Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Bel - Boyun Fıtığı
Boyun Fıtığı
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
Fzt. Ayşenur Yıldırım
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Eklem Eğriliği
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
b....k
Ayşenur Hanımla tanışmam hamilelik sürecinde oldu. Bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim. Şimdi 31.haftadayız. Haftada 2 yoga,pilates ve doğuma hazırlık egzersizleri yapıyoruz.Daha önce aktif spor hayatım olmamasına rağmen gebeliğimde hiç bir sağlık sorumu yaşamadım. Hatta kendimi çok daha iyi hissediyorum. Eskiden yürüyüş yapmak bile istemezken şimdi vücudum çok daha dinç. Kesinlikle Ayşenur hanım sayesinde oldu.Kendisinden her anlamda çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.Kesinlikle Diyarbakır’da başvurulması gereken çok ilgili fizyoterapist. Kendisi her şeyiyle dört dörtlük, meslek etiğine bağlı ve yeni gelişmelerden haberdar bir uzman. Hamilere ve sağlık sorunu yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ederim. İlgisi ve güleryüzü için bir kez de burdan teşekkür etmek isterim.İyi ki Ayşenur hanımı tanımışım.
e....s
Hamileliğim süresince kendisiyle çok güzel seanslar yaptık, sadece reformer pilates değil yoga, meditasyon gibi bir çok alanda bilgilerinden faydalanabileceğiniz çok tatlı bir fizyoterapist kendisi. Burdan tekrar teşekkür ederim kendisine.
Duruş bozukluğu ve sırt ağrılarım dolayısıyla Ayşenur hanıma başvurdum uyguladığı osteopati tedavisinden çok memnun kaldım, daha ilk seansta rahatlama oldu kaslarımda , mesleği konusunda çok geniş bilgilere sahip tam bi profeyonel alanında ayrıca kendisi çok ilgili danışanlarına karşı.. çevremdeki herkese
gözüm kapalı tavsiye edeceğim
Teşekkürler
si...k
Sabahları uyandığımda midemde anlam veremediğim bir kasılma vardı. Osteopati ile ilk seansta midemdeki kasılmalar azaldı. Seans sonrası vücudum rahatladı, kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Teşekkürler
d....k
Küçük çocuklarla çalıştığım için sürekli eğilmek zorunda kalıyorum, bir nevi mesleki deformasyon yaşıyorum. Duruş bozukluğuna neden olacak seviyeye gelmişti, bu süreçte Ayşe Hoca ile tanıştım. İlgisi, alakası ve mesleki yeterliliği sayesinde şu aşamada kendimi oldukça esnemiş ve rahatlamış hissediyorum.
Yıllardır bir türlü çare bulamadığım bel ve boyun ağrılarıma derman oldu. Yalnızca 3 seans gitmeme rağmen ağrılarımda belirgin azalma oldu, bu kadarını ben de beklemiyordum. Daha önce sayısız doktor, fizyoterapist gezdim, bu denli bir etki almadım. Sayesinde düzenli egzersizi hayatıma dahil ettim. Tanıdığım en güler yüzlü ve sabırlı insan; konuşması, ses tonu bile rahatlatıyor. Çok memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum, gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Teşekkürler Ayşe Hanım, iyi ki sizi tercih etmişim.
di....
7 aylık gebeyim .Hamilelik ,Ayşe hanım sayesinde çok iyi gidiyor. Bazen ağrılarım oldu mu ona göre yönlendirmesi harika oluyor .Yoga çalışmaları da yapıyoruz adeta sesiyle ,yaptırdıklarıyla şifa dağıtıyor. Ortam çok hijyenik, ergonomik aletler mevcut , sağlık bilgisiyle harika bir fizyoterapist . Asla pişmanlık duymayacaksınız, her seansta faydaları görünce iyiki Ayşe hanım diyeceksinizdir.
Ayşenur Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Yıldırım, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ayşenur Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Bel - Boyun Fıtığı, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Spor Fizyoterapisi.
Ayşenur Yıldırım adresi nerede?Ayşenur Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşenur Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ayşenur Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ayşenur Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.