Prof. Dr.
Ayşen Uncuoğlu
Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
İzmit 1 adres
İştahsızlık gaz ve kabızlık sorunu çok ilgiliydi ayrıntılı anlattı tekrar kontrol çağırdı güleryuzlu olması çok memnun kaldim
ay...a
Okadar tatlı ilgili bir doktor bebeğimin ağır reflüsü var Ayşen hanımın sayesinde düzeldi çok şükür ilk başta tereddüt ettim ama harika birisi melek güler yüzlü mesleğinin fazlasını yapıyor bence
ne...n
kızımın reflü şikayeti nedeniyle gittik ve iyi ki tanımışız.pozitif,güleryüzlü,kibar mütevaziliğin insana bürünmüş hali.kendisi kocaeli de tek doktor ve bu kadar yoğun olmasına rağmen herkesle birebir ilgilenip tatlı dilini eksik etmeyen muhteşem bir doktor.dualarımız sizinle iyi ki varsınız çok kıymetlisiniz...
tc...ç
çok ilgili çok bilgili bir doktor.çocukları çok seviyor.bize bıkmadan her türlü bilgi veriyor.sevgi dolu pozitif ışık saçan bir doktor
ne...u
Kelimeler yetmez anlatmak için süper bir kişi önce insan sonra doktor olduğu için çocuklarım çölyak sorun olmadıktan sonra yılda iki kere ğörüşürüz kormadan hastanede bizim meleğimiz olduğunu rahatlıkla konuştuğumuz doktorumuz SİZİ SEVİYORUZ
ya...r
6 senedir tedavi görüyor kardesim çölyak hastası. tedavisini çok zor bi hastalık ayşen hanım sayesinde hastalımızı tanıdık ve tedavisini sürdürüyoruz. doktorumuzdan çok memnunuz çok sevecen birisi cok cana yakın herkezle bizzat ayrı ayrı ilgileniyor hiç azarlamadan hastalarından sıkılmadan derdini dinler...kesinlikle herkeze tavsiyemdir...
di...n
Ayşen hocayla sıkıntılı bir dönemimizde tanıştık ??bundan 6 önce kızımın karaciğer enzimlerinin yükselmesi sonucu tanıştık kendisiyle ..hayatımdaki en büyük şansımıZ diyebilirim..Allah ona dert,keder vermesin..hep mutlu olsun??bize 6 aydır her türlü desteği veren,bitmek bilmeyen sorularımıza bile büyük bir sabırla cevap veren ..bir melek o??Rabbim hep yanında olsun??sevgiyle kalın Ayşen Hocam
ca...a
öncelikle ayşen hocama buradan cok cok teşekkür ederim onun gibi ben hayatımda başka bir doktor tanımadım ve görmedimde mükemmel ve yaşanılacak bir doktor degil insana yakın ve merhamell saygılarımla
Ayşen Uncuoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşen Uncuoğlu, Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ayşen Uncuoğlu adresi nerede?Ayşen Uncuoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşen Uncuoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşen Uncuoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşen Uncuoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşen Uncuoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşen Uncuoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşen Uncuoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ayşen Uncuoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.