Mehmet Akif Ersoy, Boğaziçi Çamlıca Konakları, Bosna Bulvarı, Vişne Sok. No:18 C D:Blok D:2, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Doğum Psikoloğu
Renk Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Nöropsikolojik Testler
ORFF Terapi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Renk Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Peri Masalları Testi
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
r.....
Daha evvelinde terapiye gitmişliğim olmuştu ama ekseriye sorgulandığımı hissediyordum ama Ayşenur Hanım'da öyle olmadı. İlk seanstan hali ve tavrıyla rahatça kendimi ifade edebilmemi sağladı. Önceki deneyimlerimde öncelikle zorla bir yönde hareket davranışta zorlandığımı hissettiğim olmuştu ama kendisinde böyle bir şey yaşamadım. Kendiliğimden sürece girdim ve kendi kendime zorlamadan, iteklenmediğimi hissetmedim. Elhamdurullah çok memnun kaldım. 2-2 buçuk yıl görüşme sağladım. İlk etapta söylediği şeyleri hemen fark edemesem de bir seanstan diğer seansa geçen sürece söylediği şeyler nokta atışı olduğunu fark ettim. İnsanları gözlemek ve mesleğinde mahir olduğunu düşünüyorum.
d.....
Ayşenur Hanım'ın ilgisi, alakası ve çözüm odaklı oluşu seanslarda çok memnun bıraktı. Memnuniyetim tamdır herhangi bir eksiklik vs karşılaşmadım. Yıllar öncesinde de görüşme sağlamıştım aralıklı bir sürecimiz var. Kişinin kendi özelindeki farkındalığı artıyor, bu anlamda çıkış yolları bulma konusunda yardımcı oluyor. Kendisinden çok çok memnunum. Gerçekten bu işle dertlenmiş biri ve şifa olmaya çalışan bir hocamız.
ö.....
Ben kendisiyle kötü, buhranlı ve hiç kimseyle konuşmadığım dönemde tanıştım. Ciddi anlamda bana yol arkadaşı oldu ve ilaç gibi geldi. Çok muhteşem bir insan. Katkısını unutamam. Kimseyle konuşamazken kendisiyle konuşabiliyordum ona karşı minettarım. Çok güzel bir insan. Yaklaşık 2-3 ay görüşme sağladık. Sık sık görüşüyorduk. Kendisini insani olarak çok güzel psikolog olarakta gerçekten çok çok iyi bir insandı. Hayatıma çok güzel dokunuşları oldu. Ben çok çok memnun kaldım.
z.....
Danışanım gerçekten çok iyi bir insan. Enerjimiz iyi tuttu. 2 seneyi aşkın süredir beraberiz. Bana çok iyi geldi ve çok faydalı oldu. Farklılıklarımı rahat hissedebiliyorum. Daha rahat daha hafiflemiş hissediyorum. Tavsiye verici değil de yol gösterici olarak durumun farkına varabiliyorum. Ayşenur Hanım donanımlı bir insan. Kendisi işinde gayet iyi ve çok iyi eğitim almış. Tesadüfen karşılaştık 2 sene boyunca kendisiyle şu anda güzel sürecimiz oluyor.
i̇....
Danışmanlık aldığım süre boyunca gayet faydalı bir şekilde ilerledik. Memnun kaldım ve tavsiye ediyorum. Yaklaşık 4 ay görüşme sağladım ve şu anda devam etmiyorum ama faydalı oldu. Düşünce tarzımda değişiklikler oldu. Bazı şeyleri doğru göremiyordum bana güzel yol çizip öğretmniş oldu. İyi yönde bakış açımı değiştirmiş oldu.
f.....
Ayşenur Hanım danışanına oldukça sıcak ve ılımlı yaklaşan bir psikolog. Görüşmelerimiz sonucunda olumlu sonuçlar aldım. Kendisi güvenilir ve destekleyici. Pandemi döneminde görüşme sağladım. Daha çok kendime dikkat etmem gerektiğini, eksik noktalarımı gösterdi. Nerelerde hatam olduğunu görebilmemi, bakış açımı değiştirmeyi sağladı ve güvenim arttı. Sorunların üstesinde gelebilmeyi öğrendim. Allah'a karşı olan inancımla kendim arasındaki bağı kuvvetlendirdi. Kendimi sevmeyi, kendime değer vermeyi öğretti. Yolları gösterdi gidebilmek size aitti.
Ayşenur Malatyalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Malatyalı, Psikoloji. Size Ayşenur Malatyalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Ayşenur Malatyalı adresi nerede?Ayşenur Malatyalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy, Boğaziçi Çamlıca Konakları, Bosna Bulvarı, Vişne Sok. No:18 C D:Blok D:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Malatyalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Malatyalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşenur Malatyalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Malatyalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşenur Malatyalı hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Malatyalı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Malatyalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Malatyalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşenur Malatyalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Malatyalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ayşenur Malatyalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Malatyalı hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Malatyalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu