e....
Ayşenur hanıma diş taşlarımı temizlettim. Nazik ve çok tatlı biri. Çok fazla korkmama ve kıpırdanmama rağmen onun güvenilir ve naif tavrı beni rahatlattı. Eli çok hafif kesinlikle tavsiye ederim:)
bo...a
Daha önce farklı bir hekime yaptırdığım diş dolgumun ve beraberinde dişimin de kırılması sonucu, eşimin tavsiyesiyle Ayşenur hanıma muayeneye gittim. Dişimin görünmeyen kısmında tedaviye ihtiyaç olup olmadığı anlamak için röntgene gönderdi ve sonrasında randevu ile işlem için tekrar gittim. Diş taşım olup olmadığını da sordum ve Ayşenur hanım tedavi sürecindeki elinin hafifliği, diğer diş ve diş etlerime bakarak beni detaylı bilgilendirmesi, kanal tedavimi ve dolguyu özenle yapması, diş taşı sorunum için yönlendirmesi, tedavi sonrası semptomlar için bilgilendirmesi; bilgi ve donanımıyla sandalyeden çok memnun ayrılmamı sağladı. Hemcinsim olarak doktorumuzla gurur duydum. Kibar, donanımlı, güzel, insancıl böyle bir kadın hekime rastlamış olduğum için şanslı hissediyorum. Çok teşekkür ederim.
Ayşenur Dinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Dinç, Diş Hekimi.
Ayşenur Dinç adresi nerede?Ayşenur Dinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Dinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Dinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşenur Dinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Dinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşenur Dinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Dinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayşenur Dinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri