tb...o
Doktor Hanim tam emin olmamakla 2002-2003 yılları arasında azı dişlerime dolgu tedavisi uyguladı Konya Akşehir'de o kadar memnun kaldim ki hic bir sorunla karsilasmadim ta ki hamile kalana kadar buda çok normal hamilelik dönemi çürüğü olmayan bi diş bile bu süreçte çekime kadar gidiyor.Ne yazık ki doğumdan yani 2012 yılında bu yana hep bi diş sorunum var sürekli dolgu düşüyor yapılıyor tekrar vs.Eskisehir de yaşıyorum Doktor Hanim yakın şehirlerden birin de olsa gideceğim ama Mersin mesafe uzun sözün özü aynı şehir de yaşıyorsanız hiç düşünmeden dişlerinizi gonul rahatligiyla emanet edebileceginiz mukemmel bir uzman dilalog konusunda da cok iyi dis doktoru fobisi olanlar için hiç korkmayın derim nacizane kendisinin hangi şehirde olduğunu araştırırken değerlendirme kısmını görünce dayanamayıp yorum yapmak istedim
Ayşegül Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Yıldız, Diş Hekimi.
Ayşegül Yıldız adresi nerede?Ayşegül Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özel Ağız Ve Diş Sağ.Polk.Alpaslan Türkeş Blv.İbrahim Karaca Apt.N.202 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Yıldız hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşegül Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.