal - Ayşegül Türkoğlu
Altı aylık rutin kontrolüm için gittim. Zaten yaklaşık 17-18 yıldır kardiyoloji kontrolüm için yılda bir veya iki defa kendisinden destek alırım. Bu kontrolleri sayesinde kalp sağlığım olabildiğince iyi görünüyor. Tabi onun kontrolü altında tansiyon ve kalp ilacı da kullanıyorum. Çünkü 2016 yılında yine onun farketmesi ve yönlendirmesiyle yaptırdığım anjiyoda bir ana damara stent takıldı. Hekim olarak kendisinden ve ilgisinden çok memnunum. Bu yaklaşımının diğer hastalarına karşı da aynı olduğunu gözlemledim.
fa...a
Ayşegül hocam alanında çok iyi ve çok ilgili bir hekim. Annemin yıllardır süren tedavi sürecinde dönem dönem ortaya çıkan burun kanama sorununu tansiyon ile ilişkilendirip başladığı tedavi ile çözüm bulmuştur..
mu...p
Aysegul hn. Annemin doktoru ve daha once calistigi merkezden beri kendisi annemle yakindan ilgileniyor. Oldukca ilgili yardimci ve anlayisli bir doktor. Teshisleri tanilari dogru. Annemin sagligini kendisine emanet ettik, her konuda gorus sorup donus aliyoruz. Mukemmel bir doktor ve ilgili bir hekim. Yeni muayenehanesindeki ekip arkadaslari ve yardimci asistanlari da son derece ilgili ve hos gorulu. Kapidan girdiginiz anda sizinle ilgilenip yardimci oluyorlar, yaninizda surekli birileri sizinle alakadar oluyor, bilgilendirme yapiliyor. Temiz ve hijyenik bir ortam, hasta mahremiyetine ozen gosteriyorlar. Kesinlikle kardiyologtan daha fazlasi.
s...
Ayşegül Hanım'a, bir doktor yakınımızın önerisiyle ulaştım. Yüksek tansiyon sorunum nedeniyle kendisine başvurdum. İlk tedavi sürecinde kalp ile ilgili sorunlarımı tespit etti; özellikle kalp kapakçığı sorununun tanısı belirleyici oldu. Doktorumun hastalarına içten yaklaşımı ve pozitif enerjisi en çok beğendiğim özellikleri. Tanılarının doğru ve anlaşılır olması da benim için önemli. Doktorumun önerilerini aileme ve çevreme sıkça iletiyorum ve tavsiye ediyorum.
n...
Doktoruma, romatoloğum sayesinde ulaştım. Romatoloğum kalbimdeki üfürümü duyduktan sonra başvurmamı önerdi. Doktorumla yaklaşık 18 yıldır hastayım ve bu süre zarfında tedavimi her zaman en iyi şekilde planladı. İlk önceliği hastasına yaklaşımı ve hastalığı hakkında rahatlatıcı tutumu. Ayrıca iletişim kurmak için bir mesaj uzağınızda olması da büyük bir avantaj. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Bu kadar çok çevreme önerdiğim için eminim ki bulunduğum şehirden birçok hastası var.
g...
Uzm.Dr. Ayşegül Hanım'a eşimin tarafında kalp öyküsü olduğu için ailecek 6 ayda bir kontrole gidiyoruz. Hepimizin rutin kontrolleri Ayşegül Hanım tarafından yapılmaktadır. Mükemmel bir doktor, biz Sarol ailesi olarak 2 oğlum, ben ve eşim Ayşegül Hanım'ın hastasıyız Allah eksikliğini göstermesin.
a...
Sayın Dr. Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu Hanım ile tansiyon problemi yaşadığım dönemde, yaklaşık 15 yıl önce, bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Daha sonra annem ve eşim de hastaları oldu. Eşim genel bir kontrol için başvurmuştu, annem ise kalp problemi nedeniyle. Ailem ve hatta arkadaşlarımın çoğunu da kendisine yönlendirdim. Branşıyla büyük başarı elde etmesinin yanı sıra insani duyguları da çok önde olan bir hekimdir. Güvenilir, literatürü yakından takip eden ve hiçbir ayrıntıyı şansa bırakmayan bir hekimdir. Kendisine minnettarım ve başarılarının devamını dilerim.
m...
Doktoruma eşim aracılığıyla ulaştım. Covid sonrası ritim bozukluğu ve tansiyon nedeniyle başvurdum. Doktorumun uyguladığı tedavi sayesinde yaşantım normal bir şekilde seyrediyor. Doktorum, herşeyden önce hastasını yakından takip eder. Kendisiyle her an iletişim kurabilir. Pozitif enerji aktarır. Ayşegül Hanım'ı elimden geldiğince herkese önermeye çalışıyorum.
Kendisinden ben çok memnunum.İlgili ve alakalı davrandı, tavsiye üzerine gittim.İlk defa gittim, çok bilgili ve çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.Ben kovit geçirdim.Bundan sonra şikayetim başladı.Sol göğüs ve kol ağrısıyla gittim.Yapılması gerekenleri yaptı.Doppler, ekg, ultrason,kan, idrar, tomografi yapıldı.Sırtım hariç her tarafıma bakıldı.Daha önce sağ bacağımdan varis ameliyatı olmuştum.Pıhtıdan dolayı şüphelendi.Çok şükür temiz çıktı sonuçlarım ve göğüs hastalıklarına yönlendirdi.
Ayşegül Hanım çok ayrıntılı ve alakalı bir şekilde testler yaptı.Anlayabileceğim tarzda bana bilgi verdi.İyi ilgi görmüş, muayene olmuş bir duyguyla yanından ayrıldım.Bana çok büyük güven verdi.Bu aralar kontrol amaçlı kendisine gideceğim.58 yaşındayım, kardiyoloji olarak genel kontrol amaçlı yapılması ve dikkat edilmesi gerekenler var mı diye gittim.Efor vs testleri yaptı.Mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrıldım.Muayene oldum,gerektiği gibi benimle ilgilendi.
Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu, Kardiyoloji. Size Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu adresi nerede?Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir mahallesi 8211/8 sk no:23 kat:1 daire:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ayşegül Türkoğlu Pehlivanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar