Prof. Dr.
Çocuk Kardiyolojisi Randevusu
Çocuk Kardiyolojisi Randevusu
Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya
Memorial Ankara Hastanesi
5 yaşındaki oğluma ekokardiyografi çektirmek ve kalp muayenesini yaptırmak için gittik. Ekokardiyografisini yaptı, detaylı bir şekilde gözlemlerini anlattı. Çok canayakın, sevecen bir doktor. Çocuğuma bir anne şefkatiyle yaklaştı. Detaylı açıklamalarıyla aileyi rahatlatan bir doktor. Çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyorum.
(d...)
vsd si olan kizimin rahatsizligi nedeniyle tanışmıştık guleryuzlulugu ve anlayisli tavrıyla anne ve babanın içini rahatlatmasinı iyi bilen deneyimli ve kaliteli bir hoca Çok teşekkür ederiz. (tek sıkıntı zor ulaşılabilir olması) :(
ay...n
Çocukluğumdan beri mor çocuk olarak tanınan, sosyal hayatını kendi evinde yaşayabilen doğuştan kalp rahatsızlığı olan bir hastaydım. Dokuz yaşında hastaneleri gezen ve insanlara karşı korkak yetişen ben, Ayşenur hocamın, güler yüzlülüğü ve yoğun ilgisi altında tedavi edilerek şimdilerde çevresinde saygı kazanmış bir bireyim. Şanssızlığımın içindeki en büyük şans olan Ayşenur Hocama en derin duygularımla teşekkür ederim. Sevgi ve saygıyla...
al...k
çok cana yakın bir doktor. kendisi benim ASD kapama operasyonumu yaptı. kendisine minnettarım
he...i
kızımızı tedavisi ile ilğilendi çok başarılı oldu kendisi ile çalışan uzman doktorlarıda çok başarılı doktorlar ben hatay antakyadan tedaviye ğidiyorum uzmanlık alanlarında çok başarılı hekimler
ni...o
asd hastasıydım ilk anjio ve tee yapan doktorum daha sonra diğer birime yönlendirmesiyle asd ameliyatımı oldum kontrolümü aksattım ama yinede yüksek ihtisas ın kvc bölümünü beğeniyorum anneme burada bypasss oldu şükür yaşıyoruz mutluyuz
Ayşenur Paç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Paç, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ayşenur Paç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Kardiyolojisi Randevusu.
Ayşenur Paç adresi nerede?Ayşenur Paç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Paç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Paç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşenur Paç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Paç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşenur Paç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Paç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ayşenur Paç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Çocuk Kardiyologları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları