Suadiye Mahallesi Bağdat Caddesi, İstanbul
Uzm.Ayşenur Bekaroğlu Çocuk Ergen Gelişimi ve Aile Uzmanı
2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nden mezun olmuştur.
2017 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Evlilik ve Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Ayşenur Bekaroğlu,
2018-2020 yıllarında, Medipol Üniversitesi, İstinye Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim üyeliği,
2014-2021 yılları arasında Medicalpark Hastaneler Grubu’nda klinik hizmeti vermiş olup,
2021-2023 yılları arasında Beşiktaş İstanbul'da kendi kliniğinde hizmet vermiştir.
2023 yılında Meram YeniYol Konya'da Royal Baby Spa ve Gelişim Merkezi'ni kurmuş olup,
2024 yılı itibariyle İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi'nde kendi ofisinde danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.
di...y
Ayşenur hoca oğlum için aldığım en doğru karar henüz 1.5 yaşında iken mama sandalyesi, oto koltuk vs oturmuyor ve hiç yerinde durmuyor diye gittik. 2. Seans itibariyle randıman almaya başladık. Biz tek bir sebeple gittik ancak Ayşenur hoca gördüğü başka noktalarda da bize destek verdi. Uyku eğitimiyle müthiş bir kolaylık yakaladık. Oğlumun oyuncaklarını beraber seçtik. Tüm bu süreçteki ebeveyn desteğiniz, yüreklendirmeniz bizim için çok kıymetliydi hocam. İyi ki siz
a....)
Oğlum için başvurduk. 3-4 aydır gidiyoruz. Oyun terapisi hizmeti alıyoruz. Çok güzel dönüşler aldım. Anne olarak hayat kalitem arttı. Herkese tavsiye ederim. Ayşenur Hanım'ın bir sözü var: "İnsanlar ikiye ayrılıyor; ihmal edenler ve dikkat edenler." Dikkat edilmesi gereken şeyler var. Oğlum 10 dakikiden fazla oto koltuğunda oturamıyordu. Benim için yolculuk yapmak sorun oluyordu. Şimdi ise 3-4 saat oturabiliyor. Uyku eğitimi de verdi. Oyuncak seçimini de birlikte yaptık. Ayşenur Hanım'ın bu yaklaşımı çok hoşuma gitti. İkinci çocuğum olduğu zaman hiçbir şeyi olmasa bile 6 aydan sonra hemen götüreceğim. Ebeveyn olarak göremediğimiz şeyler var. Şu an kendisi İstanbul'da ama Konya'ya da geliyor danışanları için. Danışanlarını asla yarı yolda bırakmıyor. Artık seanslarımız her hafta değil. İki haftada bir şeklinde ilerliyoruz. Tarama testi yaptı bu kesinleşti. Çok memnunuz kendisinden.
u....u
İlk önce çocuklarım için gittik. Daha sonra eşimle katıldık. Şimdi ise yetişkin aile danışmanlığı için devam ediyorum. Çok verim alıyorum. Seanslara bireysel katılıyorum. Bende olumlu değişiklik oldu. Empati yeteneğine sahip bir uzman. Sorunun derinine iniyor ve dengeyi güzel kuruyor. İletişimi harika. Sürekli güncel kalıyor. Bu çok güzel bir özellik. Çift ve çocuk konusunda da çok başarılı birisi. Memnunum kendisinden. Huzur ve güven veriyor. Dört dörtlük bir insan. Herkese tavsiye ederim.
h....)
Çocuğumuz için tavsiye üzerine başvurduk. 6 seanstır gidiyoruz ve olumlu sonuçlar alıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Sürecimiz devam ediyor. Çocuğum normalde kimseye ısınamaz. Ayşenur Hanım'a karşı ayrı bir sempatisi var. Severek seanslara gidiyor. Kendisinden çok memnunuz.
Bebeğimin 3. Ayından beri beraberiz, şu an 2 yaşına geldik. Ayşenur hanım sayesinde hem atak dönemleri hem gelişim basamaklarını önden gittik. Hiç Süpriz ile karşılaşmadık. Bütün süreci ve yaşayacaklarımızı bize önden aktardı. Beslenme ve uyku düzeninden başladık, tuvalet eğitiminden tutun oyuncak seçimlerine kadar beraber yaptık. Bizim için evin bir üyesi oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki beraber büyüyüp gelişiyoruz.
a....
