Hoşnudiye mahallesi Tacin Sokak no:20 / Kutru Apartmanı Kat:1 Daire :3, Eskişehir
Aile İçi İletişim Sorunları
Boşanma Terapisi
Davranış Bozuklukları
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Chiron.us Akademi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
me...z
Aysel hocamla görüşmeye başlayalı yaklaşık 3-4 ay oluyo. Başta cok tereddüt etmistim ama kendimdeki ilerlemeyi görünce iyiki diyorum. Annemin ölümü sonrası hayatıma devam edemiyodum tavsiye ile buldum aysel hocamı. Daha sürecimiz devam ediyor ama çok şey değişti benim için. Bence insanın kendisine yapacağı en büyük iyilik bir uzman ile terapi sürecine girmesidir.
il...
Güleryüzlü ve sakin bir insan. O kadar sakin ve rahatlatıcı konuşuyor ki çok iyi geliyor. Kendisiyle bayağı bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Yavaş yavaş ama güzel adımlarla ilerliyoruz. Gerçekten her sorunumda yardımcı oluyor ve sorunların temeline inip bende yarattığı farkındalıklarla hayatıma daha iyi devam etmemi sağlıyor. Söylediğim hiçbir şeyi geçiştirmiyor, üzerine uzunca konuşuyoruz. Yaşadığım olaylarda hissettiğim duyguları bulmama da yardımcı oluyor ve böylelikle kendimi de daha çok tanıyarak devam ediyorum. Nasıl birisi olduğumun farkına varıyorum.
Arkadaşım aracılığıyla kendisine ulaştım. Terapist görüşmesi mahrem olacağı için bir şey söylemem, ama telepatik bağ anlamında gayet memnunum. 2 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Görüşmelerimizden sonra dayanıklılık anlamında motivasyonum arttı. Aysel Hanım'ın mizacıma uygun olduğunu söyleyebilirim. Kendisi sakin, tedaviyi sürdürebilir bir uzman.
10 üzerinden 10 bin veririm. Bu kadın, her durumda insanı anlayan, çözüm üretebilen, insana öyle her koşukta ihtiyacı olduğu gibi yaklaşabilen mükemmel bir psikolog. Kendisiyle ilk olarak çift terapisi ile başladık, sonrasında bireysel olarak devam ettim. Hakikaten hayatımızı kurtardı. Seanslarımızdan sonra sakinleştim. Kendisiyle sürecime devam ediyorum.
n....b
ilk olarak çift terapisi almak için internetden yaptığım araştırmalar sonucu Aysel hanımla görüşme sağladık. 4 -5 seans sonra Aysel hanim sayesinde sorunlarımız çözüme ulaşmaya başladı.
Daha sonra kendim için bireysel terapi almaya karar verdim devam eden seanslar sonucunda hersey tamamen değişti. Kendi isini gayet ciddi ve başarılı yapan konusunda uzman ve ilgili yakın tavrıyla size güven veren biri.Profesyonel yaklaşımı ve gösterdiği çaba için çok teşekkürler sizi tanıdığımız için çok memnunuz herkese tavsiye ediyorum. iyi çalışmalar.
hs...n
Meğer ben aslında benmişim... Beni ben olup bana geri verdiniz. 33'üme yan 2 oldunuz. Herşey için teşekkürler. Sayenizde Artık rahatlıkla okey bile dönebilirim ;-)
g.....
İletişime açıklığı , özellikle sakin ve sükûnet ve içeren tutumunu çok rahatlatıcı buldum.fatk ettiğim en önemli şey bana çok fazla sorun gibi gelen şeyler var fark ettim ki hepsi aynı sorunun yansımaları.tesekkur ederim aysel hanım.
Aysel Akman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysel Akman, Psikoloji. Size Aysel Akman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT).
Aysel Akman adresi nerede?Aysel Akman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mahallesi Tacin Sokak no:20 / Kutru Apartmanı Kat:1 Daire :3 Eskişehir
- Hoşnudiye Mh. 732. Sk no: 12/13 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysel Akman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysel Akman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aysel Akman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysel Akman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Aysel Akman hangi dilleri konuşuyor?Aysel Akman ile Azerice dilinde konuşabilirsiniz.
Aysel Akman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysel Akman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysel Akman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aysel Akman hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Aysel Akman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysel Akman hangi sigortaları kabul ediyor?Aysel Akman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu