Çetin Emeç, Ata Cd., Balçova, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Çocuk ve Ergen Terapisi

Aysel Büyükdemir

Psikolog Aysel Büyükdemir, Dokuz Eylül Üniversitesi psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun oldu.

Lisans sürecinde çeşitli sempozyumlara katılım sağladı, Türk Psikologlar Derneği ile aktif çalışmalarda bulundu ve klinik alanda stajyer psikolog olarak rol aldı. Güncel olarak Ege Üniversitesi Aile Danışmanlığında uzmanlık sürecini tamamlamakta.

Görüşmelerinin temelini oluşturan Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünü meslek yaşamının ilk yılında Yüksek Psikoloji Akademisinde tamamladı. İnsan zihni ve işleyişi üzerine çalışmalarını sürdürürken; stres, travma ve bilişsel esneklik üzerine okuma ve taramalarda bulundu.

Mesleki sürecinde özel bir danışmanlık merkezinde kurum psikoloğu olmasının yanı sıra anaokulu ve özel eğitim merkezi gibi kurumlara danışmanlık sağladı.

Görüşmelerinde duygu, düşünce ve davranış bağlantıları üzerinden danışanlarına farkındalık kazandırmayı amaçlarken, bilinçdışı süreçler üzerinde durarak kendilerini anlamaları ve keşfetmeleri üzerine çalışıyor. Bu sayede kişinin kendi zihninin işleyişini tanımasını ve duygusal zorlantılara karşı bireysel müdahale becerisi kazanmasını amaçlıyor.

Konum: Aysel Büyükdemir Online Danışmanlık

Aysel Hanım ile geçirdiğim seanslar, hayatımda dönüm noktası oldu. İş yerimde yaşdığım yoğun stres, ev yaşamıma olumsuz şekilde yansımaya başlamıştı. Eşim, bu durumu fark edip bir psikologla görüşmemi önerdi. Başlangıçta tereddütlerim vardı ama Aysel Hanım ile tanıştığımda her şeyin değişmeye başladığını hissettim. Görüşmelerimiz sırasında öfke kontrolü becerimi geliştirmeyi öğrendim. Gün içinde biriktirdiğim duyguları da aileme yansıtmamayı başardım. Aysel Hanım bana he zaman destek oldu ve içimi dökmemi sağladı. Bu sürecin benim için ne kadar değerli olduğunu kelimelerle ifade etmekte zorlanıyorum.

Konum: Aysel Büyükdemir Psikoloji Randevusu

Yaşamımda kabul etmekte zorlandığım değişiklikler yaşadığım, hem günlük yaşamımda hem de ilişkilerimde problemler yaşadığım bir dönemdi. Depresif ruh halim sebebiyle arkadaşımın yönlendirmesi üzerine Aysel Hanım'a ulaştım. Seanslarımız sırasında kendisinin destekleyici ve anlayışlı yaklaşımıyla büyük bir değişim yaşadım. Bu süreç kendimi ve düşünce şeklimi anlayabilmemi sağladı bu sayede beni zorlayan olumsuz düşüncelerimde ciddi bir azalma yaşadım. Her seansımızdan sonra daha güçlü ve iyimser bir şekilde günlük yaşamıma devam ediyorum. Kendisiyle çalışmak benim için büyük bir fark yarattı.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kaygının hem kişisel hem de profesyonel yaşamımı ciddi anlamda kısıtladığı bir zamanda Aysel Hanım'la görüşme fırsatı buldum. Birlikte etkili bir yaklaşım geliştirmemizin yanında, kendime ne kadar yabancılaştığımı görmeme ve kendimi bulmama çok yardımcı oldu. Başka bir yaşamın mümkün olduğunu fark etmemi sağladı. Benim için sıradışı bir farkındalık deneyimi oldu ve büyük etkiler bıraktı diyebilirim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aysel Hanımla geçirdiğim terapi süreci sosyal ortamlardaki kaygımla başa çıkmamda benim için bir dönüm noktası oldu. Kendisinin dikkatli ve destekleyici yaklaşımı kendimi daha iyi anlamama yardımcı oldu. Hem günlük yaşantımda hem de sosyal etkileşimlerimde önemli değişiklikler yapmamı sağladı. Kendisine olan güvenim ve memnuniyetim sonsuz.

O
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aysel Hanımla görüşmeye başladığımızda geçmişte yaşadığım olayların etkisiyle hareket eden ve insan ilişkilerimde sürekli olarak yaşadığım bazı problemleri çözemeyen biriydim. Seanslara başladıktan sonra kendime bakışımda ve yaşadığım durumları değerlendirme şeklimde olumlu değişiklikler yaşadım. Kendimle ilgili farkındalık sağlamamda ve sorunlarımı çözmemde yardımcı olduğu için Aysel Hanımla geçirdiğimiz süreçten çok memnunum.

K
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Pek çok sorunumun üst üste bindiği içinden çıkamadığım bir dönemde Aysel Hanıma ulaştım. Öncesinde sorunlarımla uğraştığım bunalmış bir durumdayken bugün oldukça rahatlamış ve hayata bakışım değişmiş hissediyorum. Kendisine minnettarım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aysel hanıma arkadaş tavsiyesi üzerine ulaştım iyiki ulaştım diyorum. Kızımın ders çalışması ve sınava hazırlanması konusunda ciddi sorunlarımız vardı. Şu an kızım da, biz de aile olarak oldukça yol kat ettik. Evdeki tartışmalar bitti, biz de kızımız da daha bilinçli hale geldik. Kendisine sabrı bilgisi ve anlayışı için minnettarız.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alanında oldukça yetkin ve profesyonel biri. Süreç esnasında sizi gerçekten önemsediğini hissediyorsunuz. Yaşadığım problemlerle ilgili bakış açımı değiştirmeme çok yardımcı oldu.

Aysel Hanıma doktor takvimi üzerinden ulaştım. İlk defa bir psikologa danışıyordum ve açıkçası biraz çekiniyordum ancak seanslara başladığımız andan itibaren kendimi daha iyi tanımaya, ifade etmeye başladım. Aysel Hanım alanına çok hakim ve çok güven verici birisi. Onunla kendimi tanıma, stresimin kaynağını bulma ve anksiyeteden uzaklaşma sürecinde bu yolda beraber olduğum için çok memnunum.

Ç

Aysel Hanım’a sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Okul ve gelecek stresi sebebiyle çeşitli cilt problemleri ve kaşıntılar yaşıyordum, seanslarım sonrasında sağlık problemlerimde çok olumlu gelişmeler yaşandı stres ile başa çıkmam konusunda çok büyük yardımları oldu. Kesinlikle çevreme de tavsiye ederim.