Daha sonra Yeditepe Üniversitesinden ve NLP Akademiden çeşitli koçluk sertifikalarını almış olup,halen psikoloji yüksek lisansına devam etmektedir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Good Enough Zeka Testi
Kaygı Bozuklukları Tedavisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
z.....
Eşimle olan sorunlarım dolayısıyla gittim kendisine. İstanbul'a gitmesi nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. Şu an eşimle evliliğimiz gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Daha sonra kızım için ve yaşadığı sınav stresi nedeniyle danışmanlığından yararlandık. Ayşenur Hanım çok sıcakkanlı, samimi ve içten davranarak çözüme ulaşmamızı sağladı. Kalbi ve insani olarak yönlendirdi bizi. Kızım da ben de çok sevdik onu.
z.....
Kalabalık bir aileyiz ve altı çocuğum vardı; onlar evlenip uzaklaştılar. Çok yanlız kaldım, kötü oldum ve evden çıkmak istemiyordum. Sonra onu tavsiye ettiler. Ayşenur Hanım, hanım hanımcık, güleryüzlü, dinlemesini bilen, insanı rahat ettiren ve rahat hissettiren, iyi biri. Evde eşimle ve çocuklarımla konuşamadıklarımı kendisiyle rahatlıkla konuşabildim. Çok memnunum ve devam etmek istiyorum. Çok ilgili bir danışman. Yaklaşık 2.5 aydır danışanıyım. Sayesinde iş başvurusu yaptıım ve yarın işe başlayacağım. Hayata barışık olmamı sağladı. Çok memnunum.
İşle ilgili bazı problemler yaşıyordum. Stres kaynaklıydı; yoğunluk ve baskı hissediyordum. Geçen yıl danışmıştım kendisine ve şehir değişikliği nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. Yakalşık 7 ay danışanıydım ve bu sürede çok yardımcı oldu. Şehir değiştirmeseydi devam ederdim kendisiyle. Duymak istediklerinizi değil çözüm odaklı konuşuyor. Sürekli onaylama halinde değil, gerçeklerle yüzleştiren ve sonuca götüren seanslar yaptık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ü.....
Sınav kaygısı nedeniyle, ailemin ısrarı üzerine danıştım kendisine ve çok memnun kaldım. Bu anlamda çok ama çok yardımcı oldu. Yaklaşık 7 ay kadar gittim ve danışmanlığından yararlandım. Normalde çalışkan bir öğrenciyim ama sınav kaygım ve stresim beni olumsuz etkiliyordu. Bana kendime güvenmem ve sınavdan korkmamam gerektiğini anlattı. Sınav anında bildiklerime odaklanmamı ve sınavın her şey olmadığını belirtti. Bu sorunu tamamen aştım. Ayşenur Hanım'ın sıccakkanlı ve ilgili olması çok hoşuma gitmişti. Gönül rahatlığıyla, herkese tavsiye ederim.
Ayşenur Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Çakır, Aile Danışmanlığı. Size Ayşenur Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Ayşenur Çakır adresi nerede?Ayşenur Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşenur Çakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Çakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşenur Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşenur Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayşenur Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.