Beykent Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü bitirdikten sonra hem kişisel gelişimim açısından hem de danışanlarıma daha kaliteli hizmet verebilmek için, Uluslararası geçerliliği olan Norton School Lenfödem Eğitimi, Nörogelişimsel Yoga ve birçok eğitime katıldım. Lenfödem, Lipödem Rehabilitasyonu, Ortopedik Rehabilitasyon, Nörolojik Rehabilitasyon, Kronik Ağrı, Nörogelişimsel Yoga alanlarında danışanlarıma sağlıklı bir beden ve zihin için hizmet vermekteyim. Danışanlarımın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları ve yaşam kalitelerini yükseltmeleri iş hayatımdaki en büyük misyonumdur.
Randevu +64 daha fazla
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çene Terapisi
İnme Rehabilitasyonu
v....a
El bileğimi kırdıktan sonra alçıya aldılar, alçı çıktıktan sonra hareketlerim çok kısıtlanmıştı vs ağrılarım vardı, Ayşegül hocayla daha önce annemin tanısıklıgı dolayısıyla tanışıyordum ve tedaviye başladım, ağrılarım ilk seanstan itibaren çok rahatladı ve hareketlerim de 3.seans sonunda artık neredeyse eskisi durumuna gelmişti, iyi ki gelmişim. Herkese çokça tavsiye edebilirim kendi adıma…
na...
Aldığım tedavi ile yürümemdeki zorluk hareketlerimde kolaylık geri geldi .Agrılarim bitti.
b....k
Fizyoterapist Ayşegül Hanım ile tanışmam, tedavi sürecimdeki en iyi kararlardan biriydi. İlk seansımda hissettiğim güvensizliği, onun sıcak yaklaşımıyla hızla aştım. Her seans, sadece fiziksel değil, aynı zamanda moral açısından da beni çok rahatlattı. Ayşegül Hanım'ın uzmanlığı ve kişisel ilgisi, ilerlememi hızlandırdı. Ağrılarımda kayda değer bir azalma oldu ve tedaviden önceki hareketsizliğim artık yerini egzersizi seven bir Ben'e bıraktı, Ayşegül hoca önce bana bedenimi tanımamı sağladı sonrada egzersizi sevdirdi ve akabinde birazda kendimi....Aslına kendisine minnettar olduğumu buradan da bildirmek isterim, kendisi zaten bol bol duydu :) Fizyoterapiye gitmeyi düşünen herkese kesinlikle öneririm ve bu güler yüzlü sevecen ve bilimle dolu bakışını herkese iletebilmesini isterim...
ha...a
Masa başı işim nedeniyle sırt boyun ve bel bölgemde yogun ağrılarla uzun süredir mücadele ediyordum. Herhangi bi yardım ya da tedavi almadığım için hep kendiliğinden geçmesini bekliyordum fakat merkeze gittiğimde Ayşegül hocanın fizyoterapist olduğunu ve bu alanlarda çalıştığını öğrendim ve bir seans denemek istedim, randevu olusturduk ve sonrasında seansa gittim. Gittiğimde öncelikle kendisi fiziksel muayne gerçekleştirdi ve sınrasında seansa başladık. Belim sırtım ve boynuma bütüncül bi bakışla yaklaştı ve seans bitiminde bile ağrılarımın tamamı geçmişti çok rahatlamıstım. Sonrasında cok daha iyi hissettim ve o ağırlık hissiyatı tamamen geçti. 2 hafta sonrasında yine randevu aldım ve kesinlikle gideceğim. Kendisiyle tanıstıgım için cok memnunum, ilgisi işine olan özeni ve yetkinliği insanı cok rahatlatıyor.
i̇...a
Hamilelik döneminde başlayan sırt ağrılarım gittikçe artmaya başlamıştı . doğumdan sonrada devam ederek şiddetle arttı. Bu geçmeyen sırt ağrılarımdan dolayı fizyoterapist arayışına girmiştim sonra kendisini buldum, önce ağrılarımın nasıl başladığını nasıl devam ettiğini ne kadar süredir olduğunu vs. derinlemesine inceledi ve sorguladı. herşeyi analiz ettikten ve fiziksel muayeneden sonra seanslara başladık. bir seans sonrasında ağrılarımın ciddi anlamda rahatladığını kendisiyle de paylaştım sonrasında 2 seans daha aldım ve 2 seans da online olarak egzersiz-yoga birleşimi seanslar yaptık. kendisi süreç boyunca hep çok ilgili, deneyimli, fazlasıyla bilgi aktarımlarıyla çok profesyoneldi gerçekten. tanıştığım için çok memnunum, problemi olan herkesin kendisiyle tanışmasını cok içten isterim.
be...
Ayşegül hanım geçmeyen bel ağrımı geçirdi. Gerçekten çok memnun kaldım. Rahatsızlığı olanlar gönül rahatlığıyla tercih edebilir.
n...
Uzmanıma web sayfası ve sosyal medya üzerinden ve tavsiye ile ulaştım. Doktorum fıtık ve bazı rahatsızlıklardan dolayı fizik tedavi almam gerektiğini söyledi. Bel fıtığı, bel kayması, omurga burkulmasına bağlı o bölgede çok fazla stres var, onun yumuşaması gerekiyordu. Ayşegül Hanım işini severek ve titizlikle yapıyor, hastasının güvenliği ve rahatlığını önemsiyor. Bilgilendirmesi çok iyi. İşine hakim. Çok memnunum, ağrılarım azaldı, çok acı çekiyordum, evde neleri yapabileceğimi gösterdi. Hangi hareketleri yapabiliyorum, neleri yapamıyorum, bunlara hep baktı. Yani ezbere yapmaması çok kıymetli bence. Çok tavsiye ederim.
s....k
Ayşegül Hanım sırt ve bel ağrılarım uzun zamandır benim için büyük bir sorunken, uyguladığınız nörogelişimsel yoga ve manuel terapiler sayesinde ciddi bir rahatlama yaşadım. Hem manuel terapilerinizle fiziksel ağrılarımı hafiflettiniz, hem de nörogelişimsel yoga ile bedenime ve zihnime denge kazandırdınız. Profesyonelliğiniz ve hassas yaklaşımınızla kendimi güvende ve doğru ellerde hissediyorum. Bana sadece fiziksel rahatlık değil, aynı zamanda mental bir dinginlik de sağladığınız.
z...
Kendisini bir arkadaşımdan duymuştum. Topuğumda, üzerine basarken zorlandığım ağrılar vardı. Arkadaşım, bir de Ayşegül hocaya göstermemi söyledi. Sonrasında kendisiyle görüşmeye gittim. İletişim samimiyet ve verdiği güven sebebiyle tedaviye başlamak istedim. 5 seans boyunca manuel terapi ve egzersiz uygulaması ve sonrasında neler yapmam gerektiğiyle alakalı yönlendirmeleri oldu. Bilgileri ve yönlendirmeleriyle birlikte de şu an ağrılarım geçti ve vücuduma nasıl davranmam gerektiğini daha iyi anladım. Çokça tavsiye ederim herkese. Ben, kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum.
al...
Sırt ağrım için size gelmek gerçekten hayatımı değiştirdi. İlk andan itibaren hem profesyonelliğiniz hem de samimiyetinizle kendimi güvende hissettim. Tedavi sürecinde gösterdiğiniz özen sayesinde ağrılarım büyük ölçüde azaldı ve her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Böyle bir tecrübeyi yaşamış biri olarak, sizin gibi bir uzmana denk geldiğim için çok şanslı hissediyorum.
Ayşegül Yalınay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Yalınay, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ayşegül Yalınay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Gelişim Geriliği.
Ayşegül Yalınay adresi nerede?Ayşegül Yalınay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fabrika Caddesi, Josef Apt., No:44 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Yalınay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşegül Yalınay uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşegül Yalınay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Yalınay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşegül Yalınay hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Yalınay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Yalınay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Yalınay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Yalınay hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ayşegül Yalınay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Yalınay hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Yalınay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.