Uzm. Kl. Psk. Aysel Genç İstanbul Arel Üniverstesi Psikoloji bölümü mezunudur. Yıldız Teknik Üniversitesi Pedagojik Formasyonunu tamamıştır. Danışanlarına kendi yerinde hizmet vermektedir.

Banka Havalesi

Aysel Genç Muayenehanesi - Terapi Hizmetimiz Vardır
kasımpaşa mahallesi sakızlı sokak zirve iş merkezi no:1 daire:408 menemen izmir, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Aile Danışmanlığı +30 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Bağımlılık Terapisi

Röportaj

Oğlum için başvurduk. Yalnız yatamıyordu, bizimle yatmak istiyordu, "Korkuyorum" diyordu. Odasında asla kalmak istemiyordu. Biz öncesinde çok şey denedik ama başaramadık. Bu konu için kendisine gittik. 2 seansta bu sorunu çözdü. Sorunumuz düzeldi ama ben o kadar memnun kaldım ki hala devam ediyoruz. Çok verim aldık kendisinden. Çoğu arkadaşıma tavsiye edip yönlendirdim, onlar da randevu aldılar. Çok memnunuz kendisinden.

T

İlişki durumu için başvurdum. Bireysel terapiye katılıyorum, 6-7 seanstır gidiyorum. Olumlu sonuçlar alıyorum, farkındalığım oluştu. Aysel Hanım çok kibar ve ilgili bir uzman. Farklı uzman deneyimim de oldu ama Aysel Hanım bana daha samimi ve içten geldi. Çok başarılı bir uzman. DoktorTakvimi sitesinden araştırıp yorumlara bakarak gittim, çok memnunum kendisinden.

Oğlumun ergenlik dönemi için başvurduk. 1-2 seans oldu. İlk seansta çok verimli geçti, oğlum tekrar gitmek istedi. Aysel Hanım çok samimi ve sevecen bir uzmandı. Kendisinden memnunuz.

R

Aysel Hanım tatlı bir uzman. Aralarda hiçbir şey sormuyor. Danışanını çok iyi dinliyor. Bu benim için önemli bir kriterdi. Randevu konularında esneklik yapıyor. Anksiyete için kendim araştırarak buldum. 3 - 4 haftadır gidiyorum. Şu an için seanslar iyi gidiyor. Farkındalığım oluşmaya başladı, kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Süreçten memnunum.

Oğlumun kaybetme korkusu var, hep bir şeyleri kazanmak istiyor. Sürekli karşı tarafın kaybetmesini istiyor. Futbola çok düşkün. Belki de erken ergenlik dönemi diye düşünerek bir uzman ile yola çıkmak istedik. Kaybetmeyi de öğrenmesi gerek diye düşündük. 2-3 seanstır gidiyoruz. Farklı farklı şeyler öğreniyoruz. Çocuğumuzun bizi dinlemediğini sanıyorduk, meğerse odaklanma problemi varmış. Bu konuya eğiliyoruz şu an Aysel Hanım'la. Şu an her şey çok güzel ilerliyor. Evde takip edip Aysel Hanım'a bilgi veriyoruz. Aysel Hanım'dan oğlum çok memnun. Severek seanslara gidiyor, kendi randevusunu bile kendi alıyor. Sevmese belli ederdi. Allah razı olsun, iyi ki var bize bu konuda yardımcı olacak inanıyoruz.

K

Sosyal anksiyete için başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. 5 seans oldu gideli. Hala gitmeye devam ediyorum. Bazen durumlarım inişli çıkışlı oluyor. Ama seanslar bana iyi geliyor. Aysel Hanım sıcak kanlı ve çok iyi bir insan. Yanında kendimi ifade edebiliyorum, sorunlarımı anlatıyorum. Yabancılık çekmiyorum. Memnunum kendisinden.

Kızımda kaygı bozukluğu vardı ve içine kapanıktı. Psikiyatri tavsiye ile kendisine başvurdum. 7 seanstır gidiyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Sürecimiz devam ediyor. Aysel Hanım'ı çok sevdik. Kızım herkesle her şeyi paylaşamıyor ama kendisi ile her şeyi paylaşıyor. Çocuğumu ikna edebiliyor. Seanslara severek gidiyor. Hatta seans araları uzun olunca kısa olmasını istiyor. Genel olarak memnunuz kendisinden. Tavsiye ettiğim kişiler oldu. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Sürecimiz devam ediyor. Aysel Hanım'ı çok sevdik. Kızım herkesle her şeyi paylaşamıyor ama kendisi ile her şeyi paylaşıyor. Çocuğumu ikna edebiliyor. Seanslara severek gidiyor. Hatta seans araları uzun olunca kısa olmasını istiyor. Genel olarak memnunuz kendisinden.

Kişisel sorunlarım için gittim. Kendim araştırarak buldum. Gayet verim alıyorum kendisinden. 4 seanstır gidiyorum. Çok iyi birisi. Çözüm odaklı ilerliyor ve anlayışlı bir uzman. Genel olarak ben kendisinden memnunum.

İlişki durumuyla ilgili tavsiye üzerine başvurdum. 3 aydır terapi alıyorum. Seanslarımız çok iyi geçiyor, verim almaya başladım. Aysel Hanım çok sıcakkanlı ve samimi birisi. Bana abla olarak yaklaşıyor. Kendisini aileden biriymiş gibi hissediyorum.

C
Konum: Uzm. Kl. Psk. Aysel Genç - Terapi Hizmetimiz Vardır Randevu

Aysel Hanım çok tatlı, çok anlayışlı, çok başarılı ve işiyle ilgili kendini sürekli ileri taşıyan biri. Karşısındakine danışan değil de arkadaş gibi yaklaşıyor. Depresyon ve kaygı bozukluğunun hayatımı çok etkilemeye başladığı noktada tanıştım kendisiyle. Sağ olsun çok yardımcı oldu, değersizlik ve boşluk hissini sayesinde aştım. Ne yaşadığımı, ne düşündüğümü detaylı anlatamasam da beni anlıyor, sorunu birlikte çözüp ilerlememi sağlıyor. Başladığım zamana göre çok daha iyi bir durumdayım, daha iyi olacağımı Aysel hanım sayesinde biliyorum :)