3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Schroth Yöntemi
Skolyoz Tedavisi
Terapötik Egzersizler
n ...y
Ayşenur hanıma bel fıtığı ve bacağımdaki ağrılar üzerine başvurdum.kendisi naif güleryüzlü işinde uzman biridir.seanslara başladıktan 3 hafta sonra ağrılarım büyük oranda azaldı. gitmeyi düşünenler gönül rahatlığıyla gidebilir.
d.....
Ayşenur hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Kendisi işinde çok iyi ve güler yüzlü bir insan. Kızım skolyoz seansları çok verimli geçiyor. Kızım iki aydır seansları almasına rağmen farkı hissediyor.Skolyoz seanslarindan çok memnun kalıyoruz.
c....e
Arkadaş tavsiyesi ile boyun düzleşmesi için başvurdum. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Çok ağrım kalmadı. Pilates ve hareket çalıştım, kaslarım kuvvetlendi. Çok memnunum kendisinden. Samimi, güler yüzlü bir uzman. Yanında kendimi mutlu hissediyorum. Sürece devam ediyorum.
be...
Ayşenur hocamın reformer pilates seansına katılıyorum. Kendisi çok bilgili ve samimi. Kısa sürede kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Üstelik hoş sohbetinden ötürü seanslarıma severek gidiyorum ve seans sırasında çok eğleniyorum. Tavsiye ederim.
m....)
Ayşenur Hanım'dan memnun kaldım. Kendisi işini iyi yapan, iyi davranan bir uzman. Kızımın skolyozundan dolayı görüşme sağladık. 5 seans tedavi uygulandı ve devam etmeyi düşünüyoruz. Tedavisinden memnunuz.
y....z
Oğlunun skolyoz tedavisi için gidiyoruz Ayşenur hanım ilgili işini özveri ile yapıyor herkese tavsiye ederim
Ayşegül Özeren Hocamızla kısa süre önce çalışmaya başladık ve kısa sürede verimli sonuçlar aldık. Gittiğimizde 7 olan sırt skolyoz ölçüsü, 5 seans sonunda 5'e inmişti. Kendisine özverili çalışmalarından ve seans saatlerini ayarlamada gösterdiği hassasiyetten dolayı tavsiye ediyorum.
Uzm. Fzt. Ayşenur Özeren
Ç... ve diğer tüm çocuklarımız sağlıklı ve mutlu bir ömür sürerler umarım. Ev egzersizlerine mutlaka devam edilmeli. Karşılıklı emek ve çabayla aylar ve yıllar sürebilen rehabilitasyon yolcuğunda skolyoz savaşçısı çocuklarımız ve ailelerinin özverileri içinde ben teşekkür ediyorum.
ay...s
Kızımın skolyoz tedavisine ihtiyacı vardı ve araştırmalarım sonucunda Ayşenur hanımla tanıştık geçen yıldan beri tedavimiz devam ediyor ilk seanstan sonra bile faydasını hissettik Ayşenur Hanımın ilgisinden de ayrıca çok memnunuz ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
me...r
Ayşenur hocamla 1 yılı aşkın klinik pilates yapıyorum. Alanında uzman ve ilgili bir fizyoterapist. Sürecimizde kas kuvvetim ve esnekliğim arttı. Uzun bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim
Ayşenur Özeren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Özeren, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ayşenur Özeren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Klinik Pilates, Skolyoz Tedavisi, Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Kuru İğne Tedavisi, Terapötik Egzersizler, Hamile Pilatesi, 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi, Schroth Yöntemi.
Ayşenur Özeren adresi nerede?Ayşenur Özeren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Özeren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Özeren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşenur Özeren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Özeren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşenur Özeren hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Özeren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Özeren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Özeren tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Özeren hakkında ne düşünüyor?Toplam 106 hasta / danışan, Ayşenur Özeren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Özeren hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Özeren tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler