Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
p.....
Aysel hanıma,bebeğim ishal olduğunda acil olarak gittim.Uzun-genel bir muayene yaptı.Bebeğimi tepeden tırnağa kontrol edip beni bilgilendirdi.Hatta emzirme tekniğini uygulamalı gösterdi.Kalpte küçük bir üfürüm duydum dedi ki o zamana kadar kimse fark etmemişti.Çok kardiyolojisine gittik doğrulandı.Sinop için büyük bir şans.Kendisine çok teşekkür ederim.
g....g
Doktorumuz Aysel hanıma ve bebek hemşiremize öncelikle cok tesekkür ederek başlamak istiyorum bebeğim doğduktan 3 gün sonra sarılık oldu biz ilk o zaman tanıştık bu muhteşem ekip ile bebek hemşiremizin emzirme eğitimleri doktorumuzun güler yüzü ve tecrübesi sayesinde kendimizi güvende hissettik Ve süreci hastanede yatmadan atlattık Sinop için en büyük eksik tamamlandı hersey için teşekkürler
tu...a
Bebeğimin 15 günlükken ki muayenesinden bu yana her ay kontrollerimize severek ve güvenerek gittiğimiz bir doktor Sinop’ta gerçekten olması gereken en önemli ve en güzel şeydi. Aysel hanım ve hemşiresi gayet ilgili güleryüzlü bir ekip herşey için çok teşekkür ederiz️
de....
Artık samsunlarda doktor aramamıza gerek kalmadı.Çok bilgili ve güleryüzlü bir doktor. Muayene süresi oldukça yeterliydi. Sorduğumuz soruları anlaşılır şekilde cevapladı. Muayenehane şartları oldukça iyi.profesyonel bir ekip. Yanında bebek yoğun bakım hemşiresi Pınar hanımla çalışıyor. Bebek bakımı ve emzirme konusunda oldukça yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum kesinlikle tavsiye ederim.
Aysel Karaca Ünlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysel Karaca Ünlü, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Aysel Karaca Ünlü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Yenidoğan Işitme Taraması, Enjeksiyon Im, Fototerapi, Apgar Skoru.
Aysel Karaca Ünlü adresi nerede?Aysel Karaca Ünlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- gelincik mah. fatih cad. 128/A gelincik apt. kat 1 daire:2 Sinop
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysel Karaca Ünlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysel Karaca Ünlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aysel Karaca Ünlü hangi dilleri konuşuyor?Aysel Karaca Ünlü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysel Karaca Ünlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysel Karaca Ünlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysel Karaca Ünlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aysel Karaca Ünlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aysel Karaca Ünlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.