Uzm. Kl. Psk. Ayşen Kaya

Psikoloji · Daha fazla

Antalya 1 adres

Uzm. Klnk Psk. Ayşen Kaya danışanlarına Psikolog olarak hizmet vermektedir. Çocuk Ergen ve Yetişkin alanlarında çalışmakta olup, . Aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdümektedir. Uzman hem yüzyüze hem online olarak hizmet ile deva ettirmektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Davranış Bozuklukları

Süreklilik Anksiyete Ölçeği

Kuşkavağı mahallesi Atatürk bulvarı No 87 kat3 D :5 Mustafaçavuş apartmanı, Antalya

Makaleler
Röportaj

Uzm Kln Psk Ayşen Kaya

Kuşkavağı mahallesi Atatürk bulvarı No 87 kat3 D :5 Mustafaçavuş apartmanı, Konyaaltı, Antalya 07070

Kendimi ifade ederken rahat bi alan oluştuğunu hissediyorum seansta ve Ayşen hanım bu alanı oluşturuyor. Daha yeni başladım seanslara fakat şimdiden faydasını gördüğümü hissediyorum

• Uzm Kln Psk Ayşen Kaya Normal Randevu  •

Ayşen hanımla ile başladığım süreçte kendimi, duygularımı ve davranışlarımı çok daha iyi fark etmeye başladım. Her seansında güven veren bir sakinlik, profesyonellik ve gerçek bir anlayış var. Destekleyici yaklaşımı sayesinde zorlandığım birçok noktayı daha sağlıklı şekilde yönetmeye başladım .Emeği ve yol göstericiliği için kendisine minnettarım.Hayattaki en büyük şansımın kendisini bulmak olduğunu düşünüyorum .

• D

Ayşen Hanım'la 2 aydır düzenli her hafta görüşüyoruz. 38 yaşındayım. Hayatımda ilk kez bir psikologla görüşüyorum. Kendime biraz uzak düştüğümü hissettiğim bir dönemde, kendimle, hayatla olan ilişkimi güçlendirmek niyetiyle kendisine başvurmuştum. Sıcak, özenli tavrıyla ve anlamlı sorularıyla bu süreçte beni bana daha da yaklaştırdığı için çok memnunum.

• C

Ayşen Hanıma halam sayesinde ulaştım. Majör depresyon tanımı vardı. Ayda bir hastaneye psikiyatriye gidiyordum fakat bu bana yetersiz geldi ve yaşadığım duyguları etkileyen şeyleri güvenebileceğim birine anlatmanın benim için iyi olacağını düşündüm. Ayşen Hanım bana bu süreçte çok yardımcı oldu, beni çok güzel dinledi. Çözüm bulamadığım şeylere çalışmalar yaparak ve tavsiyeler vererek çözüm bulduk. İnsanlara karşı hissettiğim negatif duyguların düzelmesini onun sağladığını düşünüyorum. Aynı zamanda kendi farkındalığımı bulmamda da baya bir yardımı var. Çok güvenilir, aynı zamanda çok samimi davranıyor. Cidden işinde iyi biri olduğunu düşünüyorum ve çok seviyorum. Onun yanına giderken çok mutlu hissediyorum. Çevreme de tavsiye fazlasıyla ediyorum.

• M

Ayşen hanımla online platform üzerinden görüşmelere başladık. Kendisi gayet güler yüzlü, samimi, profesyonel bir yaklaşımla ilişki problemlerim hakkında başvurduğum sorunları çözüme kavuşturdu. Her seansıma istekli ve heyecanla gidiyordum. Ayşen hanım sayesinde hem zihinsel hem de duygusal olarak çok güzel bir süreç geçirdim, kendisi ile yolum kesiştiği için çok şanslıyım. Herkese tavsiye ederim.

• Uzm Kln Psk Ayşen Kaya Psikoloji Randevusu  •

Ayşen hanımla sınav kaygısı üzerine çalıştık beni o kadar güzel anladı ki annemi babama o kadar güzel yönlendirdi ki sınavda çok güzel bir performans elde ettim

• Online Danışmanlık Diğer  •

• N

Ayşen Hanım‘ı Doktortakvimi üzerinden tanıdım kendisiyle sürecimizi tamamladık. Yaşadığım stresten kaynaklı vücudumda bazı benekler çıkmıştı sürecimizde ilk başta stresi yöneterek başladık Ayşen hanımın çok iyi bir dinleyici olduğunu düşünüyorum bana çok iyi geldi zaten çevreme de sürekli tavsiye ediyorum buraya da görüşlerimi bildirmek istedim umarım herkes için faydalı olur

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• M

Ayşen hanımla iyiki tanışmışız 8 yaşındaki oğlumun kaygı problemi ile ilgili destek aldık . İyikide destek almışız her seans dönüşü sanki sihirli değnek dokunmuş gibi eve döndük . Ayrıca bizim doğru bildiğimiz aslında yanlış olan yaklaşımları gösterdi suanda kendine daha güvenen kaygıları azalmış pozitif bir karaktere dönüştü oğlum

• Uzm Kln Psk Ayşen Kaya Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• C

Ayşen Hanıma halam sayesinde ulaştım. Majör depresyon tanımı vardı. Ayda bir hastaneye psikiyatriye gidiyordum, fakat bu bana yetersiz geldi ve hayatımda yaşadığım şeylerle alakalı bir şeyleri birilerine anlatmanın benim için iyi olacağını düşündüm. Ayşen Hanım bana bu süreçte çok yardımcı oldu, beni çok güzel dinledi. Çözüm bulamadığım şeylere çalışmalar yaparak çözüm bulduk ve güvenebileceğim tek insan gibi geliyor. Çok samimi davranıyor ve nasıl rahat edersem öyle davranmamı söylüyor. Cidden işinde iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ve çok seviyorum onu. Hayatımda yaşadığım şeyleri anlatırken veya yanına giderken çok mutlu hissediyorum. Çevreme de tavsiye fazlasıyla ediyorum.

•  •

Ayşen hanım oldukça samimi ve sicak kanlı insana kendini iyi hissettiriyor. Ergen cocugum için gittim,4 seansta etkili iletişimi ile çözüme kavuştuk.