Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Diyabet Diyeti
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
GÜNAYDIN YAŞAM MERKEZİ
Niğde Rezonans Life Center.
Niğde B-fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi.
Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
Bezmialem Tıp Fakültesi Hastanesi
i̇...z
Yıllardır 60 kiloyu görmemiştim, ne yapsam düşmüyordu, internetten hocamın sayfasına bakınca çok etkilendim, iyi ki de gelmişim. 18 kilo verdim, cok tesekkur ederim kendisine
e....y
Veremediğim 5 kiloyu Ayşenur Hanım sayesinde verdim. Geçmişte çok fazla diyet , diyetisyen denemiştim. Ama kilom hiç düşmüyordu, spor yaptığım halde takılmıştı kilom. Ayşenur Hanım hangi diyetle kilo verebilecegimi çok iyi biliyor tam nokta atışı yapıyor. Gercekten işinin ehli
n....c
Sabahları erken kalk diye zorlamiyor diger diyetisyenler gibi. Benim yaşantıma ve sevdiğim yiyeceklere göre diyet yazdi. Diyetimde cig kofte, tavuk dürüm, pizza , hamburger vardi ve Spor yapmadigim halde cok iyi kilo verdim, herkese tavsiye ederim
s....d
Evlenmeden önce hızlı kilo vermek için gittim.3 ayda 16 kiloyu çok rahat bir şekilde verdim.Allah razı olsun kendisinden çok güler yüzlü ve profesyonel bir şekilde yardımcı oldu.Niğde'de kendisini tek geçerim.
f....t
tiroid hastası olduğum için hangi diyetisyene gitsem kilo veremiyordum.Ayşenur hanımın sayesinde 2 ayda 10 kg verdim. kendisine çok çokkk teşekkür ederim
Ayşenur Günaydın Karagön isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Günaydın Karagön, Diyetisyen. Size Ayşenur Günaydın Karagön tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Ayşenur Günaydın Karagön adresi nerede?Ayşenur Günaydın Karagön şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hayat hastanesi karşısı. Özden market üstü. Kat 1 no 56 Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Günaydın Karagön isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Günaydın Karagön online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşenur Günaydın Karagön isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Günaydın Karagön bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşenur Günaydın Karagön ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Günaydın Karagön hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ayşenur Günaydın Karagön hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Günaydın Karagön hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Günaydın Karagön, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ayşenur Günaydın Karagön ile iletişime geçmenizi öneririz.