Fen Lisesi, Gazi üniversitesi Fen Fakültesi (lisans)2010 yılı ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü(lisans) 2015 yılı mezunu. Aynı zamanda Atılım üniversitesi 2020 yılında yüksek lisansını Fizik Tedavi ABD giriş yaptı. Tez konusu Randomize kontrollü deney çalışması olan 'Reformer Pilates' üzerinedir. yerel ve yabancı dergilerde yayınlanmış makaleleri vardır..
Reformer pilatesin etkinliği ile alakalı ikinci makale çalışması yayınlamıştır.
Hem akademik hem pratik olarak reformer pilatesle ilgili çalışmaya devam etmektedir.
Tıp merkezleri ,hastanelerde beş yıl fizyoterapist olarak çalıştı. 2019 yılından beri Ortadoğupilates stüdyosunda çalışmakta. Çalışma alanları Schroth Skolyoz 3 D egzersizleri.SEAS metod, APPI Skolyoz ile skolyoz tedavisi, reformer pilates ile hasta veya sağlıklı kişilerin uygunluğuna yönelik egzersiz tedavisi uygulamalarını içerir. Kuru iğne tedavisi ve Kinezyotape (ağrı bandı) uygulamaları yapılmaktadır. Ortadoğu Hastanesinin içinde 5.katta özel stüdyomuzda klinik pilates, reformer pilates, Schroth Skolyoz tedavisi,SEAS metod uygulamaları yapmaktayız. Pelvik taban reh ile kadın sağlığı çalışma belgeleri vardır.
- Omuz Ağrısı
Skolyoz Tedavisi
Terapötik Egzersizler
Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle, Ankara
- Sigortası olan hastalar
Ben skolyoz ve fıtık rahatsızlığı için 1aydır Ayşenur hanımla çalışıyoruz işinde başarılı güler yüzlü çok memnun kaldım ağrılarım da azaldı
• Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi • Klinik Pilates •
Uzm. Fzt. Ayşenur Özeren
A.. hanım tatlı kişiliğiniz ve sevecenliğiniz için de ben teşekkür ediyorum.
Ö
öz...e
Ayşenur hanım hem mesleki bilgi ve tecrübesiyle tüm aktiviteleri profesyonel olarak yapmaktadır. Güleryüzlu , hastalarıyla ilgili bir hekim. Tekrardan tercih edeceğim hekimdir.
• Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi • Klinik Pilates •
I
ış...k
Aşyenur hanımdan hem 8 yaşındaki skolyoz başlangıcı olan kızıma schroth egzersizi uygulaması için hem de kendime kemik erimesi ve yine skolyoz rahatsızlığıma destek olması amacıyla plates dersi için gidiyorum. Konuya hakimiyeti ve detaylı anlatımından çok memnun kaldım. Özellikle çocuklar için uygulaması zor olan hareketleri sabırla ve çocuğu bıktırmadan yapması bizim için çok iyi oldu. Ben de bir kaç aydır birebir aldığım plates dersine de severek gidiyorum, her defasında farklı ve yerinde hareketlerle sıkılmadan verim alıyorum
Uzm. Fzt. Ayşenur Özeren
I.. hanım sevecenliğiniz ve hoş sohbetiniz için de ben teşekkür ediyorum.
T
tu...a
İlk gittiğimiz için biraz tedirgindim ama Ayşenur Hocam'ın güler yüzlü ve sıcakkanlı tavırları beni rahatlattı. Gayet ilgili ve güler yüzlü biri.
Uzm. Fzt. Ayşenur Özeren
Siz de güler yüzlü ve anlayışlısınız teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmesini diliyorum.
b...
Çalıştığım iş yerindeki arkadaşlarım daha önce Ayşenur Hanım'dan pilates dersi almışlardı, tavsiye ile gittim. Dizim ve kolumda sıkıntılarım vardı, kolumda tendinit, dizimde menisküs yırtığı, kireçlenme ve Baker kistleri var. Ayşenur Hanım'a pilates için gittim, kolum ve bacağımdaki kasları güçlendirmek, ayrıca vücudumda genel anlamda bir toparlanma ve sıkılaşma için gittim. Haftada iki gün 45 dakika gidiyorum. Ders sürecinde birebir çalışıyoruz. Her hareketimde bana eşlik ediyor, hareketi doğru yapana kadar destek oluyor. 6 ya da 7. dersi alıyorum şu an, ilk geldiğimde göre özellikle kolumdaki ağrılar geçti, daha esnek hale geldim. Ayrıca derslerimizde sohbet, rahatlatıcı konuşmalar da olunca ders süresinin nasıl bittiğini fark etmiyorum bile, sürekli hareketler hakkında beni bilgilendirmesi ve anlatımlar yapması da ayrıca keyif veriyor. Gerçekten donanımlı ve işini bilen bir hoca. Bu ders paketimiz bitince yenileme talebini hemen ileteceğim kendisine. Herkese tavsiye ediyorum.
Uzm. Fzt. Ayşenur Özeren
Rehabilitasyon sürecimiz sizlerin de emekleriyle daha iyi bir noktaya gelecektir. Güzel sohbetiniz ve iletişiminiz için bende teşekkür ediyorum.
e....k
Ankilozan spondilit hastalığım dolayisiyla Ayşenur hocamla pilatese baslasik, faydasını görecegime inanıyorum
• Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi • Pilates •
Uzm. Fzt. Ayşenur Özeren
Düzenli egzersiz bu rahatsızlıklar için çok önemli. Ağrı ve tutulumları azaltmamız için doğru teröpatik egzersizler yapılmalı.
b....n
İleri derece skolyozum için schroth tedavisi alıyorum, çok faydası oluyor ve ağrılarım azalıyor ayrıca ayşenur hocamın ilgisi, güleryüzü ile de seanslarım gayet keyifli geçiyor
Uzm. Fzt. Ayşenur Özeren
B..'cim seninle seans yapmak benim içinde çok keyifli. Çok teşekkür ediyorum :))
Ş
ş.....
Ayşenur hanım güler yüzlü, ilgili ve profesyonel. Kendisinde scroth tedavisi aldım ve oldukça memnun kaldım.
• Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi • Schroth Yöntemi •
Uzm. Fzt. Ayşenur Özeren
Yolunuz acik olsun S... hanim.Her sey gonlunuzce olsun.
Y
y....a
Kızımın skolyozu için başvurdum. 2 aydır gidiyoruz, seanslarımız güzel geçiyor, biz memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ayşenur Hanım çok sakin, anlayışlı, ilgili, alakalı bir uzman. Her konuda kızıma yardımcı oluyor.
Uzm. Fzt. Ayşenur Özeren
İyilikle ve sağlıklı geçen güzel bir ömür diliyorum. Çok teşekkür ediyorum.
Ç
ç....)
Oğlum için başvurduk. Skolyoz tedavisi gördük. Seanslar sayesinde derecesinde ilerlemeler olmadı. Kontrole gideceğiz. Hiçbir sorun yaşamadık. Oğlum severek devam etti. Çok memnunuz kendisinden. Oğlumla iletişimi çok düzgündü. Kısa bir ara verdik.
Ayşenur Özeren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Özeren, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ayşenur Özeren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Klinik Pilates, Skolyoz Tedavisi, Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Kuru İğne Tedavisi, Terapötik Egzersizler, Hamile Pilatesi, 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi, Schroth Yöntemi.
Ayşenur Özeren adresi nerede?Ayşenur Özeren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Özeren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Özeren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşenur Özeren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Özeren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşenur Özeren hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Özeren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Özeren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Özeren tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Özeren hakkında ne düşünüyor?Toplam 138 hasta / danışan, Ayşenur Özeren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Özeren hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Özeren tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler