Aile İçi İletişim Sorunları
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Yas Terapisi
Ayşenur Karagüzel
İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olduktan sonra Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden Aile Danışmanlığı Eğitimimi tamamladım. Eğitim süresince gönüllü danışmanlık faaliyetlerinde bulundum. Psikoloji gibi sürekli güncel kalınması gereken bir alanda çalışmanın koşulunun sürekli eğitim olduğuna inanıyorum. Şuan da Atatürk Üniversitesi "Sosyal Hizmetler Lisans Programına" ve İzmir Psikoloji Enstitüsü "Yetişkin Odaklı Terapist Yetiştirme" sertifika programına devam ediyorum.
Aynı zamanda milli eğitim bakanlığı yaygın eğitim kurumlarında verilen "Temel Türk İşaret Dili" egitimimi 2018 yılında tamamladım. Yakın gelecekte işitme engelli danışanlarıma hizmet verebilmek hedeflerim arasında
Danışmanlık süreci boyunca tüm bilgi birikimimle ve özveriyle sizlere bu yolda rehberlik etmekten, yolunuza ışık tutmaktan mutluluk duyarım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Ayşenur Karagüzel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ayşenur Karagüzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Karagüzel, Çocuk Gelişimi. Size Ayşenur Karagüzel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Boşanma Terapisi, Evlilik Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı, Randevu, Aile İçi İletişim Sorunları, Evlilik Terapisi, Yas Terapisi.
Ayşenur Karagüzel adresi nerede?Ayşenur Karagüzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşiri Batman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Karagüzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Karagüzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşenur Karagüzel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Karagüzel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ayşenur Karagüzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Karagüzel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşenur Karagüzel ile iletişime geçmenizi öneririz.