Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Dyt. Ayşen Toprakkıran
Şehremini mah. Turgut Özal Millet Cad. No:103 Uğur Saray apt. Kat 1 D:2 Çapa, Fatih, İstanbul

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Randevu +29 daha fazla

Alkali Diyet

Aralıklı Oruç Diyeti

Bariatri Diyetisyenliği

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Şehremini mah. Turgut Özal Millet Cad. No:103 Uğur Saray apt. Kat 1 D:2 Çapa, İstanbul

Dyt. Ayşen Toprakkıran

Merhaba, ben Diyetisyen Ayşen Toprakkıran. 2018 yılı Doğu Akdeniz Üniversitesi mezuniyetim itibariyle 6 yıldır mesleğimi yapmaktayım.
Şu anda yurtiçi- yurtdışı online beslenme danışmanlığı vermekteyim.

Sürdürülebilir beslenme, çocuk- ergen ve yetişkinlerde kilo yönetimi, hastalıklarda beslenme tedavisi, fonksiyonel tıp yaklaşımı ile beslenme ilgi alanlarım arasındadır.

Beslenme sürecinin sizin için en keyifli halde olması ve yaşam boyu sürdürebileceğiniz kalıcı sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanabilmeniz için çabalıyor ve size, yaşam tarzınıza en uygun beslenme planını sizinle beraber hazırlıyorum. ihtiyaçlarınıza yönelik sağlıklı tarifleri listenize ekleyerek sağlıklı beslenmeyi size sevdirmek asıl hedefim oluyor.

Hastalıklarla mücadelede ve kilo yönetiminde kişisel beslenme planı size yardımcı olur.
Birlikte başaralım!

Makaleler
Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ayşen hanım ile tanıştığım da 102 kiloydum yaptığı danışmanlık ile 77 kiloya düştüm gerek ilgilenmesi gerek bilgisi ile ayrıca güler yüzü ile motivemi arttırarak bu süreci olabilecek en güzel şekilde geçirdik

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Açlık Krizleri, Şeker Krizleri ve Reflü şikayetiyle başvurdum. Vermem gereken en az 6 kilo hedefiyle başladım.2 yıldır bir türlü çözüm bulamadığım şeker dengesizliğim ve açlık krizlerim tamamen ortadan kalktı. Reflü ataklarım kesildi ve yaşam kalitem inanılmaz arttı. Daha önce ki başarısız denemelerimin aksine hiç zorlamayan bir uyum süreciyle başlayıp başarılı bir sonuç elde ettik ve 2 aylık bir süreçte 7 kilo verdim. Ve artık koruma programına geçtik. Bu süreçte tamamen ulaşabileceğim ve iş hayatımda bulabileceğim gıdalarla kendi hayatıma yönelik listeler hazırladı.

Ş
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aysen hanima kilo kaydi icin annem ile basvurduk . Cok guler yuzlu , sicak kanli , sizinle cok ilgili . Diyet hepimizin aklinda ac kalmak olarak belirir ama Aysen hanimin listelerinde asla ac kalmiyorum :) hem yiyorum hem kilo veriyorum . Ayrica ne zaman istersem kendisine ulasip aklima takilanlari sorabiliyorum .

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ayşen hanıma sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Danışanlarıyla güçlü iletişim kuran, güleryüzlü ve sıcakkanlı bir diyetisyen. Evde bulunan ve kolay temin edilebilir besinlerle ve mümkün olduğunca kişinin sevdiği yiyeceklerle listelerini hazırlıyor . Listeye göre eklediği öğünlere mümkün olduğunca alternatif yazıyor. Böylelikle tercih şansınız da olabiliyor. Sağlıklı beslenmeyi hayat tarzıma katmak istiyorum diyorsanız kendisini önerebilirim.

Konum: başka bir yer Diğer

Canım diyetisyenimiz iyiki yollarımız kesişti 11yaşında oğlumun insülin direnci karaciğer yağlanması gibi sikeyetleri vardı sayenizde sağlığına kavuştu. Göstermiş olduğunuz ilgi alaka güler yüz nezeman bir sorun olsa herzeman mutlaka tel den dönüş sağlamıştı şimdi oküçük danışanınız14 yaşında genç bir delikanlı oldu sizi çok seviyoruz Lüleburgaz dan kocaman sevgiler

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Eşim 2 ayda 6 kilo verdi, verdiği kilolardan çok bu duruma motive olmasını sağladığınız için memnun oldum çünkü bazı şeyleri yasam tarzı olarak devam ettireceğine eminim sayenizde. Benim icin de bu cok önemli iyi ki tanımışız sizi

Konum: Dyt. Ayşen Toprakkıran Kişiye Özel Diyetler

Ayşen hanımla 3 aydır birlikte çalışıyoruz. Her hafta kaçamaklarim olmasına rağmen yaklaşık 8 kilo verdim. Harika kahvaltılık yulaflı granüllü tarifleri var :) listeleri hiç yormuyor ve asla aç bırakmıyor. Ögünlerim düzene girdi. her hafta koşa koşa gidiyorum randevuma her gören değişime şaşırıyor. Muhtemelen 3 ay daha birlikte çalışacağız ve yaza fit gireceğiz :)

Konum: Dyt. Ayşen Toprakkıran Kilo Verme Diyetleri

4 ay gibi bir surede istikrarlı ve beni yormayan diyet listesi ile 20 kg verdim.Diyet listesini uygularken(ortalama %81-92 arası uyabildim) bas ağrısı açlık ve bunun gibi beni rahatsız edecek veya zorlayacak unsurlar yaşamadım

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ayşen Hanımla oldukça başarılı bir kilo verme sürecim oldu.Sağlıklı alışkanlıklar kazanmam ve kilo kontrolum için oldukça özverili,sıcakkanlı ve başarılı.

C
Konum: Dyt. Ayşen Toprakkıran Gebelik ve Beslenme

Ayşen Hanım’a gebeliğimin başlarında gitmiştim.Kendisi nasıl doğru beslenmem gerektiğini anlatarak, bana uygun bir liste hazırladı. Her ay listeme yeni tarifler katarak sıkılmadan devam etmemi sağladı.İletişimi çok iyi ve anlayışlıydı. 9 ayın sonunda hedefimiz olan 12 kiloyla doğuma girdim. Çok memnun kaldığım için doğum sonrası emzirme döneminde de kendisinden destek almaya devam ediyorum.