Uzm. Dr.
Boy kısalıkları
Erken ergenlik
Gecikmiş ergenlik
Şeker hastalığı (Diyabet)
Hipoglisemi (Kan Şekeri Düşüklüğü)
Şişmanlık (Obezite)
Guatr ve tiroid bezi hastalıkları (Hipotiroidi-Hipertiroidi)
Cinsiyet gelişim bozuklukları
Böbrek üstü bezi hastalıkları
Adet düzensizlikleri
Aşırı tüylenme
Hipofiz bezi hastalıkları
Su ve mineral dengesi bozuklukları
D vitamini ile ilgili hastalıklar
Kalsiyum ve fosfor metabolizması ile ilgili bozukluklar
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Büyüme Hormonu Testi
Ergenlik Gelişimi İzleme
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Büyüme Hormonu Testi
Ergenlik Gelişimi İzleme
Ayşegül Yüksel Çocuk Endokrinolojisi Muayenehanesi
Doktor Hanıma 8 yaşındaki kızım muayene oldu. Bu 2. Kez muayeneye gelişimizdi doktor hanıma. çok ilgili ve çok samimiydi. Şehirdışından geldiğimiz için tahlil, ultrason ve röntgen sonuçları çıktıkça bizle sürekli iletişime geçti.
Oğlumun gelişim takibi için gitmiştik. Ayşegül hoca çok güzel ve detaylı muayene etti. Süreçle ilgili detaylı ve tatmin edici açıklamalar yaptı. Çok memnun kaldık.
t.....
Kızımın boy/kilo kontrolü ve erken ergenlikle ilgili şüphelerim için gittim. Doktor hanımın detaylı muayenesi ve açıklamaları içimizi rahatlattı. Detaylı tetkikler istedi, sonuçlara göre tekrar görüşüp yol haritamızı çizeceğiz. Güleryüzü ve bilgilendirici yaklaşımından çok memnun kaldık
s....y
Ayşegül hanıma kızım ergenlik kilolarını veremediği ve ergenlik dönemi hormonal gelişimini takip etmek için gittik.ilgisi,alakası,mesleki tecrübesi,ergen bir gencin psikolojik durumunu değerlendirip,buna göre tedavi uygulaması bizle için çok önemli be değerli.doktorumuzla sürekli yola devam edeceğiz.
öz...ş
Ayşegül hanıma, çocuk doktorumuz Murat beyin yönlendirmesi ile gittik.Detaylı muayene ediyor ve gerekli tüm tahlil-tetkikleri istiyor.İletişimi ve hastaya yaklaşımı çok güzel.Kızım hiç endişe duymadı muayene olurken.Ben ise her merak ettiğimi detaylı sorup,cevap alabildim.Hasta takibi de iyi.Tahlil sonuçlarına göre gerekli olan takviye ve ilaçları başladık.6 ayda 1 düzenli kontrole gideceğiz.Kendisinden çok memnun kaldık.Teşekkür ederiz.
-.....
Kızımın erken ergenlik belirtileri nedeniyle kendisine başvurduk. İlgisinden ve ayrıntılı olarak süreci takip etmesinden memnunuz. Tedavi sürecinde ayrıntılı olarak bizi bilgilendirmesi ve desteği için müteşekkiriz.
e....
Ayşegül Hanım'dan memnun kaldık. Kendisini araştırıp yakınıma sordum o şekilde gittik. Ayşegül Hanım gayet ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Beklediğimiz sorularımıza cevap bulabildik, yararı olduğuna inanıyoruz. Oğlum 3 buçuk yaşında boyunda kısalık var geriden geliyor kendisi gerekli tahlilleri yaptırdı vitamin şurubu başladı. Her gittiğimizde boyunu kilolusunu ölçerek takip ediyor. Ne yapmamız gerekiyor, beslenme şekline dair öneriler tavsiyelerde bulunuyor. 3 ayda bir kendisine kontrole gidiyoruz.
s....
Ayşegül Hanım'a kızım erken gelişmeye başladığı için götürdüm. Kendisi çok güzle ilgilendi. Muayenesi her şeyini dikkatlice güzel yaptı, memnun kaldık. Daha sonrasındaki takip aşamalarında takibi iyiydi. Kendisini aradığımda ulaşabildim sorularıma net ve güzel cevaplar alabildim.
n....
Çocuğumun hormon dengesizliği, tüylenme şikayetlerinden dolayı Ayşegül Hanım'a götürdük ve gayet memnun kaldık. Kendisi sağğ olsun güzel ilgilendi. Gerekli tetkikleri yaptı ve süreç devam ediyor. Birkaç tetkik kaldı çıkmasını bekliyoruz. Sürecimizin yüzde 90'ını tamamladık ve buraya kadar Ayşegül Hanım'dan çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyoruz.
m....
Ayşegül Hanım'dan çok memnun kaldık. Doktor ve hemşireler çok ilgiliydi, çok beğendik. Çocuğum erken regli olduğu için kendisiyle görüşme sağladık. Kontrol altındayız ve devam ediyoruz. Ayşegül Hanım'dan hizmet aldığımız için mutlu, memnunuz.
Ayşegül Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Yüksel, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi. Size Ayşegül Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Büyüme Hormonu Testi, Ergenlik Gelişimi İzleme.
Ayşegül Yüksel adresi nerede?Ayşegül Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir mahallesi Dönmez sokak No:6 Kat:2 Daire:6 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşegül Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ayşegül Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla