Bağlarbaşı, Opus by Evke, Nişan Sokak No:3 Kat:9, Ofis: 33, 16140 Osmangazi̇/Bursa, Bursa
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
TEDİL
TODİL
DIR 101 Floortime Programına Giriş
Zihin Kuramı Bataryaları Eğitimi
Erken Okuryazarlık Testi Eğitimi (EROT)
Okul Öncesi Dönemde Kekemelik Değerlendirmesi ve Terapi-Kurt EGGERS
Okul Çağı Dönemde Kekemelik Değerlendirmesi ve Terapi-Kurt EGGERS
Yetişkinlerde Apraksi Değerlendirmesi-Prof. Dr. Heather M. Clark
Sözlü Bildiriler
15-17 Aralık Gazi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi 'Dil ve Konuşma Terapistlerinin Konuşma Sesi Bozukluğu Olan Çocuklara Yönelik Uyguladıkları Değerlendirme, Amaç Seçimi ve Müdahale Uygulamaları'
Seminer ve Kongreler
2016-6.Uluslararası ”Cerebral Palsy” ve Gelişimsel Bozukluklar Kongresi
2017- 9. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
2016-Biruni Üniversitesi-Doç. Dr. Numan Demir’in gerçekleştirmiş olduğu “Kinesio Bantlama Teknikleri” adlı konferans
2017-Biruni Üniversitesi- “Otizm İçin Multidisipliner Yaklaşım Paneli”
2017-Biruni Üniversitesi- “Babalar Otizmi Anlatıyor”adlı konferans
2017-Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü- “Müzik Terapi”adlı tanıtım semineri
2020- ‘’Bellek’’, Prof. Dr. Öget Öktem
2018-I. Kekemeler Derneği Konferansı: “Kekemelikte Bilimsel Yaklaşımlar,Psikoloji ve Özyardım”
2019-‘’Kabul ve Kararlılık Terapisi(ACT) ve Kekeme Bireylerde Kullanımı, Uzm. Dkt. Ayça Bilge
2019-‘’Disleksi Nedir? Ne değildir?’’, Dr. Şaziye Seçkin Yılmaz
2019- ‘’Dil Bileşenlerinin Öncüleri’’, Uzm. Dkt. Nihal Aydın
2019- ‘’Prompt Kurumsal Bilgi ve Uygulamaları’’, Uzm. Dkt. Nida Şanlı Olcay
2020-Biruni Üniversitesi-‘’Kekemelik Üzerine’’, Dr. Aşena Karamete
2020- ‘’Analojilerle Kekemelik’’ Dr. Emrah Cangi, Dr. Aşena Karamete
2021- ‘’Gelişimsel Dil Bozuklukları Bağlamında Disleksi’’, Dr. Şaziye Seçkin Yılmaz
2021-‘’Pediartik Koklear İmplant Grubunda Terapi Süreci: Nereden Başlamalı’’, Odyoloji ve konuşma bozuklukları uzmanı Mehbube Tuncer
2021- ‘’Ses Bozuklukları Değerlendirme ve Terapi’’, Prof. Dr. Esra Özcebe
2021- ‘’Otizmde Pragmatik Becerilerin Gelişimi ve Zihin Kuramı’’ Uzm. Dkt. Gülce Alev Savtak
2021- ‘Dil ve Konuşma Terapisinde Teleterapi Uygulamaları’’, Dr. Emrah Cangi
2021-‘’Afazide Değerlendirme ve Terapi’’, Doç. Dr. Bülent Toğram
2021-‘’Gelişimsel Dil Bozukluğunda Amaç Belirleme ve Plan Hazırlama’’, Uzm. Dkt. Dilber Kaçar Kütükçü
2021-‘’Şan Terapisi Paneli’’, Logopedi seminerleri
Projeler
Otizmli Çocukların Taklit Becerilerinin Motor Taklit Bataryası Kullanılarak Normal Gelişim Gösteren Akranlarıyla Karşılaştırılması
Tez
Ayşenur hanımla 2 - 3 senedir çalışıyoruz. Oğlum için, ondan önce oldukça çok terapistle çalışmamıza rağmen hiçbir gelişme gösteremedi. Kendisi oğlumun ilerlemesinde çok büyük faydaları oldu ve olmaya da devam ediyor. Prompt tekniği, çocuklarla olan iletişimi ve sempatikliğiyle oldukça hayatımızda büyük bir önemi var. Oğlum onun sayesinde 2 - 3 kelimeli cümleler kurmaya başladı. Başarılarının devamını canı gönülden diliyorum.
ay...ş
Aysenur hanimla 5 6 aydan beri ders aliyoruz bu kısa surede gayet güzel ilerledik oğlum cümleleri tam kuramıyordu anlasilmiyordu simdi anlaşılıyor sağolsun çok güzel ilgileniyor gerek güler yüzlü olması ve bize doğru yönlendirmesi olsun biz Ayşenur hanımdan memnunuz.
ya...l
Ayşenur hanımla sürece başladığımda çeşitli endişelerim vardı fakat çok ilgilendi gayet güzel verimli geçirdik seanslarımızı.Kekemelikle ilgili endişelerimin gitmesine ve kaygımı en aza indirmeye uğraştık ve olumlu sonuçlar aldım.Çok anlayışlı,güleryüzlü ve ilgiliydi.Çok mutlu oldum kendisiyle çalışmaktan.
Biz yaklaşık 2 yıldır farklı kurumdaydık.Son bir yıldır Ayşenur Hanım'la tanıştım.Tanıştıktan sonra çocukta inanılmaz gelişme oldu.Dil konusunda, kendini İfade etme konusunda desteği çok büyük oldu bizim için.Ayşenur Hanım'dan önce oğlum en fazla 2 cümle yan yana getiriyordu.Cümle kuramıyordu, ifadesi güçtü ama Ayşenur Hanım'dan sonra 3 cümleyi yan yana getirmeye başladı, ifadeleri daha net oldu.Kendini ifade etmesi, birtakım şeyleri anlatması daha netleşti.Çok memnunum, kendisine çok teşekkür ediyoruz.Mükemmel bir danışman.Hala telefonla arayıp destek alabiliyorum kendisinden.
Kendisini tavsiye üzerine tercih ettik, çok da memnun kaldık.Hem mesleki anlamda iyi hem de davranışları gayet iyiydi.Çocuğumuzda rahatlama oldu, heyecanlı bir çocuktu.Konuşmada sıkıntı yaşıyordu. Yaşadığı olaylara göre değişiklik gösteriyodu.Betül hocamla bunu bir nebze aştık. Baya faydalı oldu, çocuğumuzla iletişimi harikaydı.Çocuğumuz şu an daha iyi durumda.İhtiyaç durumumuzda yine kendisine danışıyoruz.
o.....
21 yaşında ergenliğe geçişte sesin kalınlaşmaması ile ilgili gittik.Ses ince çıktığı yaşını göstermiyodu.Bu konuda yardım aldık.İlk gittiğimizde insan içine çıkmaya çekiniyordu, inceydi sesi. Biraz sesini nasıl kullanması gerektiğini, ses tellerinden nasıl çıkması gerektiğini çok güzel anlattı.Bunun yanında aile olarak bizi çok iyi bilgilendirdiği için süreci çok daha rahat yönetebildik. Bize çok destekleri oldu.Şu an birkaç aylık periyodlarla geliyoruz, tedaviden sonuç alıyoruz.Tedavimizle şu an normal bir insanın ses tonunda gibi, gayet normalleşti.Çok güleryüzlü ve rahatlatıyor.İçten, sevecen bir insan.İşinde iyi olduğunu da zaman içinde gördük.Bizi sürece çok ısındırdı ve bilgilendirdiği için süreci çok iyi atlattığımzı düşünüyoruz.
v.....
Benim kızım Ayşenur Hanım'a başladığında konuşmaları anlaşılmıyordu.Yaklaşık 2 yıldır Ayşenur Hanım'layız.Katettiğimiz yol çok güzel.Son derece işinin ehli olan bir insan.Kesinlikle kimsenin gelip de sonuç alamayacağını düşünmüyorum.İşini son derece özveriyle yapıp bütün bilgilerini danışanına aktaran biri.Kızımın konuşmalarını ben bile anlayamıyordum.Hidrosefali rahatsızlığı var, hiçbir şekilde ifade edemiyordu.Yaklaşık 10 taneden fazla harf çıkmıyordu.Şimdi kendisini net şekilde ifade edip anlatıyor.Anlaşılabilirliği gelişti.Önerileri ve yönlendirmeleriyle bu durumdayız. Ayşenur Hanım olmasa bu kadar ilerleyemezdik.Harflerimizi bitirdik, donuk zekayla ilgili biraz daha çalışacağız kendisiyle.
Ayşenur hocamla 3 yıldır devam ediyoruz. Kendisi güleryüzlü ve samimi bir hoca. Işını hakkıyla ve severek yapıyor. Bunu rahatça anlayabiliyorsunuz. Verdiği odevleri ve seanslarda yapılan çalışmaları neden yaptığımızı ve yaparsak neyi geliştireceğini çok güzel aktarıyor. Kendisinden çok memnunum.
k.....
Harika biri,ben çok memnunum.Oğlum konuşmaya başladı sayesinde.Oğlum prematüre doğdu, uzun süre 4.5 ay küvezde kaldı.Gelişim geriliği vardı, kendini ifade edemiyordu, ne yaptığını bilmiyordu. 4 yaşında Ayşenur hocaya başladık. 2 yıl içinde konuşmaya başladı.Şimdi artık hiç susmuyor.Kendini ifade edebiliyor.Önce Allah sonra Ayşenur Hanım sayesinde oldu bunlar.O kadar candan, samimi bir insanki çok seviyoruz. Çocuk 40 dakika kalıyor içerde, 10 dakika ayırıp bana herşeyi anlatıyor.Evde ne yapmam gerektiğini anlatıyor.Ayşenur Hanım'ı hep tavsiye ediyoruz.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Biz çok memnunuz Ayşenur Hanım'dan.Çocuğum yavaş yavaş yavaş düzeliyor.Çıkartamadığı sesleri çıkarmaya başladı.Harflerin yerini değiştiriyordu,onları düzelttik.İlerlemesi iyi.İlgileniyor Betül Hanım, bizleri yönlendiriyor. Güleryüzlü, eğitimi güzel.Çocuğumuz da çok seviyor.Ben de herkese öneriyorum kendisini, inşallah kendisiyle devam edeceğiz.
Ayşenur Betül Yılmaz Yetim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Betül Yılmaz Yetim, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ayşenur Betül Yılmaz Yetim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Dil Terapisi, Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Ayşenur Betül Yılmaz Yetim adresi nerede?Ayşenur Betül Yılmaz Yetim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı, Opus by Evke, Nişan Sokak No:3 Kat:9, Ofis: 33, 16140 Osmangazi̇/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Betül Yılmaz Yetim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Betül Yılmaz Yetim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşenur Betül Yılmaz Yetim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Betül Yılmaz Yetim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşenur Betül Yılmaz Yetim hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Betül Yılmaz Yetim ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Betül Yılmaz Yetim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Betül Yılmaz Yetim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşenur Betül Yılmaz Yetim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Betül Yılmaz Yetim hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ayşenur Betül Yılmaz Yetim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.