Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Dt. Ayşegül Aygırgöl
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
ou...z
Tavsiye üzerine Ayşegül hocama, Şiddetli diş ağrısı ile gittim daha ilk günden güler yüzlü karşılaması sağ duyulu yaklaşımı, polikliniğin Hijyeni ve elinin hafifliğiyle beni kazandı,tedavi aşamasında hissedebileceğim hafif ağrılara kadar öncesinde bilgi vermesi bile hastasını ne kadar önemsediğinin göstergesi diyebilirim,her türlü ağız ve diş sorunlarınızı rahatlıkla konuşabileceğiniz ve sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz donanımlı bir hekim olması da ayrıca insana güven veriyo diyebilirim. Bize bu aile ortamını hissettiren ve önceliğinin insan olduğunu, insanların elinden tutup onlara yardımcı olmak olduğunu hissettiren Ayşegül Hocama çok teşekkür ediyorum.. Kaygıları olan ve İşinin ehli bilgili sağ duyulu bir hekim arayan herkese tavsiye ediyorum..
Ayşegül Yöntem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Yöntem, Diş Hekimi. Size Ayşegül Yöntem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Zirkonyum.
Ayşegül Yöntem adresi nerede?Ayşegül Yöntem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No: D:2 Fethiye Muğla Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Yöntem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Yöntem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Yöntem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Yöntem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Yöntem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Yöntem hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşegül Yöntem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.