Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Online Görüşme
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Benton Görsel Bellek Testi
Cattell 2a Zeka Testi
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Yakaza Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
Gessell Gelişim Testi
Good Enough Zeka Testi
Grup Terapisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Yakaza Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yakaza Psikolojik Danışmanlık Merkezi
2008 yılında Yakaza Psikoloji ve Aile Danışmanlığı Merkezini kurduktan sonra, önce çocuk ve ergenlerle çalışmaya başlamıştır. Aile danışmalığı ve Klinik psikoloji yüksek lisanlarını tamamlamış, 2011 yılı itibariyle ergen, yetişkin ve çiftlerle çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.
2005 yılı itibariyle, Bilişsel Davranışçi Terapi, Şema Terapi, Temel Nöroloji Eğitimi, Psikolojik Testler – Çocuk Objektif Testler Eğitimi , Oyun Terapisi Eğitimi ,Grup Terapileri Eğitimi, Wisc-r Zeka Testi, MMPI eğitimlerini tamamlamıştır.
İstanbul Barosu'nun Metro Çalışan Kadın İşçiler Dayanışma Projesinde ve TRT Kanalının düzenlediği Sınıf 2011 TV Programında görev almıştır. Bunların yanında, Maltepe Belediyesi işbirliği ile ergen psikolojisi semineri, Doğa Koleji'nin düzenlediği ergen psikolojisi konferansında, Kavram Meslek Yüksek Okulu'nun düzenlediği Kadın Girişimciler Panelinde, Bil Dersaneleri eğitim panellerinde eğitimci ve konuşmacı olarak katılmıştır.
Ekim 2008 yılından bu yana Yakaza Psikoloji ve Aile Danışmanlığı Merkezinde Kurucu ve Uzman Klinik Psikolog olarak ergen, yetişkin, aile ve çift alanlarında çalışmaktadır.
t.....
Ayşegül Hanımla 1 senedir çalışıyoruz. Yönlendirici soruları ile kendimi tanımama yardımcı oldu.
uzun zamandır depresif hissediyordum. Bu nedenle evden bile çıkmak istemzken son çare terapi almak istedim. Ayşegül Hanım anlayışı ve yönlendirmesi ile bana neyi neden yaptığımı ve başka nasıl yapabileceğimi göstermiş oldu.
Erkek arkadaşımla çift terapisi alıyoruz ve bireysel ayrı ilişki içerisinde ayrı göremediklerimizi keşfediyoruz. İlişkimize farklı pencereden bakabiliyoruz. Bana çok farklı şeyler kattı terapi almak.
Ayşegül Hanımla 4 aydır çalışıyoruz. Kaygıyla nasıl yaşanır bunu öğrendim. Kendisi sorularıyla yön verdi ve aradığım cevapları bulmamı sağladı.
i.....
Ayşegül hanım profesyonel, samimi ve objektif. OKB için başladığım bu yolda birçok yeni şey öğrendim. Hastalığı yok etmeyi değil onunla yaşamayı mesela. Çok ilgili bir psikolog Ayşegül Hanım.
he...i
İlişkimizi yürütmekte artık zorluk çeksek de bir türlü kopamıyorduk. 7 yıllık ilişkimiz içinde hiç görmediğimiz taraflarımızı gördük Ayşegül Hocam sayesinde, bize yön gösterdi.
a....ç
Bireysel olarak başladığım yolda ilişkimde problemler yaşamamla beraber çift terapisine de başladım. İlişkideki kaygılarımı önce ben fark ederken neden iletişim sıkıntısı çektiğimizi eşimle beraber de fark ediyoruz. Terapi insanın kendine yapabileceği en büyük iyilik.
t....a
Küçüklükten beri öfkeli olarak bilinirdim fakat bunu hiçbir zaman kabul edemedim. Terapiyle beraber öfkeme neden olan her bir ayrıntıyı gördükçe değiştirme fırsatım da oldu. Önce kabul etmek ve bir adım atmak gerekmiş Ayşegül hocam sayesinde öğrenmiş oldum.
s....k
Terapinin birşey degiştirmicegi düşüncesiyle başladım fakat seans içinde depresyonun bildiğimizden farklı yönlerini gördüm televizyon açamazken eski rutinlerime döndüm Ayşegül hanımın desteği sayesinde her gün daha fazla yol alıyorum .
s....k
Seans sürecim boyunca kaygılarımı yönetme konusunda çok şey öğrendim ıhtıyac dahilinde ilk önce başvuracağımız psikolog aysegul hanım
Ayşegül Ülkü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Ülkü, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ayşegül Ülkü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Ayşegül Ülkü adresi nerede?Ayşegül Ülkü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caferağa mah. Sakız sok. Maksim Apt. No:2/B Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Ülkü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşegül Ülkü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşegül Ülkü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Ülkü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşegül Ülkü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Ülkü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Ülkü hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Ayşegül Ülkü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Kocaeli Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler