Merhabalar,

İstanbul Üniversitesi psikoloji bölümünü yüksek onur derecesi ile tamamladım. Bir yandan da şu anda yandal hukuk eğitimime devam etmekteyim. Lisans öğrenimim boyunca çeşitli kulüp ve staj deneyimlerimden sonra şu anda klinik alanda ergen ve yetişkinlerle çalışmaktayım.

Dr. Görkem Gökçelioğlu tarafından verilen “Kişilik Kuramları, Kişilik Bozuklukları ve Psikodinamik Psikoterapi”,
Rorschach ve Projektif Testler Derneği’nde Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Elif Yavuz Sever tarafından verilen “Yetişkinler İçin Rorschach-TAT ve Psikanalitik Psikopatoloji ve Projektif Testlere Giriş” ve
Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından verilen "EMDR Terapi" eğitimlerini tamamladım.

Ayrıca halen yürütülen İstanbul Üniversitesinden Prof. Dr. Tevfika İkiz ve Lumiere Lyon II Üniversitesinden Prof. Dr. François-David Camps öncülüğünde yürütülen “Fransız ve Türk Öğrencilerde Covid-19 Sağlık Krizinin Psikolojik Etkileri ve Öğrencilerin Öznel Deneyimleri Üzerine Karşılaştırmalı Bir Çalışma” projesinde yer almaktayım.

Sürecinizi anlamlandırmada ve süreçteki farkındalıklarınızda eşlik etmek dileğiyle.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Olea Sağlıklı Yaşam Ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Pancarlı, Necmi, Kemal Bayram Cd. No:47, Şehitkamil, Gaziantep

Nakit

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Birkaç terapist ile telefonda görüştüm ancak ses tonu olarak beni en çok kendine çeken Ayşenur hocam oldu. Anlattıklarımı dinleme şekli anlatırken yüz ifadeleri gerçekten anlamaya çalıştığını hissettiriyor. Seanslara Karşı titizliğiyle sürece devam edeceğim kendimde bir şeyler fark ediyorum ama ileriyi de merak ediyorum

Konum: Psk. Ayşenur Demircan Ergen Terapisi

Ayşenur hoca ile kızım için görüşmelere başladık. Ergenlik sürecinde bir profesyonel ile ilerlemek bizim için zor gözüken süreci kolaylaştıran anlaşılır kılan bir yerde oluyor. Kızımla da yavaş yavaş aramız iyiye gidiyor gibi hissediyorum. Bu arada en çok sevdiğim şeylerden birisi ise ebeveyn seansları kızım haricinde de yetişkin seansı almak isterdim psikolojiye ilginizi ve inancınızı arttıran görüşmeler oluyor diyebilirim.

Konum: Psk. Ayşenur Demircan Bireysel Terapi

Merhabalar, Ayşenur hanımi sosyal medyadan bulup görüşmelere başladık. Gercekten samimi tavrı anlamaya çalışması ile seanslara her hafta heyecanla gitmeye başladım. Kendime yöneliyorum ve Ayşenur hanimin eşliğinde olması iyi hissettiriyor yalnızlıktan korkarken şimdi kendimle konusmaya barışmaya başladım sürecimiz devam ediyor merakla değişimin sonucunu bekliyorum

Konum: Psk. Ayşenur Demircan Bireysel Terapi

Ayşenur hanıma bu site üzerinden ulaştım ve ilk telefon görüşmemizden itibaren sesi ile terapiye karşı çekincemi azalttı. Analitik terapi ile ilerliyoruz çok bildiğim bir süreç değil ama daha önce duymadığım bir şeydi. Deneyimlemek keyifli etkisini hissediyorum. Klinikteki odaya her hafta gelmek kendime yönelmek merak etmek bunu seviyorum

K
Konum: Psk. Ayşenur Demircan Bireysel Terapi

Aysenur hanim sakinligi ve durusuyla beni hep rahatlatip guven verdi. Onun sayesinde kendimi tanima ya ve sevmeye basliyorum. Bana cok guzel seyler kazandirdi iyi ki tanimisim.

