Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi Diğer

Bütün hamileliğim boyunca gittiğim her randevudan yüzümüzde gülücüklerle çıktık. Aysel Hanım hep rahatlattı, kahkahalarını, desteğini, o güzel kalbini hiç esirgemedi. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim nadir doktorlardan. Sıkıntılı doğumumu bile bana hiç yansıtmadan yönetmek için elinden geleni yaptı. İyiki çıkmış karşıma.

Konum: Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi Diğer

Hamile olduğumu öğrendiğimde Aysel Hanıma muayene oldum ve ilk muayeneden bu doktor beni güzel doğurtur diyip doğum paketi aldım.Geçmişte yaşadığım travmatik hamilelik ve doğum sürecinden sonra kaygılarım fazlaydı.Her muayenede endişelerimi dile getirdim ve her seferinde beni çok güzel sakinleştirdi.Hamilelik,doğum sürecimi sayesinde çok güzel hatırlıyorum.Acil hissettiğim durumlarda telefondan iletişime geçebildim.Doğuma giderken sancılarıma rağmen yüzüm gülüyordu.Sayesinde doğum odası bile kahkahalarla şenlendi.Doğum sonrası 5 günlük küvöz maceramız oldu ve bu süreçte destekçimdi.Hamilelik ve doğum gibi özel ilgi beklenilen bu süreçte seçilen doktor çok önemliymiş .İlk doğumum ve hamileliğim bana korkutucu gelirken sayesinde 2.hamileliğim ve doğumum yüzümde gülümsemeyle hatırlayacağım bir anıya dönüştü. Yüzünün güleçliği,enerjisi,bilgisi ve bunu sizin anlayacağınız şekilde anlatması.Bir doktordan beklenilen ve hatta daha fazlasını taşıyan birisi.Gönülden kendisini öneririm.

Profili düzenle veya yönet