Diş Hekimi Randevusu
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Alyadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
Yüzeysel Flor Uygulaması
Çocuk Diş Tedavisi
Alyadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
2012 yılında Ankara Üniversitesi Dİş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı'nda 'Okullarda uygulanan Haftalık Florid Gargara Programının Çürük Önleyici Etkisinin Değerlendirilmesi' isimli doktora tez çalışmasını tamamlayarak Pedodontist (Çocuk Diş Hekimliği Uzmanı) ünvanını almıştır. Halen Özel Alyadent Ağız ve Dİş Sağlığı Polikliniği'nde hizmet vermektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.
r.....
Ayşegül Hocam'ız ile arkadaş tavsiyesiyle tanıştık. Oğlumun yaklaşık 6 yıldır diş doktoru. Uzun sürecek bir diş sorunu vardı. Ayşegül Hocam'ız ile çok güzel ilerlettik. Oğlumun korkusu vardı, Ayşegül Hocam'la tanıştıktan sonra korkusunu yendi. İyi ki tanımışız, oğlum da çok seviyor hocamızı. Etrafımdaki herkese öneriyorum.
d...
Ortodontik tedavi için bir doktor arkadaşımın referansı ile ulaştık. Trismus ve diş sıklığı için genişletici alt-üst ortez işlemleri yapıldı. Çok memnunuz. Tedavimiz son derece başarılı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
se...n
5 yaşındaki kızımın dişinde kırık olması ve var olan çürük dişlerin tedavisi amacıyla gittik. Bize yapacağı işlemi detaylıca anlattı ve mümkün olan en kısa sürede tedavimizi yaptı. Yaptığı işin bilincinde ve becerisinde olan bir doktor. Biz memnun kaldık kendisinden, artık hep ona gideceğiz
m....)
Ayşegül Hanım'dan çok memnunuz. Kendisi çok ilgili bir doktor. Çocuklarım çok ön yargılıydı, sağ olsun sayesinde sevdiler. Kızım ve oğlumun tedavileri uygulandı. Oğluma tel tedavisi takıldı. Eşim de oraya gidiyor. Herhangi bir sıkıntımız yok, kendisinden çok memnunuz.
Doktorumdan gayet memnunum. Çok şükür ilgileniyor, iyi. Tel tedavimi uyguladı ve tedavime devam ediyorum. Tedavimin gidişatından memnunum.
g....)
Biz gayet memnunuz. Düzenli olarak takibimizi yapıyor. Kızım koşarak, severek gidiyor. Düzenli olarak kontrollerimize gidiyoruz ve 4 tane koruyucu dolgu tedavimizi uyguladı. Herhangi bir sedasyon almadan yapıldı. Doktorumuzdan ve tedavimizden memnunuz. Kızım da kendisini çok seviyor, en önemlisi o bence.
s....)
Ayşegül Hanım çok güler yüzlü ve çocuklarla çok rahat iletişim kurabilen birisi. Bize karşı iletişimi gayet sıcak ve samimiydi. Yaptığı işten memnun kaldık. Çocuğuma büyük işlemler uygulandı, buna rağmen gayet güzel iş çıkardı. 8 tane dişine işlem yapıldı: 7'si dolgu, 1 tanesi de kanal tedavisi yapıldı. 2 saat boyunca anestezi verildi ve gayet sorunsuz bir şekilde atlattık. Ayşegül Hanım'ı tavsiye ediyorum.
ö...
Başka bir hekimin tavsiyesiyle tanıştım. Ortodonti tedavisi için başvurdum. headgear takıldı öncesinde cerrahi diş çekildi. Sonrasında tel tedavisi yapılacak. Sürecimiz hızlı ve başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Diş teli tedavisi görmekteyim. Yaklaşık 3 yıl oldu hem kontrol hem diş çekimi ve halen devam etmekte olan tedavim için kendisinden çok çok memnunum. Her sorunumu dile getirebiliyorum ve sorunuma yönelik yardımcı oluyor. Kontrol günü gelmeden bir sıkıntı yaşadığımda tel batması vs gibi anında gidip tedavisini olabiliyorum. Ve sona yaklaştık tedavi aşamamda her zaman iyi bir davranış sergiledi hocam. Çevremde olan herkese kendisini önermekteyim.
m...
Arkadaşımın tavsiyesiyle ilk çocuğumun tedavisinde tanışmıştık. Sonrasında da hep Ayşegül Hoca'ya gittik. Dolgu kanal diş çekimi ve en son tedavimizde sedasyonla çekim ve dolgu yaptırdık. Beni tavsiyemle iki arkadaşım daha Ayşegül Hoca ile tanıştı.
Ayşegül Ünalmış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Ünalmış, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Ayşegül Ünalmış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Diş Tedavisi, Sedasyon, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Diş Hekimi Randevusu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Çekimi.
Ayşegül Ünalmış adresi nerede?Ayşegül Ünalmış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi 1417. Cadde No:7/B Rainbow Residence Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Ünalmış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Ünalmış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Ünalmış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Ünalmış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Ünalmış hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Ünalmış ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Ünalmış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Ünalmış tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Ünalmış hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Ayşegül Ünalmış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)