Ayşenur hanımla iyiki tanıştık diyorum her geçen gün. 2 yaşında oğlum yaklaşık 3 aydır terapiye devam ediyor. Oto koltuğu,mama sandalyesinde 10 dk dan fazla durmayan bebeğim Ayşenur hanımı tanıdıktan sonra 3 saat oto koltuğunda, en az 30 dk mama sandalyesinde oturan bir bebek oldu. Benden ayrılamama durumu vardı farklı bir odaya geçerken dahi. Şu an ben evden çıkarken el sallayıp öpücüklerle uğurluyor. Bunların olması benim için bir mucizeydi. Anne olmaktan birey olduğunu unutan ebeveynler için herkese tavsiye ediyorum. Çocukta görülen ve çokta önemli değil ilerde geçer denilen davranışlar için hem kendi hayatınızı hem çocuğunuzla aranızda olan bağı iyileştirmek için herkesin Ayşenur hanımla tanışmasını tavsiye ederim. Mesleğini aşkla yapan, her sorumuza ve sorunumuza cevap bulan bir uzman kendisi. Ayşenur hanıma emanet edin çocuğunuzu ve kendi hayat kalitenizi, çocuğunuzun mucizevi değişimini ve özellikle gelişimini izleyin sadece. İyiki varsınız Ayşenur hocam
d.....
Ayşenur Hanım gerçekten 6 tane çocuk gelişimi uzmanından sonra tanıdığım en iyi uzman. 4 senedir kaka tutma problemimizi çocuğumu hiç görmeden sadece videosuyla verdiği talimatlarla 1 gün içerisinde çözdü. Benim için inanılır gibi değil. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Ayşenur Hanım sıcakkanlı, yardımsever, işini severek yapan bir uzman. Kendisini gece 11-12 de aradığım oldu kusura bakmayın rahatsız ediyorum dediğimde önemli değil saat kaç olursa olsun bunaldığınız zaman arayabilirsiniz dedi. 2 seans görüşme sağladık. Diğer seansımızda kuralları azaltmak amacıyla görüşme sağladık. Ayşenur Hanım seansa ihtiyacımı olmadığını söyledi. Farklı bir problem olduğu zaman irtibata geçebileceğimizi söyledi.
ş....
Ayşenur Hanım sağ olsun bize karanlık tünelde bir ışık oldu. Bayağı ilerleme kaydediyoruz. Biraz daha yolumuz var. Kendisinin bize çok katkısı oldu. Ayşenur Hanım olmasaydı ne yapardık bilmiyorum. Kendisine çok teşekkür ederim. Ayşenur Hanım'la oğlum için görüşme sağlıyoruz. Görüşmelerimizden önce oğlum göz teması kurmuyor sanki başka bir dünyada yaşıyordu ama şimdi çok şükür daha iyi. İnşallah her şey daha da iyi olacak.
t.....
Ayşenur Hanım'la kızım sayesinde tanıştık. Kızımın odaklanma ve dikkat eksikliği olduğu için kendisiyle görüşme sağladık. Görüşmelerimiz olduktan sonra dikkati, odaklanması ve okuldaki başarısının arttığını gözlemledik. Kızım LGS'ye hazırlanıyor. Öncesinde puanı 380'lerdeyken şimdi 450'lere yaklaştı. Tam olarak derslerine odaklanıyor ve tam performans çalışıyor. Ayşenur Hanım iyi, danışanını takip eden, çok ilgili bir uzman. Çocuklar kendisini çok seviyorlar.
n....
Ayşenur Hanım'la 4 senedir görüşmelerimiz oluyor. Oğlumla ilgili çok olumlu gelişmeler oldu. Sürecimizi kendisiyle devam ettirdik. Biz kendisinden gayet memnunuz ve herkese tavsiye ederim. Ayşenur Hanım çocuklarla iletişimi gayet iyi bir uzman. Kendisi bu süreçte ilerlerken ailelere verdiği destekle gelişimimiz açısında önemli ve anlaşılabilir. Ayşenur Hanım'la güzel bir ekip olabiliyoruz. Görüşmelerimizden sonra çocuğumuzla iletişimimiz daha sağlıklı oldu. Çocuğumuza nasıl davranacağımızı öğrenmiş olduk.
Ayşenur Bekaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Bekaroğlu, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişimi. Size Ayşenur Bekaroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Ayşenur Bekaroğlu adresi nerede?Ayşenur Bekaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye Mahallesi Bağdat Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Bekaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşenur Bekaroğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşenur Bekaroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Bekaroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Ayşenur Bekaroğlu hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Bekaroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Bekaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Bekaroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Bekaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Ayşenur Bekaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Bekaroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Bekaroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.