Doktortakvimi.com üzerinden Ayşenur Hanım'ı bulmuştum. Ön görüşme yaptık ve şu anda 3 aydır düzenli olarak kendisiyle çalışıyoruz. Kendisinin yaydığı enerji, bilgi birikimi, davranış biçimi olarak güzel anlıyor ve dinliyor. Süreci atlatmamda bana iyi geliyor. Uzun süreler kendisiyle devam edeceğimi düşünüyorum. Kendisiyle psikoanalitik çalışıyoruz. Günlük hayatımda rutinlerimi etkileyecek kadar faydası dokunuyor. Ayşenur Hanım çok içten, samimi biri. Danışan olmaktan ziyade gerçekten samimiyetle sizi kucaklıyor. Yaşadıklarımla alakalı paylaşımlarda bulunduğunda terapi, danışan etiğini koruyarak yaptığı çıkarımlarla aydınlatıyor. Kendi hayatımızda bir şekilde düşünmemize sebep oluyor.

K

Ayşenur Hanım'ı çok samimi buluyorum. Bana çok güven verdi. Uzun zamandır anlatamadığım şeyleri kendisine anlattım ve rahatladım. İlk terapide anlatabildim kendisi aşırı güven verdi. Yaklaşık 2 aydır her hafta gidiyorum. Gittiğim manada da ilerleme kat ettiğimi düşünüyorum. Eskiden dert ettiğim şeyleri daha fazla takmıyorum. Hayatımı aksatan meseleleri geride bırakmaya başladım. Önüme bakıp hayatıma odaklanabiliyorum. Hayatla barışıyorum. Kendimi sevmediğimi fark ettim. Kendimi sevmeyi öğreniyorum.

Yaklaşık 4 ay Ayşe Hoca'dan seans aldım. Aklımda kalan en çok konu kendisinin anlattıklarıyla ilgili geçmişe dair sürekli notlar tutup hatırlaması benim unutmama rağmen geçmişle ilgili konulara dikkatli şekilde ilgilenmesi, anlattığım bahsettiğim sorunlardan fikirlere bazı kritik çözümleri tespit etmesi benim çok dikkatimi çekmişti. Bu konuda çok memnun kaldım. Telefon bağımlılığım vardı azaldı iş dışında telefonla vakit geçirmiyorum. Odaklanma sorunum, dikkat dağınıklığım vardı bu konuda bir seviyede çözdüm sayılır. Çok faydası oldu. Sorunlarımın kendi kendime çözme konusunda mesafe kat ettiğimi düşünüyorum bu konuda Ayşe Hoca'nın etkisi çoktur.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ailemdeki birinin biyolojik olarak rahatsızlığı ile birlikte kendimden şüphe ettiğim çokça zorlandığım dönem geçiriyordum. Eşimin desteğiyle birlikte başladım ve ayşenur hanımdan sürekli onay almaya sorularla böyle değil mi desem de her seferinde bu dayanak ihtiyacını anlamaya çalışması cidden ben sormaktan o da demek ki konuşulmamış şeyler var diyerek orayı konuşmaktan vazgeçmedi 1.5 senedir kendisiyle görüşüyorum.

Ş
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Terapinin her aşamasında iyi ki başladım dediğim günden güne daha çok farkına vardığım ve eminim ki varacağım bir süreç içerisindeyim. Ayşenur hanımın yaklaşımı olaylara çok farklı kapılardan bakmamı sağlıyor. Daha iyi bir terapi süreci ve daha iyi bir psikolog düşünemezdim. Kesinlikle tavsiye ederim kendinize, geleceğinize yatırım için terapi almanızı şiddetle tavsiye ederim ve özellikle ayşenur hanımla süreci daha iyi yöneteceğinize eminim