Arabacıalanı Mah. Mehmet Akif Ersoy Cd. No:33 Daire:9, Work İnn İş Merkezi, Sakarya
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Ayşenur Uzekmek Çocuk Gelişimi, Serdivan Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Ayşenur Uzekmek Çocuk Gelişimi, Serdivan Psikoloji
Sertifikalar ve uyguladığı testler aşağıda belirtilmiştir.
İşitme Engelinde Eğitsel ve Yönetsel Yaklaşımlar Sempozyumu / 2018
Doğal Öğretim ve Doğal Dil Öğretimi – Prof. Dr. İbrahim Halil Diken
2. Uluslararası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi/ ICECI 2018
5. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi, Çocuğun Yüz Dili/ 2018
28. Ulusal Özel Eğitim Kongresi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi/2018
14.Ulusal Okul Öncesi Eğitimi Öğrenci Kongresi, Maltepe Üniversitesi/2019
3.Nörobilim Kongresi , Nişantaşı Üniversitesi /2019
Uluslararası Çocuk Gelişimi Kongresi, Hacettepe Üniversitesi/2018
Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Peabody Kelime Anlama Testi
MOXO Dikkat Testi
Küçük Adımlar Erken Eğitim Programı
d...
Ayşenur Hanım bize ve özellikle oğluma karşı çok ilgili. Oğlumun sosyal olarak gelişmesi için destek alıyoruz. Her seansa istekli gidiyor oğlum. Okuldaki öğretmenimizle de iletişim kurarak bizi yönlendirmesi sürecimize katkı sağlıyor.
s...
Ayşenur Hanım, oldukça ilgili ve alanında çok iyi bir uzman. Çocuğumuzun gelişimsel desteğe ihtiyacı vardı, o yüzden başvurduk. Çocuğumuza karşı ilgi, sevgi ve şefkatle yaklaşıyor. Oğlum Ayşenur Hanım'ı çok seviyor. Seanslara severek geliyor. Ayşenur Hanım, oğlumuzdaki en ufak değişimlerin farkında oluyor ve bu anlamda oğlumun gelişimi hakkında bize her seans sonrasında detaylı bildirimde bulunuyor. Ayşenur Hanım'ın eğitim sürecinde oğlumuzdaki gelişimleri görmeye başladık, bu da bizi çok mutlu ediyor. Kendisine güveniyoruz.
z...
Eğitim aldığımız süreçte Ayşenur öğretmenin, hem bize hem de öğrencisine olan davranış ve şefkatinden dolayı çok memnun kaldık. Oğlumun konuşma bozukluğu ile tanıştık. Ayşenur öğretmen, kendisi çok güler yüzlü ve şefkatli yaklaşıyor öğrencilerine. Herkese tavsiye ederim.
n...
Ayşenur Hanım ile bu 4. seansımızdan çok memnunuz. Oğlum 3 yaşında ve onunla iletişimi çok güzel. Onu çok seviyor ve sürekli oyun ablasına gitmek istiyor. Ben de gerçekten onun iletişimine, işine olan bağlılığına ve ilgisine çok memnunum. Oğlumun konuşmasında ilerleme kaydetmesi ve iletişimindeki problemlere karşı şimdiden birlikte çok yol kat ettik.
s...
Ayşenur hanımla oğlumun artikülasyon fonolojik bozukluğu olduğunu uzmanlar sayesinde fark ettik. Özel eğitim merkezimizde kursuna başladığımızda karşılaşmıştık, öğretmenimiz oldu. Dikkat geliştirme sayesinde çok şey öğrendik. İlgili bir öğretmendir, oğlum severek katıldı derslerine. Tavsiye ederiz.
k...
Ayşenur Hocam'ı daha önceki kurumumuzda tanıyoruz. Kendisiyle yaklaşık 4 yıldır tanışıyoruz. Oğlum otizmlidir. 4 yıl boyunca eski kurumumuzda, sonrasında da danışan olarak bize her daim ve her süreçte destek olmuştur. Bilgisiyle ve ilgisiyle çocuğumuzun eğitiminin ve gelişiminin çok büyük katkısı olmuştur. Kendini sürekli geliştiren bir eğitimcidir. Çevremdeki ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
h...
Ayşenur Hanım'la psikolog tavsiyesi ile tanıştık. Kendisi çok ilgiliydi. Kızımızın doğum tarihine uygun bir test yaparak seansa başladı. Dürtüsellik olabilir diye düşünmüştük. Test sonucunu değerlendirirken, dürtüsellik olmadığını, durumunun sadece dikkat dağınıklığı olduğunu ve bu durum ile ilgili ilerleyeceğimiz yol hakkında görüşlerini paylaştı. Güven vericiydi. Bundan sonraki süreçte her hafta görüşeceğiz. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
m...
Ayşenur Hanım'a çevremizdeki bir ailenin tavsiyesi üzerine ulaştık. Çocuğumun dikkati aşırı dağınık ve yönerge almakta çok zorlanıyordu. Kendisine 4 ay gittik. Büyük ölçüde değişim ve farklılıklar yaşandı. Oğlumun dikkat problemi ortadan kayboldu. Kendisinden çok memnunum, aşırı ilgili ve çocuklara karşı sevgi dolu bir uzman. Alanında da çok başarılı. Biz ailecek kendisini çok seviyoruz, çok memnunuz, çevremdeki herkese kendisini tavsiye ediyorum.
n...
Ayşenur Hocam çok özverili bir eğitmen, bıkmadan usanmadan çocuklarla ilgili çalışmalar yapıyor. Özel gereksinimli (Down sendromu) oğlumun tanısı sebebiyle çalışıyoruz. Biz hocamdan gayet memnunuz, sabırlı, anlayışlı, azimli, iletişime açık çok hoş bir insan. Çalışmalar sayesinde oğlumuz çok güzel ilerledi.
s...
Ayşenur Hanım tanışmamızla birlikte konuya olan ilgisi ve yaklaşımıyla her zaman bize yardımcı oldu. Çocuğumun otizm gibi eğitim alması önerildi. Çocuğumuz, ilk seanstan itibaren zorluk çekmedi ve severek seanslara katılmak istedi. Çok memnunuz.
Ayşenur Uzekmek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Uzekmek, Çocuk Gelişimi. Size Ayşenur Uzekmek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Randevu, Frostig Görsel Algı Testi.
Ayşenur Uzekmek adresi nerede?Ayşenur Uzekmek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mah. Mehmet Akif Ersoy Cd. No:33 Daire:9, Work İnn İş Merkezi Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Uzekmek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşenur Uzekmek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşenur Uzekmek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Uzekmek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşenur Uzekmek hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Uzekmek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Uzekmek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Uzekmek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Uzekmek hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ayşenur Uzekmek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.