Celal Bayır Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü 2017 mezunuyum.Fizyoterapi, osteopati,ortopedik manuel terapi,pediatri,nörogelişimsel yoga,reformer pilates,hamile pilates&yoga,pelvik taban rehabilitasyonu alanlarında çalışıyorum.

Yetişkin

Pelvik Taban Rehabilitasyonu

Pilates

Röportaj

• H

Ayşenur hocayla fizik tedavi hocamın önerisiyle tanıştım iyi ki tanıdım kendisini güler yüzü ve zarifligiyle ilk karsilasmamizdan bu yana tüm seanslarim çok verimli geciyor.Ayrica bel ve boyun ağrılarım dayanilacak gibi değildi bu süreçte en iyi gelen tedavi süreci oldu kesinlikle işin ehli iyi ki denk geldim , herkesin şans vermesi gerekli.

• Fzt. Ayşenur Yıldırım Pelvik Taban Rehabilitasyonu  •

• M

Sırtımdaki ağrının doğru nefes ile geçtiğine şahit oldum … bedenden ötesine geçebilmek farkındalığımın artmasına katkı sağladı Ayşenur hocamın desteği ile .. doğru bildiğim yanlışlarımı görmemi sağladı.

• Fzt. Ayşenur Yıldırım Randevu  •

Ayşe hocamızla kızımın motor becerilerindeki gerilikler dolayısıyla seanslara başladık. Ayşe hocamız çok özverili düzenli güler yüzlü samimi ve disiplinli oluşuyla bizi hayran bıraktırıyor. bu seanslarda pediatrik fizyoterapiyle kızımın hareketlerinde olumlu yönde hemen dönüt aldık bunun yanı sıra bağırsaklarında oluşan sertliği fark eden hocamız osteopatiye başladı ve bağırsakları düzene girdi her bebeğin hatta yetişkinin kesinlikle Ayşe hocanın elinin şifasını alması lazım biz hala seanslarımıza devam ediyoruz ve çok memnunuz

• Fzt. Ayşenur Yıldırım Osteopati  •

Bel ve boyun ağrılarım dayanilacak gibi değildi bu süreçte en iyi gelen tedavi süreci oldu kesinlikle işin ehlinde tedavi görmek her zaman en iyi ve en erken tedavi sonucu oluyor iyi ki gitmişim gerçekten sağlığına önem veren herkesin gitmesi gereken hoca

• Fzt. Ayşenur Yıldırım Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

Ayşenur hocaya gitmeden önce diyaframım kasılıydı ve çok az kullanıyordum. Ayşenur hocayla 3 haftada bile çok faydası oldu. Spor yaparken daha uzun süre diyaframdan nefes alabiliyorum. İlk ders ve üçüncü ders arasında bedenimde ciddi bir fark oldu. Dikkat etmezsem bile diyaframdan nefes alıyorum ve yaptırdığı egzersizler sayesinde vücudumun esnekliği de arttı. İletişimi çok iyi, sorulan sorulara verdiği cevaplarla aklınızda herhangi bir soru işareti kalmıyor.

• D

Her seans koşarak gidiyorum. Sakatlanmadan emin ellerde egzersiz yapma ve ağrılardan kurtulma konforu için kesinlikle öneriyorum.

• Fzt. Ayşenur Yıldırım Klinik Pilates  •

Aysenur hocamıza mesane tembelligi için başvurdum uzun bir süreç olduğunu bilerek başladık seanslarımiza Bi kaç seanstan sonra faydasını görmeye başladım hala devam ediyorum kendisine burdan şükranlarımı sunuyorum gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim...

• Fzt. Ayşenur Yıldırım Pelvik Taban Rehabilitasyonu  •

• B

Ayşenur Hanımla tanışmam hamilelik sürecinde oldu. Bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim. Şimdi 31.haftadayız. Haftada 2 yoga,pilates ve doğuma hazırlık egzersizleri yapıyoruz.Daha önce aktif spor hayatım olmamasına rağmen gebeliğimde hiç bir sağlık sorumu yaşamadım. Hatta kendimi çok daha iyi hissediyorum. Eskiden yürüyüş yapmak bile istemezken şimdi vücudum çok daha dinç. Kesinlikle Ayşenur hanım sayesinde oldu.Kendisinden her anlamda çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.Kesinlikle Diyarbakır’da başvurulması gereken çok ilgili fizyoterapist. Kendisi her şeyiyle dört dörtlük, meslek etiğine bağlı ve yeni gelişmelerden haberdar bir uzman. Hamilere ve sağlık sorunu yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ederim. İlgisi ve güleryüzü için bir kez de burdan teşekkür etmek isterim.İyi ki Ayşenur hanımı tanımışım.

• Fzt. Ayşenur Yıldırım Pilates  •

Hamileliğim süresince kendisiyle çok güzel seanslar yaptık, sadece reformer pilates değil yoga, meditasyon gibi bir çok alanda bilgilerinden faydalanabileceğiniz çok tatlı bir fizyoterapist kendisi. Burdan tekrar teşekkür ederim kendisine.

• Fzt. Ayşenur Yıldırım Hamile Pilatesi  •

• H

Duruş bozukluğu ve sırt ağrılarım dolayısıyla Ayşenur hanıma başvurdum uyguladığı osteopati tedavisinden çok memnun kaldım, daha ilk seansta rahatlama oldu kaslarımda , mesleği konusunda çok geniş bilgilere sahip tam bi profeyonel alanında ayrıca kendisi çok ilgili danışanlarına karşı.. çevremdeki herkese
    gözüm kapalı tavsiye edeceğim
    Teşekkürler

Fzt. Ayşenur Yıldırım

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.